Viatge en grup al Desert d’Atacama (Xile), Salar de Uyuni (Bolivia), Santiago, Valparaiso i extensió a la mítica Illa de Pascua del 11 al 27 de Juliol 2020

Dies Grup min/max Preus des de
17 7/14 5.200€

Viatge en grup reduït al nord de Xile i Illa de Pascua. Volarem fins a Calama, per anar a San Pedro de Atacama, on ens instal·larem en un cèntric hotel. D’allà saltarem per l’altiplà dels Andes fins a Uyuni (Bolivia), veurem un dels paissatges més espectaculars del món: el Gran Salar de Uyuni. De tronada, volarem fins a Santiago de Chile i ens escapareu fins a la bohèmia Valparaiso. Extensió a la Illa de Pasqua per passar tres nits en aquesta mítica illa plena de Moais i de llegendes, al bell mig del Pacífic, a 3700 kms del continent. Màgic.

PUNTS D’INTERÈS:

SAN PEDRO DE ATACAMA: Preciosa ciutat de pols i adob al mig del Desert d’Atacama, a tocar el gran salar. Ple d’atraccions turístiques: Valle de la Luna, Valle de la Muerte, Geysers del Tatio,…moltíssima animació.
SALAR DE UYUNI: 12000 kms quadrats de sal. Un oceà de sal a l’altiplà dels Andes, a 4000 mts d’altitud. Efectes òptics. Un lloc únic. La ruta de 3 dies en 4×4 per arrivar-hi serà un record imborrable a la vostra memòria.
SANTIAGO DE CHILE: Ciutat moderna, atractiva i animada, capital dinàmica de Xile plena de racons per enamorar.
VALPARAISO: Ciutat portuària, pescadora, bohèmia, plena de vida i d’activitat cultural. Cases multicolors i ascensors de fusta que pujen als “cerros”.
ILLA DE PASQUA: Un dels indrets més aïllats del món, amb el misteri dels Moais, que els troves per tot arreu, amb volcans i llegendes. Un lloc diferent, especial, màgic.

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1 (11/07/20). VOL BCN-SANTIAGO. Sortim de Barcelona i arribem a la nit a Santiago. Fem nit en un hotel a l’aeroport.

DIA 2 (12/07/20). SANTIAGO-SAN PEDRO DE ATACAMA. Al matí volem fins a Calama per arribar a San Pedro de Atacama. Ens instal·lem en un hotel al centre i tenim tota la tarda per descansar i passejar per San Pedro.

DIA 3 (13/07/20). SAN PEDRO DE ATACAMA. Dia d’activitats: Matí a primera hora visitem els Guèisers del Tatio, als altiplans. De tornada farem alguna parada en pobles dels altiplans i a la tarda anirem a les dunes al Valle de la Muerte, posta de sol al Valle de la Luna, dormim a l’hotel.

DIA 4 (14/07/20). TOUR ALTIPLÀ. De bon matí sortim en 4×4 fins a la frontera boliviana, on esmorzem i comencem el tour, passarem per guèisers, deserts i pous d’aigües termals. Dormim en un refugi al mig del desert, nit molt freda.

DIA 5 (15/07/20). TOUR ALTIPLÀ. Continuem amb el tour, passant per els llacs de l’altiplà, llac rosa, llac verd,…veurem flamencs roses, vicunyes, i paisatges increïbles. Dormim en un Hotel de Sal a les portes del gran salar. La posta de sol és una explosió de colors.

DIA 6 (16/07/20). SALAR DE UYUNI. Poc a poc anirem entrant al gran salar fins a trobar- nos completament rodejats de sal. És un dels paisatges més impressionants que podem veure, es creen il·lusions òptiques i no saps si estàs a l’Antàrtida o al mig del mar. Visitarem una illa amb cactus mil·lenaris, Inka Huasi, on dinarem i a la tarda acabarem el tour a la ciutat de Uyuni. Refem camí direcció a San Pedro fins a dormir al primer refugi.

DIA 7 (17/07/20). SAN PEDRO DE ATACAMA. Acabem d’arribar a San Pedro on tenim tota la parda per descansar del tour i gaudir de l’ambient relaxat de la població.

DIA 8 (18/07/20). SAN PEDRO DE ATACAMA – SANTIAGO. VoleM fins a la capital de Xile, Santiago. Transfer al centre i ens instal·lem en hotel en un barri dinàmic amb vida cultural i d’oci.

DIA 9 (19/07/20). SANTIAGO DE XILE. Dia per visitar la ciutat. Moltes acitivitats culturals a Santiago, la ciutat entre la Cordillera i l’Atlàntic. Seguim a l’hotel.

DIA 10 (20/07/20). SANTIAGO DE XILE – VALPARAISO. Anem fins a Valpo en transport privat i ens instal·lem en un acollidor alberg boutique en un dels “cerros”. Podem destinar la tarda a passejar per el cerro i viure la seva vida bohèmia.

DIA 11 (21/07/20). VALPARAISO. Dia per voltar i conèixer Valparaíso. Ciutat encantadora i bohèmia.

DIA 12 (22/07/20). VALPARAÍSO – ILLA DE PASQUA. A primera hora ens ve a buscar el transport privat per anar fins a l’aeroport de Santiago i volar a Illa de Pascua. Ens instal·lem en un acollidor hotel.

DIA 13 (23/07/20). ILLA DE PASQUA. Dia per voltar i conèixer la illa dels Moais i la cultura Rapanui. Farem un tour per visitar el punts més importants.

DIA 14 (24/07/20). ILLA DE PASQUA. Continuem visitant Rapanui amb tour privat: la cantera, les platges, volcans, penyasegats,…

DIA 15 (25/07/20). ILLA DE PASCUA – SANTIAGO. A la tarda volem fins a Santiago on passarem la darrera nit abans d’agafar el vol de tornada.

DIA 16 (26/07/20). VOLS DE TORNADA -BARCELONA. Vol de tornada.

DIA 17 (27/07/20). BARCELONA.Arribada a Barcelona a primera hora.

Inclou:

 • Vols Barcelona-Santiago, Santiago-Calama i/v, Santiago-Illa de Pascua i/v i Santiago-Barcelona
 • Taxes aèries
 • Tots els allotjaments amb règim de Dormir i esmorzar.
 • Tots els transports/transfers en privat
 • Tour Altiplans de Bolivia de 4D/3N pensió completa
 • Tour 2 dies Illa de Pascua
 • Acompanyant de l’agència durant tot el viatge
 • Entrades a totes les atraccions i Parcs Naturals

No Inclou:

 • Assegurança de viatge
 • Dinars i sopars
 • Despeses personals
 • Qualsevol despesa no especificada en l’apartat anterior.

Preu: 5.200€
Suplement habitació individual (excepte tour altiplans): 450€