Viatge Organitzat en grup a Vietnam i Cambotja del 29 de Setembre al 12 d’Octubre 2019.

Dies Grups min/max Preu desde
14 6/14 3.250€

Viatge en grup reduït a Vietnam per visitar les ciutats de Saigon i Hanoi, passar una nit a bord d’un vaixell a la Badia de Halong i desplaçar-nos a Cambotja per terra fins a la Perla d’Asia (Phnom Penh) i amb vaixell remuntar el Mekong fins a Siem Reap per visitar una de les meravelles del món: els temples d’Angkor. Dormirem en hotels preciosos i ens desplaçarem en avions, busos i vaixells. És un viatge intens, de dues setmanes per empapar-nos d’una cultura diferent i sentir el caliu de la gent del Sudest Asiàtic.

PUNTS D’INTERÈS:
HALONG BAY: Una badia misteriosa plena d’illes i d’illots. La caiguda del sol a bord del vaixell i la nit al mig de la bahia és una gran experiència
HANOI: Ciutat bulliciosa i activa, caminar i perdre’s entre carrers atapaïts de gent, menjant, bebent, xerrant, negociant,…
SAIGON: La ciutat de les motos i bicicletres. El Museu de la Guerra. El delta del Mekong. Els Tunels del Vietcom. L’oci nocturn.
PHNOM PENH: Capital de Cambotja. Les empremtes del règim del Kamen Vermell.
SIEM REAP: Ciutat turística amb gran oferta de restaurants, bars, terrasses, dicoteques,…
ANGKOR: El complexe religiós més gran del món. Una de les Meravelles del Món.

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1 (29/09/19). VOL BCN-HO CHI MINH. Vol a l’antiga Saigon. Nit a l’avió.

DIA 2 (30/09/19). HO CHI MINH. Arribada a la Capital del Sud; carrers bulliciosos plens de vida, motos i bicicletes. Ens insatl·lem en hotel al centre.

DIA 3 (01/10/19). HO CHI MINH. Tour turístic pel Delta del Mekong, tarda lliure per voltar per el centre. Seguim al mateix hotel.

DIA 4 (02/10/19). HO CHI MINH. Visitem els tunels de Cu Chi i el Museu de la Guerra. Tarda lliure per voltar. seguim al mateix hotel.

DIA 5 (03/10/19). HO CHI MINH – PHNOM PENH. De bon matí sortim en bus cap a Cambotja fins a la seva capital. El recorregut en bus ens permet veure l’interior del país i creuar el magestuós Mekong. Ens instal·lem en un cèntric hotel boutique aprop del riu Mekong.

DIA 6 (04/10/19). PHNOM PENH. Dia sencer a la Capital de Cambotja. Visita dels Killing Fields i al presó S-21, l’horror del règim dels Khamer Vermells de Pol Pot.

DIA 7 (05/10/19). PHNOM PENH-SIEM REAP. Si el caudal del riu ho permet, amb vaixell ràpid remuntem les aigües del Mekong en un viatge preciós de 5 hores per el riu. Arribem a Siem Reap  i ens instal·lem en hotel a l’animada i turística Siem Reap.

DIA 8 (06/10/19). ANGKOR. Visites dels Temples d’Angkor durant tot el dia, a la nit sopem i disfrutem de l’animació de Siem Reap.

DIA 9 (07/10/19). ANGKOR. Acabem de visitar els Temples i tarda per descansar.

DIA 10 (08/10/19). SIEM REAP – HANOI. Volem de tornada a Vietnam per anar a l’aeroport de la capital on ens esperen amb transport privat per anar a l’hotel al centre de Hanoi.

DIA 11 (09/10/19). HANOI. Dia sencer per visitar la ciutat. Seguim a l’hotel.

DIA 12 (10/10/19). HALONG BAY. De bon matí ens passen a buscar per l’hotel amb bus per anar a Halong per agafar un vaixell i començar a navegar per la Badia. Dormim a bord del vaixell.

DIA 13 (11/10/19). HALONG BAY-HANOI. Passem el matí a la Badia de Halong i després de dinar tornem cap a Hanoi en bus. Dormim a l’hotel.

DIA 14 (12/10/19). VOLS DE TORNADA. Vol de tornada a Barcelona.

Inclou: Vols Bcn – Ho chi Minh, Siem reap – Hanoi i Hanoi – Barcelona. Taxes aèries. Tots els transfers privats. Tots els allotjaments (4-5*) amb esmorzar. Totes les entrades. Bus de Ho chi Minh a Phom Penh. Visats de Vietnam i Cambotja. Tours Delta del Mekong i Tunels de Cu Chi. Tour de 2D/1N en vaixel a la Badia de Halong Categoria Superior. Acompanyant des de Barcelona.
No Inclou: Assegurances de Viatge (Obligatòria 50€), menjars (dinars i sopars) i despeses personals.

Preu: 3.250€
Suplement habitació individual: 450€