Volta la Món: Les Meravelles del Món en 1 mes en Business Class i hotels de 5*. Octubre 2020

Dies Grups min/max Preus
30 6/10 23.500€

Viatge de Volta al Món per veure les principals Meravelles construïdes per les civilitzacions, visitarem el Machupicchu, Chicen Itzá, la Gran Muralla, Taj Mahal, Petra i les piràmides de Giza. També nadarem en cenotes i al Carib, sobrevolarem en avioneta i helicòpter el Gran Canyó del Colorado, jugarem als Casinos de Las Vegas, descobrirem els Guerrers de Xian, la Ciutat Prohibida, passejarem per les ruïnes de Jerash, flotarem al Mar Mort, caminarem sobre el desert del Wadi Rum i descobrirem els secrets i enigmes del Museu egipci de El Cairo. Tot això, amb totes les comoditats: volant en Business Class i dormint en els millors hotels, alguns mítics i històrics. Una experiència única i enriquidora.

PUNTS D’INTERÈS:

MACHU PICCHU: És una de les joies arquitectòniques amb més importància de l’Imperi inca en el Perú. El seu entorn natural És d’una bellesa sense igual.
CHICHEN ITZÁ: Una de les ciutats més importants i més ben conservades de la civilització maia. Destaca la piràmide principal, anomenada el Castell.
GRAN MURALLA: La Gran Muralla és l’estructura més llarga del món construïda pels humans pel que fa a superfície i massa. Construïda, reconstruïda i restaurada entre els segles V aC i el segle VXI. La seva funció principal era protegir les fronteres del nord de la Xina.
GUERRERS DE TERRACOTA: L’exèrcit és format per unes 8.000 figures dins del mausoleu del primer emperador de la Xina.
TAJ MAHAL: És un gran mausoleu a la ciutat d’Agra. El va fer construir l’emperador mogol Xa Jahan en honor a la seva difunta esposa. És considerat el més bell exemple d’arquitectura mogola, que sol combinar elements d’estil islàmic, persa, indi i turc.
PETRA: La ciutat Nabatea de Petra amaga mil tresors. Recórrer el Siq fins a arribar a la façana del tresor per descobrir tota l’antiga ciutat. La ciutat Rosada és un conjunt d’edificis impressionants que ens remunta a èpoques de caravanes pel desert d’Aràbia.
PIRÀMIDES: La piràmide de Kheops, és la més gran de les tres Piràmides de Gizeh. És la més antiga de les Set Meravelles del Món Antic, i l’única que roman en gran part intacta.

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1. VOL BCN – LIMA – CUZCO
Vol a Lima i d’allà a Cuzco.

DIA 2. CUZCO
Un cop arribem a Cuzco, ens instal·lem a l’hotel i comencem a descobrir la ciutat coneguda com a melic del món per ser el centre polític i territorial de l’Imperi Inca. Cuzco va ser declarada Patrimoni de la Humanitat l’any 1983 per la UNESCO i des del 1993 és la capital històrica del Perú. Tindrem tot el dia per voltar i passejar pels seus històrics carrers, visitar esglésies i catedrals i aclimatar-nos a l’alçada, ja que està ubicada a la Serralada dels Andes, a 3.150 metres d’altitud.

DIA 3. CUZCO
Dia sencer a Cuzco on visitarem el casc antic on es conserven molts edificis, places i carrers de les èpoques prehispàniques així com les construccions colonials.

DIA 4. CUZCO – AGUAS CALIENTES
El matí a primera hora agafem el tren del Machupicchu que ens durà fins a la població de Aguas Calientes. A Aguas Calientes ens instal·larem en un hotel preciós al centre.

DIA 5. MACHU PICCHU – CUZCO
A primera hora pujarem amb bus fins al Machu Picchu. Aquesta és una de les millors experiències possibles, entrar a la ciutadella quan es fa de dia, indescriptible. Qui vulgui podrà pujar al cim del Wainapicchu. A la tarda, tornarem amb tren fins a Cuzco. Dormirem a l’hotel de Cuzco.

DIA 6. CUZCO – LIMA – CANCUN
A primera hora agafem vol a Lima i d’allà connexió a Cancun. Arribem a Cancun i ens instal·lem en hotel a la zona turística amb platja privada al Carib.

DIA 7. CANCUN
Dia sencer a Cancun per gaudir de la platja i la comoditat de l’hotel. Opcionalment es pot fer una excursió a la zona de Tulum per visitar i banyar-nos en algun cenote.

DIA 8. CHICHEN ITZÁ – COBÁ
Al matí a primera hora anem a visitar la ciutat maia de Chichen Itzá, a la tarda pararem per veure la caiguda del sol sobre la selva des de dalt de la piràmide més alta de Cobá. Al vespre tornarem a l’hotel de Cancun.

DIA 9. CANCUN
Dia sencer a hotel a la zona turística per descansar i gaudir de la platja del Carib.

DIA 10. CANCUN – LAS VEGAS
Matí anem a l’aeroport per agafar els vols a Las Vegas. Arribem i ens instal·lem en hotel cèntric.

DIA 11.GRAND CANYON – LAS VEGAS
A primera hora ens recullen per anar a buscar l’avioneta de 7-9 places fins al Grand Canyon. Un cop allà farem un recorregut pels punts de més interès i farem un vol en helicòpter per baixar fins al peu del Canó. Després de l’excursió tornem amb l’avioneta sobrevolant la presa Hoover fins a Las Vegas on tenim tota la tarda per passejar per l’Strip.

DIA 12. LAS VEGAS
Dia sencer a Las Vegas per poder viure per lliure la bogeria d’aquesta ciutat única al món. Al vespre anirem a un espectacle.

DIA 13. LAS VEGAS – PEQUIN
Agafem el vol transcontinental a Pequin. Nit a l’avió.

DIA 14. PEQUIN
Arribada a Beijing, ens recolliran a l’aeroport i ens portaran a l’hotel al centre, molt aprop de la Plaça de Tianangmen i la Ciutat Prohibida. Podem anar a fer una caminada fins a la Plaça de Tianangmen. Al vespre anirem a sopar a un preciós restaurant dins d’un hutong.

DIA 15. PEQUIN
Dia sencer a Beijing, visitarem la Ciutat Prohibida i el Palau d’Estiu (Summer Palace), un conjunt de llacs, jardins i palaus. A la tarda vespre podem anar de compres al famós Mercat de la Seda o Mercat de la Perla.

DIA 16. GRAN MURALLA
Pel matí ens recolliràn a l’hotel per anar a la Gran Muralla, a la zona de Jinshanling. Dormirem en un hotel-boutique al peu mateix de la Muralla, en una zona poc turística. Podrem fer una caminada per sobre de la Muralla de dues o tres hores completament sols fins a la caiguda del sol. Al vespre soparem a l’hotel-boutique.

DIA 17. GRAN MURALLA – XI’AN
Pel matí ens portaran a l’aeroport on agafarem un vol domèstic a Xi’an. Ens estaran esperant a l’aeroport per dur-nos a l’hotel, al centre de la ciutat i tarda per passejar per l’antiga capital. Dins les muralles de Xi’an la ciutat és animada i comercial. Anirem a passejar pel barri musulmà amb molts llocs de menjar al carrer i on podrem visitar la seva antiga mesquita.

DIA 18. XI’AN
Al matí anem a visitar els famosos Guerrers de Terracota. Aquest exèrcit de Guerrers es troba dins el mausoleu del primer emperador de la Xina i va ser descobert casualment per uns camperols l’any 1974. Avui es un dels principals atractius de la Xina. Tarda a Xi’an per passejar pels voltants de la muralla i descobrir els seus barris d’artesans i comerciants plens de vida.

DIA 19. XI’AN – DELHI
Dia de combinació de vols per arribar a Delhi. A l’arribar ens quedarem a dormir en un còmode hotel al costat de l’aeroport.

DIA 20. DELHI – AGRA
Al matí ens passen a recollir per l’hotel i anem en transport privat fins a Agra en un recorregut d’unes 4-5 hores per autopista. A Agra anem directes a instal·lar-nos a hotel. Abans de la caiguda del sol anirem ja a veure el Taj Mahal des de l’altra banda del riu per veure la caiguda del sol sobre el mausoleu.

DIA 21. TAJ MAHAL
Dia sencer a Agra per visitar el Taj Mahal. Considerat el més bell exemple d’arquitectura mogola, que sol combinar elements d’estil islàmic, persa, indi i turc. Va ser construït entre el 1631 i el 1654. Tot i que la part més coneguda del Taj Mahal és el mausoleu cobert per una cúpula de marbre blanc, de fet es tracta d’un conjunt d’edificis integrats. Després de la visita podem anar a visitar el Fort d’Agra per conèixer tota la seva història. En acabar les visites tindrem temps d’anar de com- pres i descansar a l’hotel i a la seva piscina amb vistes al Taj Mahal.

DIA 22. TAJ MAHAL – DELHI
Passem el matí a Agra i a la tarda tornem a Delhi amb el nostre transport privat. Delhi, la metròpoli més poblada de l’Índia i la segona més poblada del món. Anirem al vespre directes a l’aeroport on agafarem el vol a Amman on arribarem l’endemà. Passem la nit a l’avió.

DIA 23. DELHI – AMMAN
De matinada volem fins a Amman fent. A l’arribada ens estaran esperant amb transport privat per anar cap a Jerash per visitar una de les ciutats romanes més importants i més ben conservades del món. Tornarem a Amman on ens instal·larem a l’hotel. Podem visitar el Teatre Romà, construït al segle II d.C a la vessant d’un turó, picat a la roca.

DIA 24. AMMAN – PETRA
Al matí sortirem en direcció a Madaba i visitarem l’esglèsia de Sant Jordi on podrem contemplar el llegendari mosaic del “mapa de Terra Santa”. D’allà anirem al Mont Nebo, des d’on Moisès va divisar la Terra Promesa després de conduir al poble d’Israel durant 40 anys pel desert. Aquest punt, elevat a uns 800 metres sobre el nivell del mar ofereix unes vistes meravelloses de la Vall del Jordà i la Mar Morta. Anirem fins a la Mar Morta on ens banyarem i podrem gaudir de la flotabilitat i els fangs en el punt més baix del planeta (-400 metres sota el nivell del mar). Tot seguit anirem fins a Petra, on ens instal·larem en un preciós hotel just a l’entrada de Petra. Al vepre podem prendre una copa en el, que diuen, bar més antic del món.

DIA 25. PETRA
Dia sencer per visitar la ciutat nabatea de Petra, entrarem pel Siq, un estret canó de 1,5 Km. de longitud entre parets de pedra impressionants que ens durà fins a les portes de la ciutat rosada i ens sentirem com Indiana Jones a la recerca del Sant Grial. Visitarem totes les edificacions: la façana del Tresor, el gran Teatre Romà que data del segle I d.C, les Tombes Reials i el majestuós Monestir entre d’altres. Dinarem dins el recinte. Nit en hotel.

DIA 26. PETRA – WADI RUM – EL CAIRO
Pel matí marxem cap al Desert del Wadi Rum, un dels espectacles naturals més impressionants de Jordània. L’entorn natural de Wadi Rum, també conegut com el desert de Lawrence d’Aràbia, està conformat per diferents valls, canons i impressionants ponts de pedra creats per les forces de la naturalesa. En aquest indret tan especial farem un tour de dues hores en vehicle 4×4. A la tarda marxem direcció a la capital i agafar el vol a El Cairo on ens estaran esperant per anar a l’hotel, a l’ombra de les piràmides.

DIA 27. LA GRAN PIRÀMIDE DE GIZA
Les Piràmides d’Egipte són grans monuments funeraris construïts en els temps de l’antic Egipte. De tots els vestigis que ens van deixar els egipcis de l’Antiguitat, són els més portentosos i més emblemàtics monuments d’aquesta civilització, i en particular, les tres grans piràmides de Gizeh, les tombes o Cenotafis dels reis Kheops, Khefren i Micerí. La construcció es remunta, per la gran majoria d’estudiosos, al període anomenat Imperi Antic d’Egipte.

DIA 28. CAIRO
Farem un tour amb un guia egiptòleg a les piràmides de Gizeh, declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Podrem admirar les tres grans piràmides dels reis i les diverses piràmides més petites que van ser tombes de reines. A continuació, anirem per carretera a Saqqara, per veure la piràmide de Zoser, probablement la piràmide més antiga d’Egipte, i ens endinsarem en la piràmide de Teti per veure els textos i admirar els impressionants relleus en les tombes dels nobles. Acabem el dia veient les restes de l’antiga capital d’Egipte, Memphis.

DIA 29. EL CAIRO
Tour amb una visita privada al Museu Egipci d’Antiguitats, que compta amb una de les col·leccions més àmplies d’antics objectes egipcis. Contemplar davant els tresors del rei Tutankamon, entre ells la seva màscara mortuòria d’or. Mòmies de faraons com Ramsés II. Després fer un breu recorregut pel Caire Antic, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Podrem visitar la Ciutadella de Saladí, la Mesquita d’Alabastre, l’Església Penjant dels cristians coptes i la sinagoga Ben Ezra, abans de regatejar per comprar records en el famós basar Khan al-Khalili.

DIA 30. EL CAIRO – BARCELONA
Vol a Barcelona.

Inclou:

 • Tots els vols en categoria Business Class menys el Lima-Cuzco-Lima i Pequin-Xian
 • Tots els allotjaments en hotels de 5* en règim de dormir i esmorzar.
 • Tots els transfers Aeroport-Hotel
 • Tots els transports en servei privat.
 • Tours descrits.
 • Totes les entrades.
 • Acompanyant de l’agència durant tot el viatge
 • Tots els visats necessaris.
 • Assegurança de Viatge.

No Inclou:

 • Dinars i sopars
 • Despeses personals
 • Qualsevol despesa no especificada en l’apartat anterior.

Preu: 23.500€
Suplement habitació individual: 2.800€