Home Notícies Turisme Viatjar a Rajasthan amb tour guiat

Viatjar a Rajasthan amb tour guiat

Viatjar a Rajasthan amb tour guiat

Rajasthan és un dels vint-i-estats que formen l’Índia. Un viatge a qualsevol d’ells suposa un xoc cultural tan forta com interessant per a qualsevol persona d’occident. Un autèntic viatger sabrà veure la bellesa en la decadència de Índia , així com en els seus costums, les seves olors i els seus sabors. Et proposem un tour guiat per aquest estat i alguns llocs en altres punts de l’Índia. Una experiència que pots viure en cap d’any, i començar el 2020 d’una manera única.

Una ruta per Rajasthan i voltants

Udaipur és una de les ciutats més importants de l’estat de Rajasthan. Coneguda amb el sobrenom de “la ciutat de l’alba”, es troba fortificada per una muralla i per a molts és la ciutat més romàntica de tota Índia. A l’exterior de les seves muralles podràs observar els grans llacs de color blau que li confereixen a la zona una aura màgica i especial. Fins a 100 llacs hi ha a la zona més propera a aquesta ciutat, que compta amb una gran similitud amb la ciutat italiana dels canals, per aquest motiu se la conegui com la Venècia d’Orient . A més, el seu palau et sorprendrà per la seva bellesa i els seus colors.

Jaipur és una altra de les ciutats de Rajasthan , coneguda com la “ciutat rosa”. A diferència d’Udaipur, és molt més caòtica i bulliciosa. Destaca per els seus palaus, com el Hawa Mahal o el Jal Mahal. A més, als afores es troba el Fort Amber, una fortificació del segle XVI que combina l’arquitectura hindú i musulmana.

Aquest no serà l’únic fort de la ruta, ja que fora de l’estat de Rajasthan, a la ciutat de Agra , també podràs veure una de les fortificacions més importants de l’Índia. Parlem del Fort Vermell , construït amb gres vermell, el que li dóna el seu característic color. Inclòs en la llista de Patrimoni de la Humanitat des de 1993, es troba a tan sols un parell de quilòmetres del que és el monument més reconeixible de l’Índia: el Taj Mahal .

El gran temple construït en marbre blanc, ideat com a monument funerari al segle XVII, està considerat com una de les noves set meravelles del món. Per a molts és el palau més bell del món, per la seva inspiració romàntica i la seva barreja d’estils arquitectònics que ocupen més de 17 hectàrees. A la nostra ruta també et trobaràs un altre temple de marbre, el de Ranakpur , dedicat a la religió del jainisme.

La ruta per l’Índia no pot quedar sense una visita a la seva capital, la ciutat de Delhi . Caòtica i plena de contrastos, compta amb diversos atractius per visitar, a més de perdre pels seus carrers. Parlem del Fort Vermell de Delhi, de la Tomba d’Humayun o de torre Qutab Minar.

INFORMA’T DEL NOSTRE PROPER VIATGE A ISLÀNDIA DEL 20 DE JULIOL a L’1 D’AGOST 2019