Viatge organitzat i d’aventura del 1 al 22 de Novembre 2019 a Nova Zelanda.

Dies Grup min/max Preu
22 6/10 5.200€

Organitzem VIATGE TOTAL a un dels destins més desitjats per cualsevol viatger: NOVA ZELANDA. ILLES NORD i SUD. Volem fins a Auckland, per anar baixant la Illa Nord fins a Wellington, on agafarem un ferry per el meravellós pas de Marlborough fins a la Illa Sud. Anirem a veure les foques i ballenes de la pintoresca Kaikoura, creuarem el pas d’Arthur per arribar a la glacera de Franz Joseff, anirem a les zones muntanyoses de Wanaka i Queenstown i a un dels paratges més bonics del món, el Milford Sound. Baixarem fins a la part més al sud de Nova Zelanda, el parc Natural The Catlins, entre lleons matins a platges desertes. D’allà anirem a Dunedin i després a Akaroa, dues penínsules de gran bellesa. Podrem nadar amb dofins salvatges i veure pingüins entre lleons i llops marins. Acabarem el viatge a  Christchurch des d’on agafarem els vols de retorn. Ens mourem en cotxe de lloguer a la illa nord i en autocaravana a la Sud. Trekkings, Fiords, Glaceres, Muntanyes, Geisers, l’explosió de la naturalesa als nostres ulls, a les antípodes de casa nostra..

PUNTS D’INTERÈS:

AUCKLAND: Capital a la Illa del Nord, ciutat marítima, moderna i cosmopolita.
ROTOURA: Zona termal de gran activitat geotèrmica, terra maorí.
WELLINGTON: Ciutat portuària al Sud de la Illa Nord. Punt d’entrada i sortida, ciutat comercial i cultural de gran animació.
KAIKOURA: Illa Sud, zona costanera: balenes i foques. Sortides en vaixell o helicòpter.
FRANZ JOSEFF: Glacera espectacular, una enorme llengua de gel.
WANAKA / QUEENSTOWN: Zones muntanyoses, seu d’esports d’aventura tot l’any, zones d’esquí a l’hivern i de muntanyisme tot l’any, molta activitat natural, preciosos paissatges.
MILFORD SOUND: Zona de fiords espectacular on hi ha el que diuen el millor trekking del mon, el Milford Track. Mirarem de fer-ne un tram.
CHRISTCHURCH: Ciutat molt animada i jove.

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1. VOL BCN-AUCKLAND. Sortim de Barcelona. Entre 35 i 40 hores total, 2-3 escales. Nit a l’avió.
DIA 2. VOL BCN-AUCKLAND. Vol, nit a l’avió.
DIA 3. AUCKLAND. Ens instal·lem en un alberg al centre de la ciutat i resta del dia per voltar i descansar del llarg viatge.
DIA 4. AUCKLAND. Dia sencer a la ciutat per visitar i passejar. Seguim al mateix alberg.
DIA 5. ROTOURA. Amb cotxe de lloguer anem fins a Rotoura, a les zones termals, al vespre podem anar a un spa natural a l’estil polinèsic. Dormim en un alberg.
DIA 6. TAUPO. De Rotoura anem cap a Taupo, pel camí pararem per banyar-nos en un riu termal. dormim a Taupo, als peus de l’inmens llac Taupo, a prop de la zona del Parc Nacional de Tongariro, el “Mordor” del Senyor del Anells. Dormim en alberg.
DIA 7. TONGARIRO / WELLINGTON. De bon matí anem cap al Parc Nacional on farem un trekking per Mordor i continuarem cap a Wellington. Ens instal·lem en alberg.
DIA 8. WELLINGTON. Dia sencer a Wellington per descansar i passejar. Seguim al mateix alberg.
DIA 9. KAIKOURA. Al matí agafem el ferry que ens porta a la Illa Sud, el pas de Marlborough és un dels paissatges més bonics que es pot veure, entre fiords. A l’altra banda continuem cap a Kaikoura, zona tranquila i costera.
DIA 10. KAIKOURA / ARTHUR’S PASS. Al matí opcionalment es pot agafar un vaixell per anar a veure balenes. Després creuem la illa per l’interior pel famós Arthur’s Pass entre altes muntanyes. Aprofitarem per fer un trekking de 3-4 hores. Dormim a Arthur’s Pass.
DIA 11. FRANZ JOSEFF. Anem fins al glaciar de Franz Joseff, pel camí pararem a Hokitika per veure aigües turqueses.
DIA 12. FRANZ JOSEFF / WANAKA. Excursió per la glacera al matí, es pot sobrevolar en helicòpter. A la tarda anem fins a Wanaka.
DIA 13. WANAKA / QUEENSTOWN. Zona de les activitats de muntanya, ciutat animada d’alta muntanya amb un llac fantàstic. A la tarda continuem cap a Queenstown.
DIA 14. QUEENSTOWN. L’altra ciutat muntanyera al mig de la Illa Sud.
DIA 15. MILFORD SOUND: Anem al Milford Sound, fiords espectaculars, únics. Farem un passeig per el fiord amb un vaixell.
DIA 16. MILFORD SOUND. Intentarem fer un tram del trekking més famós del món, l’última etapa del Milford Track en sentit contrari fins a l’últim refugi. Nit al Lodge.
DIA 17. MILFORD SOUND / INVERCARGILL. Marxem cap al Sud de la Illa, dormim a Invercargill.
DIA 18. THE CATLINS / DUNEDIN. Fem ruta per la zona més remota, els Catlins on veurem lleons marins i foques. Anem fins a Dunedin i anem a la Sandfly Beach per intentar veure els pingüins entre els lleons marins de la platja.
DIA 19. AKAROA. Pujem fins a Akaroa, preciosa ciutat d’origen francès. Península de paissatges fantàstics.
DIA 20. AKAROA / CHRISTCHURCH. Anem fins a Christchurch, on deixarem el cotxe de lloguer. La ciutat va patir un terrible terratrèmol i va quedar tot el centre derruït, en veurem las conseqüències.
DIA 21. VOLS DE TORNADA. Agafem vols de tornada i arribarem a Barcelona l’endemà, després de dues escales (35-40 hores).
DIA 22. BARCELONA.

Inclou: Vols Internacionals Barcelona-Auckland-Barcelona. Lloguer de van/cotxe. Gasolina. Tots els allotjaments. Visats. Acompanyant des de Barcelona.
No Inclou: Assegurances de Viatge (obligatori), menjars i despeses personals.
PREU: 5,200€