Viatge de Cap d’Any a Vietnam i Cambotja del 26 de Desembre 2020 al 6 de Gener 2021. 

Dies Grup min/max Preu
12 6/14 3.150€

Marxem per Cap d’Any a un viatge a Vietnam per visitar les ciutats de Saigon i Hanoi, passar una nit a bord d’un vaixell a la Badia de Halong i desplaçar-nos a Cambotja per terra fins a la Perla d’Asia (Phnom Penh) i amb vaixell remuntar el Mekong fins a Siem Reap per visitar una de les meravelles del món: els temples d’Angkor. Dormirem en hotels i ens desplaçarem en avions, busos i vaixells. És un viatge intens, de dues setmanes per empapar-nos d’una cultura diferent i sentir el caliu de la gent del Sudest Asiàtic.

PUNTS D’INTERÈS:
HALONG BAY: Una bahia misteriosa plena d’illes i d’illots. La caiguda del sol a bord del vaixell i la nit al mig de la bahia és una gran experiència
HANOI: Ciutat bulliciosa i activa, caminar i perdre’s entre carrers atapaïts de gent, menjant, bebent, xerrant, negociant,…
SAIGON: La ciutat de les motos i bicicletres. El Museu de la Guerra. El delta del Mekong. Els Tunels del Vietcom. L’oci nocturn.
PHNOM PENH: Capital de Cambodja. Les empremtes del règim del Kamen Vermell.
SIEM REAP: Ciutat turística amb gran oferta de restaurants, bars, terrasses, dicoteques,…
ANGKOR: El complexe religiós més gran del món. Una de les Meravelles del Món.

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1 (26/12/20). VOL BCN-HO CHI MINH. Vol a l’antiga Saigon. Nit a l’avió.

DIA 2 (27/12/20). HO CHI MINH. Arribada a la Capital del Sud; A l’arribar ens estaran esperant amb transport privat per anar fins a l’hotel al centre de la ciutat; carrers bulliciosos plens de vida, motos i bicicletes.

DIA 3 (28/12/20). HO CHI MINH. Al matí a primera hora ens passen a buscar per fer el Tour turístic pel Delta del Mekong, tarda lliure per voltar per el centre. Seguim al mateix hotel.

DIA 4 (29/12/20). HO CHI MINN-PHNOM PENH. De bon matí sortim en bus turístic cap a Cambotja fins a la seva capital. El recorregut en bus ens permet veure l’interior del país i travessar el magestuós Mekong. Us instal·lem en un cèntric hotel boutique a la vora del riu.

DIA 5 (30/12/20). PHNOM PENH-SIEM REAP. Si el caudal ho permet, amb vaixell ràpid remuntarem les aigües en un viatge preciós de 5 hores per el riu. Arribarem a Siem Reap  i ens instal·larem en hotel a l’animada i turística Siem Reap.

DIA 6 (31/12/20). SIEM REAP (ANGKOR). Visites dels Temples d’Angkor durant tot el dia, a la nit celebrarem el Cap d’Any i gaudirem de l’animació de Siem Reap i el seu Pub Street.

DIA 7 (01/01/21). SIEM REAP (ANGKOR). Acabem de visitar els Temples d’Angkor i tarda per descansar a la piscina de l’hotel o passejar per els animats carrers de Siem Reap.

DIA 8 (02/01/21). SIEM REAP – HANOI. Volem de tornada a Vietnam per anar a l’aeroport de Hanoi on ens esperen amb transport privat per anar a la capital. Ens instal·lem en hotel molt cèntric, vora el llac.

DIA 9 (03/01/21). HALONG BAY. De bon matí ens passen a buscar per l’hotel amb bus per anar a Halong per agafar un vaixell i començar a navegar per la Badia. Visitarem diferents punts de la Badia on podrem fer activitats com kayak i visitar una famosa cova. Dormim a bord del vaixell.

DIA 10 (04/01/21). HALONG BAY – HANOI. Passem el matí a la Badia i després de dinar tornem cap a Hanoi en bus. Tenim la tarda-vespre per passejar per l’animadíssima Hanoi amb els seus carrers plens de gent i de vida. Dormim a l’hotel.

DIA 11 (05/01/21). HANOI – VOLS DE TORNADA. Matí a Hanoi i a l’hora indicada anirem a l’aeroport per agafar el vol de tornada a Barcelona.

DIA 12 (06/01/21). VOLS DE TORNADA. Arribem a Barcelona.

Inclou:

 • Vols internacionals Barcellna-Ho Chi Minh, Siem Reap-Hanoi i Hanoi-Barcelona.
 • Taxes aèries.
 • Tots els allotjaments en règim de dormir i emorzar.
 • Tots els transports.
 • Entrades i tours descrits en itinerari.
 • Visats.
 • Trasllats in/ out l’aeroport.
 • Acompanyant de l’agència durant tot el viatge.

No Inclou:

 • Assegurança de Viatge.
 • Menjars no especificats.
 • Despeses personals.
 • Qualsevol despesa no especificada en l’apartat anterior.
Preu: 3.150€
Suplement habitació individual: 550€