Organitzem viatge a Perú, sense trekking, al Machu Picchu, Llac Titicaca, Arequipa i Cañón del Colca del 21 de Juny al 5 de Juliol 2019.

Dies Grup min/max Preu
14 7/12 3.650€

Gran viatge al Machu Picchu. Volem fins a Lima i d’allà a Cuzco, on ens instal·larem en un cèntric hotel. Dos dies d’aclimatació i anirem amb tren fins a Aguas Calientes, d’allà anirem a visitar la ciutadella del Machu Picchu. De tornada anirem amb bus/tren al Llac Titicaca on passarem una nit a l’Illa de Amantaní, i després ens desplaçarem amb bus a l’antiga ciutat colonial d’Arequipa, des d’on farem una excursió d’un dia al Cañón del Colca on podrem veure el vol del Còndor i visitar els pobles andins.

PUNTS D’INTERÈS:

MACHU PICCHU: Una de les meravelles del món. La ciutadella està emplaçada en un marc increïble, rodejada de muntanyes és una expressió majúscula de la bellesa.
CUZCO: Capital Inca. Ciutat bulliciosa d’ambient molt especial, amb la seva Plaça d’Armes espectacular i la seva Catedral i Esglésies i carrerons empinats plens de vida.
AGUAS CALIENTES: Petita ciutat al peu del Macchu Picchu, és l’última estació abans d’arribar-hi. Hi arriba un tren preciós. Ciutat amb molta vida i ambient muntanyenc.
LLAC TITICACA: El llac navegable més alt del món, d’un blau intens. Visitarem els Uros, dormirem a Amantaní i anirem a l’illa de Taquile.
AREQUIPA: Ciutat colonial activa al peu de volcans.
CAÑON DEL COLCA: Canyó majestuós on es poden veure el condors, una meravella de la naturalesa.

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1 (21/06/19). VOL BCN-LIMA Sortim de Barcelona i arribem a la nit a Lima on agafarem el vol a Cuzco.

DIA 2 (22/06/19). LIMA-CUZCO. A primera hora agafem el vol directe a Cuzco i ens instal·lem en un hotel cèntric, a toca la Plaza de Armas.

DIA 3 (23/06/19). CUZCO. Tot el dia per voltar i passejar per Cuzco, visitar esglésies i catedrals i aclimatar-nos a l’alçada.

DIA 4 (24/06/19). CUZCO. Possible excursió al Valle Sagrado i/o Muntanya dels 7 colors. Dormim a l’hotel.

DIA 5 (25/06/19). CUZCO – AGUAS CALIENTES. Anem en tren fins a Aguas Calientes. A Aguas Calientes ens instal·lem en hotel cèntric.

DIA 6 (26/06/19). MACHU PICCHU. A primera hora pujem fins al Macchu Pichu amb bus per ser dels primers a entrar a la ciutadella. Aquesta és una de les millors experiències possibles, entrar a la ciutat quan es fa de dia, en silenci i quan hi ha poca gent, indescriptible. Al migdia tornem a Aguas Calientes. Possibilitat d’anar a banyar-nos a les aigües termals a la tarda. Dormim a l’hotel.

DIA 7 (27/06/19). AGUAS CALIENTES – CUZCO. Al matí tornem en tren fins a Cuzco on ens tornem a instal·lar a l’hotel.

DIA 8 (28/06/19). CUZCO – PUNO. A primera hora marxem en tren o bus fins a Puno, als peus del Llac Titicaca. Ens instal·lem en hotel cèntric.

DIA 9 (29/06/19). AMANTANÍ (LLAC TITICACA). Al matí ens passen a buscar per sortir a navegar pel Llac Titicaca, visitarem les illes flotants del Uros i dormirem en una comunitat indígena a l’illa de Amantaní.
DIA 10 (30/06/19). PUNO. Passem el matí al Llac Titicaca, visitant l’illa de Taquile i a la tarda tornem a Puno. Hotel.

DIA 11 (01/07/19). PUNO-AREQUIPA. Marxem al matí amb bus fins a Arequipa. Ens instal·lem en hotel al centre de la ciutat colonial.

DIA 12 (02/07/19). AREQUIPA. Dia sencer a Arequipa per visitar convents, catedral i museus de la Ciutat Blanca. Hotel.

DIA 13 (03/07/19). CAÑON DEL COLCA. De bon matí ens passen a buscar per anar al Cañón del Colca. Farem una parada per veure el vol dels còndors, impressionants. A continuació visitarem els pobles de l’altiplà i a la tarda tornem a Arequipa. Hotel.

DIA 14 (04/07/19). AREQUIPA – LIMA – VOL BCN. Al matí agafem un vol a Lima per agafar vols de tornada al vespre.

DIA 15 (05/07/19). BARCELONA. Arribem a Barcelona a la tarda.

Inclou: Vols Barcelona-Lima, Lima-Cuzco, Arequipa-Lima i Lima-Barcelona. Taxes aèries incloses. Tots els transports. Tren de Cuzco a Aguas Calientes i/v i de Cuzco a Puno. Excursió al Cañon del Colca de 1 dia a pensió completa. Entrada al Machu Picchu. Tots els allotjaments. Visats. Acompanyant des de Barcelona.
No Inclou: Assegurances de Viatge (obligatori), menjars i despeses personals.

Preu: 3.650€
Suplement habitació individual: 350€