Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

viatges
Average rating:  
 27 reviews
by Lourdes Jordán on viatges
Jerusalem Agost 2019

Quan fas el primer viatge amb ells, ja saps que serà el primer, però que seguiran més...

Aquesta vegada ha sigut Jerusalem Agost 2019

Un destí fantàstic que no et deixa indiferent.

Però el millor les persones...

En Martí el nostre guia un “10”🔝🔝🔝i el grup no ha pogut ser millor, ja enyoro a tothom.

by Sergio Torok on viatges
Japó Agost 2019

He disfrutado muchísimo con el viaje de Japón (Agosto 2019). Es un pais interesantísimo y Pep (el guía), lo ha organizado de un modo muy equilibrado (monumentos/historia, inmersión cultural, ciudad/mundo rural,gastronomía, compras.....). El viaje ha sido fascinante por todo ello, por el pais, por los japoneses, por el pequeño grupo bien avenido que eramos y por la gran pasión, conocimiento y admiración que tiene Pep por la sociedad nipona y lo bien que nos lo ha sabido transmitir.

by Jose Luís on viatges
Japó (agost 2019)

Meravellós viatge. Molt ben plantejat i perfectament organitzat. Aquestes dues setmanes han passat volant de tants llocs com hem visitat i tantes boniques experiències viscudes. Pep, el guia i meravellosa persona, ens ha fet sentir molt còmodes i ha aconseguit que poguérem anar coneixent iintroduint-nos cada volta més en la gastronomia, la cultura, les tradicions i costums del país. Amb el grup de companys/es també un deu. Un viatge totalment recomanable.

by Eva Carbó on viatges
Japó Ag 2019

Estímuls a Tokio, Pau als temples, explosió de sabors a Takayama, sentiments a Hiroshima, bellesa infinita a Kyoto i tot això compartit amb els millors companys de viatge.

Gràcies Pep per haver-ho fet possible, sense cap dubte tornem més rics d’esperit!

Jordi, Marta i Eva

by Roser on viatges
Islandia

El nostre viatge ha estat al nostre aire, conduint nosaltres però amb tot contractat prèviament per l'agència, lloguer cotxe, allotjaments, ferry... Perfectament coordinat, amb els llocs a visitar molt ben triats i allotjaments cars(això és Islàndia) i conscients que vam decidir-nos justos de temps. Tot i així ens ho van quadrar tot a la perfecció. Ha estat un viatge perfecte, totalment recomanable.

by Anna on viatges
Jordània

Com sempre, molt bona organització, molt bons guies i viatge molt recomanable!

by Esperança on viatges
Perú

Vaig conèixer 'Viatges acompanyats' pel boca-orella. I em vaig decidir per molts motius: grups reduïts de no més de 12 persones; empresa de Bcn (poder viatjar 'en català' avui en dia s'agraeix molt); i un coordinador que t'acompanya durant tot el viatge des de Bcn.
Va ser tot un encert. El viatge a Perú va ser fantàstic. Els companys encantadors (ja els enyoro a tooots), i cada dia va ser una experiència irrepetible. I Machu Pichu, la cirereta, és d'aquells llocs que provoquen emocions irracionals que et superen. Viatge super recomanable.
Menció a part mereix el Pep. Per una banda impecable professionalment: coneix perfectament el destí, ho te tot perfectament planificat, fa recomanacions fantàstiques de tot tipus (culturals, gastronòmiques, de diversió,...), cohesiona el grup i es preocupa de tots i cada un dels viatgers. Però per mi el seu talent especial resideix en un altre aspecte: en Pep aconsegueix que oblidis que ell està allà per feina, i esdevé senzillament un company de viatge més i un amic. I es que després de tants viatges, encara li veus en la mirada aquella espurna que s’encén amb el plaer de viatjar. I això es contagiós.
Repetiré!!

by Carles on viatges
Jordània 2019

Viatge molt intens quant a activitats i sensacions. A banda de les programades, se n’han dut a terme altres d’improvisades que van des de visites de llocs amb importància històrica fins al indescriptible bateig submarinista al mar Roig, passant per sopars en locals amb un encant especial que aconsegueixen una experiència top. Guia professional que solventa amb gran diligència els imprevistos més petits. Grup de gent reduït, flexible i super agradable. Molt recomanable.

by Adela on viatges
Jordania

Molt interessant el viatge a Jordania llocs ciutats plens d.historia fascinant. Com les explicacions excel.lents dl guia local com el seu sentit d l.humor ; hem compartit un viatge
estupendo amb els companys i guia! Felicitats a Viatges acompanyats ! Fins el proper !

by Monica Sanchez Oliver on viatges
Peru

Viatge espectacular al Perù. L'organitzaciò per part de Viatges Acompanyats ha estat perfecte i el grup de companys i el Pep fantàstics.
Moltes gràcies a tots per aquests dies i experiencies tant especials que hem compartit.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»