Home Notícies Turisme Per què viatjar a Nova Zelanda

Per què viatjar a Nova Zelanda

Per què viatjar a Nova Zelanda

Si busques emocions fortes enmig d’una natura salvatge i un país encara per descobrir, el teu destí és Nova Zelanda . Segur que ho associes al rodatge de la trilogia del Senyor dels Anells, els coales, els cangurs i les impressionants danses maoris, però Nova Zelanda és molt més. Et parlem d’una ruta amb la qual conèixer les dues illes d’aquest país.

Les ciutats de Nova Zelanda

– Auckland és la capital de la Illa Nord. Una ciutat caracteritzada per ser cosmopolita i moderna i la més gran del país, tot i no ser la capital. Destaca pels seus nombrosos parcs construïts sobre els cons volcànics que donen origen a la seva orografia. Des del Mount Eden aconseguiràs les millors vistes i també ho faràs si puges fins al capdamunt de la Sky Tower, a més de 300 metres d’altitud.

– Wellington se situa a la mateixa illa, però a la zona sud. La capital del país és una ciutat comercial, portuària i molt animada. Pots visitar la seva Jardí Botànic amb més de 25 hectàrees d’extensió i el Museu Te Papa Tongarewa, el museu nacional del país i una galeria d’art molt interessant. Des del Wellington Cable Bar obtindràs les millors vistes de la ciutat, alhora que et muntes en un funicular històric.

– Christchurch està a l’Illa Sud i compta entre els seus atractius amb l’International Antarctic Center, un lloc on gaudir de simulacions antàrtiques amb animals com els pingüins o els gossos esquimals. Aquest és la principal atracció turística de la ciutat, però no l’única, ja que és famosa també per la seva Jardí Botànic.

La naturalesa a Nova Zelanda

– Rotoura és la zona termal per excel·lència del país. Es tracta d’un lloc amb gran activitat geotèrmica en terres maoris. Pots veure de prop un autèntic guèiser, així com conèixer una mica més la cultura indígena de les illes.

– Franz Joseff és la glacera més impressionant que et trobaràs en el teu viatge. Per descobrir-hauràs d’anar fins al Parc Nacional Westland, situat a la Illa Sud. Una enorme llengua de gel de 12 quilòmetres de longitud immers enmig dels anomenats Alps del Sud.

– La zona de Wanaka i Queenstown és perfecta si ets apassionat dels esports d’aventura durant tot l’any. En un elecció ideal per esquiar a l’hivern i per gaudir de les seves rutes de senderisme en qualsevol època. Acosta’t a la Illa Sud per gaudir dels seus paisatges.

– Milford Sound és la zona de fiords més espectacular del país. Si t’agraden les rutes intenses i llargues de trekking, aquesta és la teva zona. El Milford Track ofereix algunes de les millors rutes del món.

Sens dubte, Nova Zelanda ofereix múltiples opcions culturals i recreatives per viure un viatge inoblidable. Una experiència que et deixarà petjada!

INFORMA’T DEL NOSTRE PROPER VIATGE A NOVA ZELANDA DEL 3 aL 24 DE NOVEMBRE