Home Viatges Privats NUBIA, EGIPTE I SUDAN DEL NORD, VIATGE PRIVAT

NUBIA, EGIPTE I SUDAN DEL NORD, VIATGE PRIVAT

0
NUBIA, EGIPTE I SUDAN DEL NORD, VIATGE PRIVAT

Viatge Privat a mida a la antiga Nubia. Expedició a Egipte i Sudan del Nord. Les empremtes dels antics faraons nubis.

Dies Grups min/max Preus desde
15 A partir de 2 pax. 2.650€

Us proposem un viatge privat a Núbia, des Assuan (Egipte) fins a Khartoum (Sudan); admirarem les empremtes que els antics faraons d’Egipte van deixar després de la conquesta de l’antiga Núbia. Al llarg del nostre camí pel desert serem testimonis de la seva herència. Viatjant a través del temps anirem contemplant llocs com les piràmides de Meroe i la seva necròpolis, l’antiga Napata amb els temples dedicats a Amon i Mut, el temple de Soleb construït per Amenhotep III durant l’Imperi Nou, el més bonic dels Temples egipcis construïts al Sudan.
Coneixerem els regnes que van succeir a la conquesta dels faraons egipcis visitant els principals llocs arqueològics pertanyents als antics regnes de Núbia que van arribar fins i tot a conquerir l’antic Egipte, com l’antic Regne de Kush on queden tresors d’incalculable valor, llegats de la dinastia dels faraons negres als qui la història va oblidar.
Sudan és una autèntica joia de l’arqueologia. Només a Meroe, bressol de la cultura núbia, s’han comptabilitzat més de 50 piràmides. Tenen entre 6 i 30 metres d’altura i van ser construïdes entre l’any 700 i 300 ac. Les van aixecar durant el Regne de Kush perquè fossin la residència principal dels governants. El regne de Kush s’estenia des Assuan (sud d’Egipte) fins a Karima (nord del Sudan) al llarg del Nil.

Us presentem un itinerari tipus a partir del qual podem adaptar les modificacions que vulgueu:

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1. VOL BARCELONA – ASSUAN
Sortireu de Barcelona i arribareu a Assuan el mateix dia. Nit a Assuan.

DIA 2. ASSUAN – ABU SIMBEL
Al matí i després d’esmorzar, trasllat i visita al temple de Philae, un dels rescatats per UNESCO del llac Nasser després de la construcció de la gran presa. Dedicat a la deessa Isis, Philae és l’únic temple que es troba en una illa.
Seguim per carretera amb destinació al sud cap a Abu Simbel, per la carretera del desert. Dinareu en una casa ecològica al costat del Llac Nasser. Després de dinar anireu en un vaixell a fer la visita als temples més majestuosos d’Egipte, un dedicat a Ramsès II i un altre a la seva esposa Nefertari (aquella per la qual el sol brilla, així l’anomenava Ramsès). Veureu la posta de sol des de les portes d’aquesta obra magnífica i gaudireu amb el més recent espectacle de llum i so. Allotjament i sopar.

DIA 3. ABU SIMBEL – WADI HALFA – KERMA
Trasllat per carretera a la frontera amb 4×4.Després de creuar les fronteres, arribada a Wadi Halfa, arribareE a Kerma i visitareU Tumbus, al costat de la tercera cataracta del Nil. Tumbus és un important lloc arqueològic amb una gran varietat d’inscripcions faraòniques al lloc que va marcar un important límit entre la interacció núbia i egípcia. Una important pedrera de granit negre es trobava en aquest lloc a l’era faraònica. La seva pedra es va utilitzar per construir estàtues i edificis entre el delta del riu i les regions del sud del regne. Destaca l’estàtua d’un faraó de la dinastia XXV d’Egipte, amb més de 2700 anys. Allotjament una casa tradicional núbia a Kerma. que va ser la capital de l’Alta Núbia durant el tercer i segon mil·lenni aC. Allà hi trobarem les “diffufa”, que probablement van ser tombes, i són grans construccions de maons de fang de fa uns 4.000 anys.

DIA 4. KERMA – SOLEB
Sortireu de Kerma en direcció al temple de Soleb, creuant a la riba occidental del Nil. El temple segueix l’estil dels temples de l’Imperi Nou egipci, amb pilars que recorden al temple de Luxor. Allotjament una casa tradicional Núbia a Soleb.
Soleb, es el més bonic temple egipci del Sudan. Les tombes reials més antigues daten de la dinastia 18. Durant el Període d’Amarna (mitjans de la Dinastia XVIII), diversos faraons van assistir a Soleb, com Amenhotep III, Akhenaton, Tutankamon i Aj.

DIA 5. SOLEB – OLD DONGOLA – KARIMA
Des de Soleb creuareu de nou el Nil i viatjareu a Old Dongola, antiga capital cristiana del regne nubi de Makuria i més tard una important ciutat islàmica. Va ser el punt de partida de les caravanes a l’oest de Darfur i Kordofan, des del segle IV fins al segle XIV, Old Dongola va ser fundada al segle V com una fortalesa, però la ciutat aviat va evolucionar al seu voltant. Més tard, amb l’arribada del cristianisme, es va convertir en la capital de Makuria, i es van construir diverses esglésies. Després de la visita continuareu fins a Karima, amb la visita a El Kurru i Jebel Al Barkal. Allotjament en una casa tradicional núbia.

DIA 6. KARIMA – NURI – MEROE
Al matí, creuareu el riu per poder visitar Nuri, amb les seves piràmides, entre les que s’alça la del rei Taharqa. Va ser necròpoli real des aproximadament el 664 a.C. Hi ha 74 piràmides, més punxegudes que les egípcies, de les quals més de vint són de reis i unes cinquanta de reines. Nuri es va abandonar com a necròpolis reial quan la capital es va traslladar a Meroe i els reis es van fer enterrar allà. Des d’aquí començareu la travessia del desert de Bayuda; aquest desert es caracteritza per les negres muntanyes de basalt. Aquí es poden trobar alguns grups de Bisharin, que viuen en grups familiars en petites barraques properes als escassos pous d’aigua. Continuareu fins a Meroe on us allotjareu.

DIA 7. MEROE – NAGA – MUSAWWARAT – KHARTUM
En el camí a Khartum, visitareu Naga i Musawwarat i continueu fins a Musawarat, una extensa zona de temples amb rares representacions d’elefants. Després continuareu fins a Khartum per passar la nit en un hotel.

DIA 8. KHARTUM – EL CAIRE
Visita a la ciutat de Khartum i Omdurman i visita a la confluència dels dos Nils (Nil blau i Nil blanc). A la tarda trasllat a l’aeroport per el vol al Caire, recepció i trasllat a l’hotel.

DIA 9. EL CAIRE
Esmorzar, visita prevista a les Piràmides: altiplà de Gizeh, Museu de la barca solar, Gran Piràmide, Kefren i Micerí. Després de dinar continueu amb la visita del Museu Egipci d’antiguitats amb els tresors de Tutankamon. Tornada a l’hotel i sopar a casa particular, al costat de les piràmides i davant de l’esfinx, per gaudir des d’una posició única de l’espectacle de llum i so. Hotel.

DIA 10. EL CAIRE – BARCELONA
A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per tornar a Barcelona, on arribareu el mateix dia.

Viatge d’Autor a Mida: Això vol dir que us dissenyem el Vostre Viatge segons les vostres prioritats i temps. Ens adaptem a les dates que us vagin millor. Tindreu un viatge únic i exclusiu i no us haureu de preocupar de res més que de gaudir de l’experiència.

PREU: A PARTIR DE 2.650€
Demaneu pressupost per les dates i durada que disposeu

Inclou: Vols internacionals Barcelona-Assuan, Khartum-Caire i Caire-Barcelona. Taxes aèries. Vehicle 4×4 amb conductor i aire condicionat (Sudan). Tots els allotjaments amb esmorzar inclòs. Guia local de parla castellana a Egipte i de parla anglesa a Sudan. Totes les entrades en els monuments mencionats. Registre de passaport a Sudan i Permis de foto i de viatge a Sudan. Carta d’invitació per el visat. Visats. Activitats descrites en l’itinerari. Elaboració de RouteBook (guia personalitzada) per tots els dies amb tots els detalls i indicacions a seguir. Assessorament en la preparació i durant tot el viatge.
No Inclou: Assegurança de Viatge (Obligatòria 50€), menjars i despeses personals.