Home Notícies Turisme Viatjar a Jordània

Viatjar a Jordània

Viatjar a Jordània

Viatjar a països amb cultures totalment oposades a la nostra és sempre enriquidor, a més d’un xoc cultural important, dels quals deixen petjada. Jordània és un d’aquestes destinacions impactants, als quals cal viatjar una vegada en la vida per a conèixer de prop, i no sols per la típica estampa de la ciutat de Petra. Et convidem al fet que descobreixis en aquest article tot el que pots viure en primera persona si optes per un viatge acompanyat a Jordània.

Jordània, molt més que Petra

Jordània, molt més que Petra

Encara que els seus reclams són molts i variats, és cert que un viatge a aquest país no pot acabar sense conèixer el seu punt més famós: Petra. Es tracta d’un enclavament arqueològic de gran bellesa, ja que literalment es tracta d’una ciutat excavada en la roca. Se situa en una vall estreta i data del segle VIII a. C. Com no podia ser d’una altra forma, figura en la llista de les noves set meravelles del món modern.

Si Petra és impactant, troba un rival digne de la seva bellesa en la Mar Morta. Situat en una depressió de 400 metres per sota del nivell de la mar, l’alta densitat de les seves aigües (la major part procedeixen del riu Jordà) i la gran concentració de sals fa que sigui molt fàcil surar en ell. Això el podràs comprovar si optes per donar-te un bany, una experiència molt recomanable.

Tornant a la civilització, en Amman, capital de Jordània, et trobaràs una de les ciutats més occidentalitzades d’Orient Mitjà. Famosa per la seva bulliciosa vida i els seus mercats tradicionals, en aquesta urbs tindràs l’oportunitat de conèixer la ciutadella, un impressionant museu a l’aire lliure d’una zona que va estar habitada durant 7000 anys. Allí es troba el Museu d’arqueològic de Jordània. A més, Amman compta amb un teatre romà i l’antiga acròpoli grega, fruit tot això del pas de diferents civilitzacions a través dels segles.

A uns 140 km al sud d’Amman, es troba Karak, una ciutat coneguda pel seu famós Castillo dels Creuats. Esta situat a 900 metres d’altitud, la qual cosa ofereix unes fabuloses vistes sobre la Mar Morta i la ciutat de Karak, que compta amb interessants edificis de l’època otomana.

I per a acabar la ruta per tan fascinant país, no pot faltar una visita a un dels llocs naturals més característics de Jordània: el desert de Wadi Rum. Ha estat escenari de rodatges de diferents pel·lícules, entre elles Lawrence d’Aràbia. També és conegut com a Vall de la Lluna i la seva muntanya més significativa rep el nom dels set pilars de la saviesa. Figura en la llista de Patrimoni de la Humanitat de la Unesco des de l’any 2011.

 

INFORMA’T DEL NOSTRE VIATGE PRIVAT A JORDÀNIA ES DE 1.600€