Viatge Organitzat a Tanssilvània (Romania) del 5 al 12 de Desembre 2020. 

Dies Grup min/max Preu
8 6/14 1.350€

Recorregut per Transsilvània per descobrir els seus racons més pintorescs, ciutats medievals emmurallades i castells. Farem ruta entre ciutats i pobles de cases de colors, visitarem les seves esglésies i catedrals i gaudirem dels paissatges boscosos de Transsilvània. També creuarem els Càrpats i coneixerem castells tan mítics com el Castell de Dràcula a Bran o el Castell de Peles, un dels més bonics d’Europa. Dormirem en hotels cèntrics i còmodes, amb totes les comoditats i farem la ruta amb transport privat i conductor.

PUNTS D’INTERÈS:

BUCAREST: Capital del país, el seu centre és elegant i animat. Ciutat de grans avingudes i edificis majestuosos dels que destaca l’imponent edifici del Parlament (un dels edificis més grans del món).

SIBIU: Ciutat romàntica al cor de Transsilvània. Tota emmurallada, dins la ciutadella amb els seus carrers empedrats i les teulades tenen ulls.

SIGHISOARA: Ciutat emmurallada emplaçada dalt d’un turó, amb la seva torre del rellotge i els carrers empedrats, és un viatge al passat d’una bellesa única.

CASTELLS: Romania és coneguda pels seus preciosos castells medievals, visitarem el Castell de Dràcula i el castell de Peles i durant la ruta en veurem altres tots els dies.

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1 (05/12/20). VOL BCN – BUCAREST. Vol directe a Bucarest. Arribarem i ens esperaran a l’aeroport per dur-nos a un hotel cèntric per instal·lar-nos.

DIA 2 (06/12/20). BUCAREST. Dia sencer per conèixer la capital del país, visitarem l’edifici del Parlament, un dels edificis més grans del món, i recorrerem el seu centre històric amb els edificis monumentals. Ens instal·larem en una zona d’oci amb molta oferta de restaurants.

DIA 3 (07/12/20). BUCAREST – CASTELL DE PELES (SINAIA). De bon matí ens passen a buscar per començar la ruta fins a Sinaia, on visitarem el Castell de Peles, un dels castells més bonics d’Europa. Nit a Sinaia.

DIA 4 (08/12/20). SINAIA – CASTELL DE BRAN – SIGHISOARA. De bon matí anirem fins a Bran on visitarem el Castell de Dràcula, tot seguit passarem per Brasov per fer una parada al seu centre històric i continuarem la ruta fins a la preciosa Sighisoara on farem nit dins la ciutadella. Visita nocturna de la ciutat medieval.

DIA 5 (09/12/20). SIGHISOARA – ALBA IULIA. Pel matí visitarem la ciutat, la casa on va néixer Vlad Tepes, la Catedral i els seus carrers empedrats i tot seguit farem ruta fins a Alba Iulia, antiga ciutat romana amb una ciutadella impressionant. Farem nit a la zona.

DIA 6 (10/12/20). ALBA IULIA – SIBIU. Després d’esmorzar, marxarem fins a Sibiu on ens instal·larem en un hotel al centre de la ciutat. Podrem passejar pels seus carrers i ens sentirem observats per les cases doncs totes les teulades tenen ulls.

DIA 7 (11/12/20). SIBIU – BUCAREST. Matí a Sibiu i després farem ruta fins a Bucarest on ens instal·larem en el mateix hotel. Tarda per descansar, passejar i fer les darreres compres.

DIA 8 (12/12/19). VOL DE TORNADA A BARCELONA. A l’hora indicada, ens recolliran a l’hotel per traslladar-nos a l’aeroport per agafar el vol directe de tornada cap a Barcelona.

Inclou:

 • Vols internacionals directes Barcelona – Bucarest – Barcelona.
 • Taxes aèries.
 • Tots els allotjaments en règim d’allotjament i esmorzar.
 • Transport privat durant la ruta.
 • Gasolina.
 • Entrades a castells i monuments.
 • Trasllats in/out a l’aeroport.
 • Acompanyant de l’agència durant tot el viatge.

No Inclou:

 • Assegurança de viatge.
 • Menjars no especificats.
 • Despeses personals.
 • Qualsevol despesa no especificada en l’apartat anterior.
Preu: 1.350€
Suplement habitació individual: 300€