Home Viatges Privats SRI LANKA – MALDIVAS, VIATGE PRIVAT

SRI LANKA – MALDIVAS, VIATGE PRIVAT

0
SRI LANKA – MALDIVAS, VIATGE PRIVAT

Viatge Privat a mida a Sri Lanka i Maldives, Aventura i Relax.

Dies Grups min/max Preus desde
16 A partir de 2 pax. 2.800€

Viatge privat a mida per conèixer els imprescindibles de “l’illa dels mil noms”, actualment anomenada Sri Lanka. Abans del 1972 era coneguda com a Ceilan i degut a la seva particular forma i la seva proximitat a l’Índia també́ l’anomenen la “Llàgrima de l’Índia”. Aquest estat asiàtic de tradició́ mil·lenària va ser famós a l’antiguitat per ser un puntal de saviesa i avui en dia, gracies a la seva bellesa natural en els boscos tropicals, platges i paisatges així com pel seu ric patrimoni cultural, l’han convertit en una destinació́ turística de fama mundial!

PUNTS D’INTERÈS:

ANURADHAPURA. La ciutat d’Anuradhapura, d’uns 55.000 hab., es troba adjacent a un grans grup de ruïnes budistes molt impressionants que formen part del Patrimoni de la Humanitat de la Unesco, ja que va ser la principal capital dels regnes singalesos independents durant uns 1.000 anys!

POLONNARUWA. Ciutat medieval molt ben conservada amb 4 imatges grans de Buddha. Va ser el centre de poder del país entre els segles XI i XIII. D’aquella època d’esplendor han arribat fins avui edificis religiosos i civils preciosos entre els que destaquen el Palau Reial, el Pavelló́ de les Audiències o el Quadrangle.

COVES DE DAMBULLA. Aquestes coves també conegudes com el Temple d’Or o el Temple de la Cova daten del segle I A.C i són Patrimoni de la Humanitat. Es troben totes a la part superior d’una roca d’uns 160 metres d’altura; n’hi han més de 80 coves però las principals són 5 que contenen estàtues i pintures molt antigues.

KANDY. Va ser la última capital de l’era dels antics reis de Sri Lanka. Kandy és la seu del Temple de la Relíquia de la Dent ( Sri Dalada Maligawa), un dels llocs més sagrats d’adoració́ en el món budista. Va ser declarat Patrimoni Mundial per la Unesco el 1988.

MALDIVES. País insular construït per 2.000 illes, de les quals 203 estan habitades. Amb una mitjana de 1,5 metres per sobre el nivell del mar, és el país més baix del món. Paradís de platges de sorra blanca, la riquesa cromàtica de les seves aigües i brutal vida subaquàtica!

Us presentem un itinerari tipus a partir del qual podem adaptar les modificacions que vulgueu:

PROGRAMA DE VIATGE 15 DIES:

DIA 1. (21/08/19): VOL BCN – COLOMBO
Sortireu de Barcelona a la tarda, fareu una escala i nit a l’avió.

DIA 2. COLOMBO – PINNAWELA – ANURADHAPURA
Arribareu a la capital de Sri Lanka: Colombo on us estaran esperant el nostre corresponsal per traslladar-vos al vostre hotel a Anuradhapura, a unes dues hores de camí́. En ruta visitareu l’orfenat d’elefants de Pinnawela; establert a l’any 1975 pel departament de Vida Silvestre del país es avui en dia l’orfenat d’elefants amb el major numero d’elefants en captivitat del mon. Arribareu a Anuradhapura, una de les antigues capitals de l’illa, famosa per les seves ruïnes i stupes budistes i inscrita a la llista del Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO des de 1982. Nit en hotel.

DIA 3. ANURADHAPURA – POLONNARUWA
Després d’esmorzar sortireu cap a Polonnaruwa. Els monuments d’aquesta ciutat medieval (Patrimoni de la Humanitat) estan relativament ben conservats i donen una clara evidencia de la gloria del passat, entre els segles X – XII. Visitareu el complex del Palau Reial, el Quadrangle amb la seva concentració́ d’herència antiga i l’espectacular complex Gal Vihare de quatre imatges massives de Buddha, tallat d’un sol bloc de granit – un punt culminant de roca tallada de l’antiga Sri Lanka. Nit en hotel.

DIA 4. POLONNARUWA – SIGIRIYA – DAMBULLA
Després d’esmorzar, us dirigireu cap a Sigiriya, un jaciment arqueològic que conté les ruïnes d’un antic complexa palatí́, construït durant el regnat del rei Kasyapa (477-499). Aquest lloc és Patrimoni Mundial de la UNESCO, la seva espectacular fortalesa de roca, és una de les principals atraccions de Sri Lanka. Les parts més impressionants del complex són els Jardins de l’Aigua, els frescos de belles donzelles, el mirall de la paret amb grafit antic, la plataforma de Lleó i la Cimera de 1,6 hectàrees, que va ser completament cobert per edificis durant el període de la glòria de Sigiriya. Seguireu la ruta fins arribar a Dambulla on dormireu en un hotel.

DIA 5. DAMBULLA – MATHALE – KANDY
Després de l’esmorzar sortim cap a Kandy. En ruta visitareu dels temples de Coves de Dambulla, la més gran i més ben conservada de Sri Lanka. Els Temples de Coves de Dambulla (que daten del segle 1 d. C.), es va utilitzar aquest complex de 5 coves com a refugi per un antic rei que quan va recuperar el seu tro, va encarregar magnífiques imatges tallades en les roques. Més tard els reis van fer més treballs de pintures i la majoria de les pintures són de principis del segle XIX, també és Patrimoni Mundial de la UNESCO. Continuareu cap a Kandy, a través dels Spice Garden. Per la tarda, podreu assistir a un espectacle folklòric cultural. Nit en hotel a Kandy

DIA 6. KANDY
Dia dedicat a explorar la ciutat de Kandy. Aquesta ciutat va ser l’última capital dels reis de Sri Lanka, que ara és Patrimoni de la Humanitat. Visitareu el Centre d’Artesania, un museu de pedres precioses i un lapidari, on veureu el tall i polit de pedres precioses. A la tarda visitareu el Jardí Botànic de Peradeniya. Aquest jardí botànic va ser construït com un parc de diversions per un rei singalès i va ser ampliat pels britànics. Es tracta de 147 hectàrees d’extensió i ofereix una increïble varietat d’arbres, plantes i flors. Per la tarda visitareu el temple de Kandy.

DIA 7. KANDY – NUWARA ELIYA
Després de l’esmorzar sortireu cap a Nuwara Eliya. En ruta visitareu una plantació i fàbrica de te, on es fabrica el millor te d’alta qualitat conreat a Sri Lanka i us refrescareu amb una tassa de te acabat de fer. Pel camí gaudireu dels magnífics paisatges de cascades, muntanyes cobertes de boira i cases estil britànic amb fragants jardins de flors. Nuwara Eliya és el terreny de la muntanya més alta de Sri Lanka, que es troba a una altitud de 2.510 metres sobre el nivell del mar. Aquesta ciutat a la regió muntanyosa de Sri Lanka va ser anomenada pels britànics com “Petita Anglaterra”. Nit en hotel.

DIA 8. NUWARA ELIYA – KATHARAGAMA
Després d’esmorzar passareu pels famosos Horton Plains: les grans planes Savannah, cascades, boscos i diverses zones de diversitat ecològica naturals molt impressionants. En ruta visitareu la cascada de Ravana. Arribareu a Kataragama, on us allotjareu en un hotel. Aquesta és una destinació́ de peregrinació́ en el Santuari dedicat a Skanda descrit popularment en elogis com “Déu que té sis cares i dotze braços”.

DIA 9. KATHARAGAMA – GALLE – BENTOTA
De bon matí anireu cap a Bentota. Pel camí visitareu el Fort de Galle i el Dutch Fort. Per la tarda fareu una excursió́ en vaixell pel riu Madhu per veure el segon humeral més gran del país. També visitareu el viver de tortugues de Kosgoda. Nit en hotel a Bentota.

DIA 10. BENTOTA
Dia lliure per gaudir de la platja de Bentota. Nit en el mateix hotel.

DIA 11. BENTOTA – COLOMBO
Anireu cap a la capital, visitareu el més imprescindible. Tarda lliure i nit en hotel.

DIA 12. COLOMBO – MALE (MALDIVAS)
A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per agafar el vol cap a les Maldives. A l’aeroport us estarà esperant el nostre corresponsal que us durà en llanxa cap a l’illa de Lankanfinolhu on tindreu l’hotel on us instal·lareu.

DIES 13-14-15. MALE (MALDIVAS)
Dies lliures per gaudir de les platges paradisíaques, blaus turqueses, coralls submarins preciosos, etc.

DIA 16. MALE (MALDIVAS) – COLOMBO – BARCELONA
A l’hora indicada, us vindran a buscar en llanxa per traslladar-vos a l’aeroport de Male per volar fins a Colombo. Allà̀ agafareu els vols internacionals per tornar a Barcelona, on arribareu el matí del dia següent.

Viatge d’Autor a Mida: Això vol dir que us dissenyem el Vostre Viatge segons les vostres prioritats i temps. Ens adaptem a les dates que us vagin millor. Tindreu un viatge únic i exclusiu i no us haureu de preocupar de res més que de gaudir de l’experiència.

PREU: A PARTIR DE 2.800€
Demaneu pressupost per les dates i durada que disposeu

Inclou: Vols internacionals (Barcelona-Colombo-Barcelona). Vols (Colombo – Malé – Colombo). Taxes aèries. Tots els allotjaments amb esmorzar inclosos. Vehicle amb aire condicionat amb xòfer a disposició per tot el dia (carburant inclòs). Guia-acompanyant de parla castellana per la ruta .Totes les entrades en els monuments mencionats. Taxes turístiques. Visats. Elaboració de RoadBook (guia personalitzada)per tots els dies amb tots els detalls i indicacions a seguir. Assessorament en la preparació i durant tot elviatge.

No Inclou: Assegurances de Viatge (Obligatòria 50€), menjars i despeses personals.