Home Viatges Privats TRANSIBERIÀ, VIATGE PRIVAT

TRANSIBERIÀ, VIATGE PRIVAT

0
TRANSIBERIÀ, VIATGE PRIVAT

Viatge Privat al tren Transiberià, de la Plaça Roja a la Gran Muralla, per anar al vostre aire

Dies Grup min/max Preus des de
22 A partir de 2 pax 4.600€

Us proposem un Viatge Mític amb el tren més llarg del món, el Transiberià. Visitareu la preciosa ciutat de Moscú on agafareu el tren per anar fins a Irkutsk, al mig de Sibèria. Aquí gaudireu del Llac Baikal, la reserva més important d’aigüa dolça. Tot seguit continuareu en tren fins a Mongòlia on fareu un tour de 3 dies sencers per conèixer les seves tribus nòmades i estil de vida. L’estepa de Mongòlia i el seu Desert son espectaculars. Des de Ullan Bator continuareu el viatge fins a Pequin on tindreu temps de visitar el més important de la ciutat i escapar-vos a passar una nit a la Gran Muralla. Des de Pequin agafareu el vol de tornada a Barcelona. Un viatge espectacular, per anar al vostre aire, en cabines de primera classe als trens, allotjaments en hotels de 5* a les parades de Moscú, Irkutsk, Ullan bator i Pequin, i tours privats a totes les parades.

PUNTS D’INTERÈS:

MOSCU: Preciosa ciutat capital de Rusia amb el seu Kremlin, Plaça Roja, edificis soviètics majestuosos i gran vida cultural i d’oci. Sorpren a tots els viatges per la seva netedat i ordre. Les seves estacions de metro son una obra d’Art.
IRKUTSK/LLAC BAIKAL: En plena Sibèria trobem aquesta encantadora ciutat amb les seves cases de fusta carecterístiques de Sibèria. Al costat, el Llac Baikal que conté el 20% de l’aigüa dolça del planeta, es un espectacle d’una bellesa increïble.
ULLAN BATOR: La Capital de Mongòlia es una ciutat moderna i dinàmica. Des d’aquí anireu a visitar el Parc Nacional i la famosa estàtua de Guengis khan.
TOUR MONGÒLIA: Tour de 3 dies per conèixer l’interior del pais, la seva gent nòmada, la famosa estepa i el Desert del Gobi.
PEKIN: La capital de Xina es una ciutat monumental amb la seva Ciutat Prohibida, Plaça de Tian’anmen, Temple del Cel, Palau d’Estiu,….
GRAN MURALLA: Us escapareu a una zona de la Gran Muralla on podreu fer caminades, tot sols per sobre la muralla i fareu nit en un preciós hotel

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1. VOL BCN-MOSCU. Sortiu de Barcelona i arribeu Moscú on us instal·leu en un hotel al centre.

DIA 2. MOSCÚ. Dia sencer de visites a la capital amb guia privat de parla castellana. Visitareu el Kremlin, la Plaça Roja i els monuments del centre de la ciutat.

DIA 3. MOSCÚ. Dia sencer a Moscu per continuar visitant la ciutat amb guia privat per vosaltres, coneixereu les precioses estacions de metro, museus i parcs de la ciutat.

DIA 4. TRANSIBERIÀ. Agafeu el tren transiberià en primera classe (compartiments de dos persones) i comenceu a recòrrer la línea férrea més llarga del món. Feu nit al tren.

DIA 5. EKATERINBURG. Continueu amb el tren fins arribar a Ekaterimburg on us instal·leu un un confortable hotel per descansar del tren i visitar la ciutat.

DIA 6. TRANSIBERIÀ. Al matí pugeu al tren per fer ruta fins a Irkutsk. Ja heu deixat Europa enrera i ja sou a Àsia, a Sibèria. Estareu dos dies de trajecte entre paissatges preciosos. Nit al tren en primera classe.

DIA 7. TRANSIBERIÀ. Continueu al tren creuant extensions de terreny immenses a Sibèria, veureu rius i boscos inacabables i viureu la vida tranquila del tren, lectura, converses i algun glop de vodka. Nit al tren.

DIA 8. IRKUTSK. Arribeu a la preciosa ciutat de Irkutsk i us instal·leu en un còmode hotel per descansar del tren i visiteu l’animada ciutat siberiana, plena d’història.

DIA 9. LLAC BAIKAL. A primera hora us vindran a buscar per anar a fer un tour de 2D/1N al Llac Baikal. El llac més profund del planeta (1642mts), conté el 20% de l’aigua dolça de la Terra. Es una preciositat. Navegareu i anireu a dormir a l’illa de Oljón.

DIA 10. LLAC BAIKAL – IRKUTSK. Torneu fins a Irkutsk on arribareu a la tarda i us instal·lareu al mateix hotel.

DIA 11. TRANSMONGOLIÀ. Al matí agafareu el tren a Mongòlia, creuareu la frontera i fareu nit al tren. Els paissatges i la posta de sol de Mongòlia des del tren es un record inborrable. Nit al tren en primera classe.

DIA 12. ULAN BATOR. A primera hora del matí arribeu a la capital mongola on us estaran esperant per anar fins a l’hotel al centre. Us instal·lareu i tot seguit anireu a fer una primera visita de la ciutat i els seus voltants.

DIA 13. TOUR MONGOLIA. Al matí us passen a buscar per l’hotel per començar el tour de 4 dies. Nit en hotel/campament.

DIA 14. TOUR MONGOLIA. Continueu amb el tour privat. Nit en campament.

DIA 15. TOUR MONGOLIA. Continueu amb el tour privat. Nit en campament.

DIA 16. TOUR MONGOLIA – ULAN BATOR. Torneu a Ulan Bator on us instal·leu en el mateix hotel.

DIA 17. TRANSMONGOLIÀ. Agafeu el tren en primera classe per anar fins a Pequin. Nit al tren.

DIA 18. PEQUIN. Arribeu a Pequin a la tarda on us estaran esperant per portar-vos fins a l’hotel al centre.

DIA 19. PEQUIN. Dia sencer per visitar la ciutat amb guia privat de parla castellana. Visitareu la Ciutat Prohibida, la Plaça de Tian’anmen i el Palau del Cel. Nit a Pequin.

DIA 20. GRAN MURALLA. Al matí us venen a buscar per anar fins a la Gran Muralla, en una zona a més de 2 hores de Pequin on us instal·lareu en un preiciós hotel al peu de la Muralla. Podreu gaudir de passejar per sobre d’aquesta meravella lliurement fins a la caiguda del sol.

DIA 21. GRAN MURALLA – PEQUIN. A mig matí torneu fins a la capital per passar la darrera nit.

DIA 22. VOLS DE TORNADA -BARCELONA. A l’hora indicada, transfer a l’aeroport i vols de tornada. Arribeu a Barcelona el mateix dia.

Viatge d’Autor a Mida: Això vol dir que us dissenyem el Vostre Viatge segons les vostres prioritats i temps. Ens adaptem a les dates que us vagin millor. Tindreu un viatge únic i exclusiu i no us haureu de preocupar de res més que de gaudir de l’experiència.

Preu: A partir de 4.600€
Demaneu pressupost per les dates i durada que disposeu

Inclou:

 • Vols internacionals Barcelona-Moscu i Pequin-Barcelona
 • Taxes aèries
 • Tots els bitllets de tren en primera classe (compartiments de 2 pax)
 • Tots els allotjaments amb règim de Dormir i esmorzar.
 • Tots els transports/transfers en privat
 • Tour de 2 dies a Moscú amb guia de parla castellana
 • Tour de 2 dies al Llac Baikal
 • Tour de 4 dies a Mongòlia
 • Tour de 1 dia a Pequin
 • Visats de Rusia, Mongòlia i Xina
 • Llibre-Guia personalitzat (Routebook) amb tots els detalls del vostre viatge.
 • Entrades a totes les atraccions i Parcs Naturals

No Inclou:

 • Assegurança de viatge
 • Dinars i sopars
 • Despeses personals
 • Qualsevol despesa no especificada en l’apartat anterior.