Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

viatges
Average rating:  
 34 reviews
 by Montserrat Vidal on viatges
Marroc

M'he jubilat fa poc i vaig decidir viatjar,ja que feia temps que no ho feia. Per casualitat vaig trobar "Viatges acompanyats" que proposaven el "Marroc", país proper i a la vegada tant diferent. Quin gran encert! Un viatge INOBLIDABLE! Un gran grup i una organització excel·lent i detallista. Ho recomano a tothom, sense cap dubte.

 by Gemma Gali on viatges
Marroc febrer 2020

He tornat del viatge al Marroc amb energia renovada.
Recomano aquest viatge a tothom que vulgui conèixer el país amb pocs dies però intensos.
Jo ja l'he recomanat a les meves amigues.

 by Jordi Riba on viatges
Marroc - febrer 2020

El viatge ha estat molt interessant i divertit, amb un grup reduït i ben avingut. Hem fet un recorregut pel Marroc, des de Marràqueix fins a Fes passant per l'Atlas mitjà, molt ben pensat i organitzat, incloent visites a llocs del desert fora dels circuits més turístics.
Una manera de viatjar molt recomanable.

 by Jezabel on viatges
Marruecos febrero 2020

Ha sido mi primer viaje con Acompanyats y la experiencia ha sido increíble. Son perfeccionistas, atentos y muy cuidadosos con todos los detalles del viaje. No solamente en el viaje en sí, que es obviamente importantísimo, sino también en la planificación previa. Ha sido un verdadero placer y estoy segura de que repetiré. ¡Lo recomiendo cien por cien!

 by Jordi on viatges
India fi d’any

Tot just hem acabat el viatge a la India i només tinc paraules bones pel Pep i per viatges acompanyats.
És el segon viatge que faig amb ells i en vindran més.
Grans viatges amb bones persones.
Moltes gràcies de nou per la vostra dedicació i professionalitat.

 by Noemí Oliete on viatges
Xile-Bolívia-Illa de Pasqua

Em van crear un viatge a mida per mi sola, però mai em vaig sentir sola 🙂 Atents, pendents de recordar-me cada pas que havia de fer al meu viatge. Tot el que em van explicar abans de marxar es el que em vaig trobar. Un viatge fascinant gràcies al meravellós i professional equip de Viatges Acompanyats! Tornaré a viatjar amb vosaltres. Gràcies per tot! Petó

 by Xavier on viatges
Volta al món (per veure noves meravelles del món)

Vam conèixer l'agència de "viatges acompanyats" per casualitat, a través d'Internet, i ens va cridar l'atenció l'oferta singular de viatges que oferia. Amb motiu de una celebració familiar molt especial volíem fer un viatge a través del món per veure bona part de les noves meravelles del món i, la veritat, és que ens van organitzar un viatge personalitzat exclusivament per nosaltres inoblidable: Chichén Itzá (Mèxic), el Machu Picchu (Perú), Els moais (illa de Pasqua), la gran muralla i l'exèrcit de guerrers de terracota de Xi'An (Xina), el Taj Mahal (Índia), la ciutat de Petra (Jordània), tot perfectament coordinat, amb els llocs a visitar molt ben escollits, hotels esplèndids i amb els vols i guies perfectament organitzats.

Va ser una aposta per un agència de la qual no teníem referències prèvies però el tracte personal i l'atenció que vam rebre ens va infondre confiança i ara podem assegurar que no ens vam equivocar.

Són totalment recomanables i ens agradarà tornar a comptar amb ells en nous desplaçaments en el futur. Moltes gràcies Pep i Laia.

 by Lourdes Jordán on viatges
Jerusalem Agost 2019

Quan fas el primer viatge amb ells, ja saps que serà el primer, però que seguiran més...

Aquesta vegada ha sigut Jerusalem Agost 2019

Un destí fantàstic que no et deixa indiferent.

Però el millor les persones...

En Martí el nostre guia un “10”🔝🔝🔝i el grup no ha pogut ser millor, ja enyoro a tothom.

 by Sergio Torok on viatges
Japó Agost 2019

He disfrutado muchísimo con el viaje de Japón (Agosto 2019). Es un pais interesantísimo y Pep (el guía), lo ha organizado de un modo muy equilibrado (monumentos/historia, inmersión cultural, ciudad/mundo rural,gastronomía, compras.....). El viaje ha sido fascinante por todo ello, por el pais, por los japoneses, por el pequeño grupo bien avenido que eramos y por la gran pasión, conocimiento y admiración que tiene Pep por la sociedad nipona y lo bien que nos lo ha sabido transmitir.

 by Jose Luís on viatges
Japó (agost 2019)

Meravellós viatge. Molt ben plantejat i perfectament organitzat. Aquestes dues setmanes han passat volant de tants llocs com hem visitat i tantes boniques experiències viscudes. Pep, el guia i meravellosa persona, ens ha fet sentir molt còmodes i ha aconseguit que poguérem anar coneixent iintroduint-nos cada volta més en la gastronomia, la cultura, les tradicions i costums del país. Amb el grup de companys/es també un deu. Un viatge totalment recomanable.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»