Viatge en grup en el tren Transsiberià de la Plaça Roja a la Gran Muralla, del 7 al 28 d’Agost 2020

Dies Grup min/max Preus des de
22 7/15 5.400€

Viatge Mític amb el tren més llarg del món, el Transsiberià. Visitarem la preciosa ciutat de Moscú on agafarem el tren per anar fins a Irkutsk, al mig de Sibèria. Aquí gaudirem del Llac Baikal, la reserva més important d’aigua dolça. Tot seguit continuarem en tren fins a Mongòlia on farem un tour de 3 dies sencers per conèixer les seves tribus nòmades i estil de vida. L’estepa de Mongòlia i el seu Desert son espectaculars. Des de Ullanbator continuarem el viatge fins a Pequin on tindrem temps de visitar el més important de la ciutat i escapar-nos a passar una nit a la Gran Muralla. Des de Pequin agafarem el vol de tornada a Barcelona. Un viatge espectacular, en grup reduït d’un màxim de 14 persones. Farem tot el recorregut de tren en cabines de primera classe i ens allotjarem en hotels de 5* a les parades de Moscú, Irkutsk, Ullan Bator i Pequin.

PUNTS D’INTERÈS:

MOSCU: Preciosa ciutat capital de Rússia amb el seu Kremlin, Plaça Roja, edificis soviètics majestuosos i gran vida cultural i d’oci. Sorprèn a tots els viatges per la seva netedat i ordre. Les seves estacions de metro son una obra d’Art.
IRKUTSK/LLAC BAIKAL: En plena Sibèria trobem aquesta encantadora ciutat amb les seves cases de fusta característiques de Sibèria. Al costat, el Llac Baikal que conté el 20% de l’aigua dolça del planeta, es un espectacle d’una bellesa increïble.
ULLAN BATOR: La Capital de Mongòlia es una ciutat moderna i dinàmica. Des d’aquí anirem a visitar el Parc Nacional i la famosa estàtua de Guengis khan.
TOUR MONGÒLIA: Tour de 3 dies per conèixer l’interior del país, la seva gent nòmada, la famosa estepa i el Desert del Gobi.
PEKIN: La capital de Xina es una ciutat monumental amb la seva Ciutat Prohibida, Plaça de Tian’anmen, Temple del Cel, Palau d’Estiu,….
GRAN MURALLA: Ens escaparem a una zona de la Gran Muralla on podrem fer caminades, tot sols per sobre la muralla i farem nit en un preciós hotel

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1 (07/08/20). VOL BCN-MOSCU. Sortim de Barcelona i arribem Moscú on ens instal·lem en un hotel al centre.

DIA 2 (08/08/20). MOSCÚ. Dia sencer de visites a la capital amb guia privat de parla castellana. Visitarem el Kremlin, la Plaça Roja i els monuments del centre de la ciutat.

DIA 3 (09/08/20). MOSCÚ. Dia sencer a Moscu per continuar visitant la ciutat amb guia privat per nosaltres, coneixerem les precioses estacions de metro, museus i parcs de la ciutat.

DIA 4 (10/08/20). TRANSSIBERIÀ. Agafem el tren transsiberià en primera classe (compartiments de dos persones) i comencem a recórrer la línia fèrria més llarga del món. Fem nit al tren.

DIA 5 (11/08/20). EKATERINBURG. Continuem amb el tren fins arribar a Ekaterimburg on ens instal·lem en un confortable hotel per descansar del tren i visitar la ciutat.

DIA 6 (12/08/20). TRANSSIBERIÀ. Al matí pugem al tren per fer ruta fins a Irkutsk. Ja hem deixat Europa enrere i ja som a Àsia, a Sibèria. Estarem dos dies de trajecte entre paisatges preciosos. Nit al tren en primera classe.

DIA 7 (13/08/20). TRANSSIBERIÀ. Continuem al tren creuant extensions de terreny immenses a Sibèria, veurem rius i boscos inacabables i viurem la vida tranquil·la del tren, lectura, converses i algun glop de vodka. Nit al tren.

DIA 8 (14/08/20). IRKUTSK. Arribem a la preciosa ciutat de Irkutsk i ens instal·lem en un còmode hotel per descansar del tren i visitem l’animada ciutat siberiana, plena d’història.

DIA 9 (15/08/20). LLAC BAIKAL. A primera hora ens vindran a buscar per anar a fer un tour de 2D/1N al Llac Baikal. El llac més profund del planeta (1642mts), conté el 20% de l’aigua dolça de la Terra. Es una preciositat. Navegarem i anirem a dormir a l’illa de Oljón.

DIA 10 (16/08/20). LLAC BAIKAL – IRKUTSK. Tornem fins a Irkutsk on arribarem a la tarda i ens instal·larem al mateix hotel.

DIA 11 (17/08/20). TRANSMONGOLIÀ. Al matí agafarem el tren a Mongòlia, creuarem la frontera i farem nit al tren. Els paisatges i la posta de sol de Mongòlia des del tren es un record inoblidable. Nit al tren en primera classe.

DIA 12 (18/08/20). ULAN BATOR. A primera hora del matí arribem a la capital mongola on ens estaran esperant per anar fins a l’hotel al centre. Ens instal·larem i tot seguit anirem a fer una primera visita de la ciutat i els seus voltants.

DIA 13 (19/08/20). TOUR MONGOLIA. Al matí ens passen a buscar per l’hotel per començar el tour de 4 dies. Nit en hotel/campament.

DIA 14 (20/08/20). TOUR MONGOLIA. Continuem amb el tour privat. Nit en campament.

DIA 15 (21/08/20). TOUR MONGOLIA. Continuem amb el tour privat. Nit en campament.

DIA 16 (22/08/20). TOUR MONGOLIA – ULAN BATOR. Tornem a Ulan Bator on ens instal·lem en el mateix hotel.

DIA 17 (23/08/20). TRANSMONGOLIÀ. Agafem el tren en primera classe per anar fins a Pequin. Nit al tren.

DIA 18 (24/08/20). PEQUIN. Arribem a Pequin a la tarda on ens estaran esperant per portar-nos fins a l’hotel al centre.

DIA 19 (25/08/20). PEQUIN. Dia sencer per visitar la ciutat amb guia privat de parla castellana. Visitarem la Ciutat Prohibida, la Plaça de Tian’anmen i el Palau del Cel. Nit a Pequin.

DIA 20 (26/08/20). GRAN MURALLA. Al matí ens venen a buscar per anar fins a la Gran Muralla, en una zona a més de 2 hores de Pequin on ens instal·larem en un preciós hotel al peu de la Muralla. Podrem gaudir de passejar per sobre d’aquesta meravella lliurement fins a la caiguda del sol.

DIA 21 (27/08/20). GRAN MURALLA – PEQUIN. A mig matí tornem fins a la capital per passar la darrera nit.

DIA 22 (28/08/20). VOLS DE TORNADA -BARCELONA. A l’hora indicada, transfer a l’aeroport i vols de tornada. Arribem a Barcelona el mateix dia.

Inclou:

 • Vols internacionals Barcelona-Moscu i Pequin-Barcelona
 • Taxes aèries
 • Tots els bitllets de tren en primera classe (compartiments de 2 pax)
 • Tots els allotjaments amb règim de Dormir i esmorzar.
 • Tots els transports/transfers en privat
 • Tour de 2 dies a Moscú amb guia de parla castellana
 • Tour de 2 dies al Llac Baikal
 • Tour de 4 dies a Mongòlia
 • Tour de 1 dia a Pequin
 • Visats de Rússia, Mongòlia i Xina
 • Acompanyant de l’agència durant tot el viatge
 • Entrades a totes les atraccions i Parcs Naturals

No Inclou:

 • Assegurança de viatge
 • Dinars i sopars
 • Despeses personals
 • Qualsevol despesa no especificada en l’apartat anterior.

Preu: 5.400€
Suplement camarot individual als trens: 1.450€
Suplement habitació individual als hotels: 400€