Home Viatges Privats XILE – BOLIVIA – ILLA DE PASQUA, VIATGE D’AUTOR

XILE – BOLIVIA – ILLA DE PASQUA, VIATGE D’AUTOR

XILE – BOLIVIA – ILLA DE PASQUA, VIATGE D’AUTOR

Viatge Privat a mida al Desert d’Atacama (Xile), Salar de Uyuni (Bolivia), Potosí (Bolivia), La Paz (bolivia), Santiago, Valparaiso i extensió a la mítica Illa de Pascua, per anar al vostre aire

Dies Grup min/max Preus des de
23 A partir de 2 pax. 3.600€

Us proposem un viatge d’aventura al nord de Xile. Volareu fins a Calama, per anar a San Pedro de Atacama, on us instal·lareu en un cèntric hotel. D’allà saltareu per l’altiplà dels Andes fins a Uyuni (Bolivia), veureu un dels paissatges més espectaculars del món: el Salar de Uyuni. Visitareu les ciutats bolivianes de Potosí, Sucre i La Paz. D’allà volareu fins a Santiago de Chile i us escapareu fins a la bohèmia Valparaiso. Extensió a la Illa de Pasqua per passar tres nits en aquesta mítica illa plena de Moais i de llegendes, al bell mig del Pacífic, a 3700 kms del continent. Màgic.

PUNTS D’INTERÈS:

SAN PEDRO DE ATACAMA: Preciosa ciutat de pols i adob al mig del Desert d’Atacama, a tocar el gran salar. Ple d’atraccions turístiques: Valle de la Luna, Valle de la Muerte, Geysers del Tatio,…moltíssima animació.
SALAR DE UYUNI: 12000 kms quadrats de sal. Un oceà de sal a l’altiplà dels Andes, a 4000 mts d’altitud. Efectes òptics. Un lloc únic. La ruta de 3 dies en 4×4 per arrivar-hi serà un record imborrable a la vostra memòria.
POTOSÍ: Ciutat minera boliviana, d’aquí sortia l’or i les monedes de tota Europa durant el domini espanyol. Ciutat desordenada i caòtica.
SUCRE: Capital boliviana, ciutat colonial endreçada i agradable amb una bonica Plaça d’Armes i la Verge de Guadalupe.
SANTIAGO DE CHILE: Ciutat moderna, atractiva i animada, capital dinàmica de Xile plena de racons per enamorar.
VALPARAISO: Ciutat portuària, pescadora, bohèmia, plena de vida i d’activitat cultural. Cases multicolors i ascensors de fusta que pujen als “cerros”.
ILLA DE PASQUA: Un dels indrets més aïllats del món, amb el misteri dels Moais, que els troves per tot arreu, amb volcans i llegendes. Un lloc diferent, especial, màgic.

Us presentem un itinerari tipus a partir del qual podem adaptar les modificacions que vulgueu:

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1. VOL BCN-SANTIAGO. Sortiu de Barcelona i nit a l’avió.

DIA 2. SANTIAGO-SAN PEDRO DE ATACAMA. Arribeu a Santiago i voleu fins a Calama per arribar a San Pedro de Atacama. Us instal·leu en un hotel al centre i teniu tota la tarda per descansar, voltar i passejar per San Pedro.

DIA 3. SAN PEDRO DE ATACAMA. Dia d’activitats: esquiar a les dunes al Valle de la Muerte, posta de sol al Valle de la Luna, dormiu a l’hotel.

DIA 4. SAN PEDRO DE ATACAMA. Matí visiteu els Guèisers del Tatio, als altiplans. De tornada fareu alguna parada en pobles dels altiplans. Seguiu a San Pedro.

DIA 5. TOUR ALTIPLÀ. De bon matí sortiu en 4×4 fins a la frontera boliviana, on esmorzeu i comenceu el tour, passareu per guèisers, deserts i pous d’aigües termals. Dormiu en un refugi al mig del desert, nit molt freda.

DIA 6. TOUR ALTIPLÀ. Continueu amb el tour, passant per els llacs de l’altiplà, llac rosa, llac verd,…veureu flamencs roses, vicunyes, i paisatges increïbles. Dormiu en un Hotel de Sal a les portes del gran salar. La posta de sol és una explosió de colors.

DIA 7. SALAR DE UYUNI. Poc a poc anireu entrant al gran salar fins a trobar-vos completament rodejats de sal. És un dels paisatges més impressionants que podem veure, es creen il·lusions òptiques i no saps si estàs a l’Antàrtida o al mig del mar. Visitareu una illa amb cactus mil·lenaris, Inka Huasi, on dinareu i a la tarda acabareu el tour a la ciutat de Uyuni. Dormiu en hotel.

DIA 8. UYUNI – POTOSÍ. En transport privat us desplaceu fins a la ciutat de Potosí. A l’arribar a Potosí us instal·leu en hotel al centre de la ciutat colonial.

DIA 9. POTOSÍ. Dia sencer a Potosí. Podeu fer una visita a les Mines del Cerro, La Casa de la Moneda, i visitar les esglésies i mercats.

DIA 10. POTOSÍ – SUCRE. Amb transport privat aneu fins a Sucre, Capital de Bolivia. Teniu tota la tarda per conèixer la ciutat i el seu centre colonial. Dormiu en hotel.

DIA 11. SUCRE – LA PAZ. Voleu fins a La Paz i us instal·leu en hotel cèntric.

DIA 12. LA PAZ. Passeu tot el dia a La Paz per descansar, voltar, comprar, i conèixer La Paz. Seguiu a l’hotel.

DIA 13. LA PAZ – SANTIAGO. Voleu fins a la capital de Xile, Santiago. Transfer al centre i us instal·leu en hotel en un barri dinàmic amb vida cultural i d’oci.

DIA 14. SANTIAGO DE XILE. Dia per visitar la ciutat. Moltes acitivitats culturals a Santiago, la ciutat entre la Cordillera i l’Atlàntic. Seguiu a l’hotel.

DIA 15. VALPARAISO. Aneu fins a Valpo en autobús i us instal·leu en un acollidor alberg boutique en un dels “cerros”. Podeu destinar la tarda a passejar per el cerro i viure la seva vida bohèmia.

DIA 16. VALPARAISO. Dia per voltar i conèixer Valparaíso. També podeu anar fins a la veïna Viña del Mar.

DIA 17. VALPARAÍSO – ILLA DE PASQUA. Aneu fins a l’aeroport de Santiago i voleu fins a Illa de Pascua. Us instal·leu en un acollidor hotel.

DIA 18. ILLA DE PASQUA. Dia per voltar i conèixer la illa dels Moais i la cultura Rapanui. Fareu un tour per visitar el punts més importants.

DIA 19. ILLA DE PASQUA. Continueu visitant Rapanui: la cantera, les platges, volcans, penyasegats,…

DIA 20. ILLA DE PASQUA. Dia sencer a Illa de Pasqua.

DIA 21. ILLA DE PASCUA – SANTIAGO. Voleu fins a Santiago on passareu la darrera nit abans d’agafar el vol de tornada.

DIA 22. VOLS DE TORNADA -BARCELONA. Vol de tornada. Arribeu a Barcelona l’endemà.

Viatge d’Autor a Mida: Això vol dir que us dissenyem el Vostre Viatge segons les vostres prioritats i temps. Ens adaptem a les dates que us vagin millor. Tindreu un viatge únic i exclusiu i no us haureu de preocupar de res més que de gaudir de l’experiència.

PREU: A PARTIR DE 3,600 €
Demaneu pressupost per les dates i durada que disposeu

Inclou: Vols Bcn-Santiago, Santiago-Calama, Sucre-La Paz, La Paz-Santiago, Santiago-Isla de Pascua-Santiago i Santiago-Barcelona. Taxes aèries. Tots els transports. Tour de 4 dies 4×4 de San Pedro de Atacama a Uyuni a pensió completa i xofer. Tots els allotjaments. Elaboració de RoadBook i totes les gestions.

No Inclou: Assegurances de Viatge (obligatori), menjars y despeses personals.