Viatge organitzat i d’aventura del 1 al 23 de Novembre 2019 a Nova Zelanda.

Dies Grup min/max Preu
23 6/12 5.200€

Organitzem Viatge Total a un dels destins més desitjats per cualsevol viatger: Nova Zelanda. Illes Nord i Sud. Es tracta d’un viatge de 3 setmanes en el que farem ruta per les illes Nord i Sud. Volarem fins a Auckland (entre 20 i 30 hores), per anar baixant tota la Illa Nord fent parades a Rotorua, Taupo i el Parc Nacional de Tongaririo fins a Wellington, on agafarem un ferry per el meravellós pas de Marlborough fins a la Illa Sud. El viatge amb aquest ferry es una preciositat quan entra als fiords de la illa Sud. A la illa sud començarem la ruta pel Parc Natural de Abel Tasman, a tocar el mar, anirem a veure les glaceres de Franz Joseff i Fox, i continuarem fins a les zones muntanyoses de Wanaka i Queenstown. D’allà anirem a un dels paratges més bonics del món: el Milford Sound. Baixarem fins a la part més al sud de Nova Zelanda, el parc Natural The Catlins, entre lleons marins a platges desertes. D’allà anirem a Dunedin i després a Akaroa, dues penínsules de gran bellesa. Podrem nadar amb dofins salvatges i veure pingüins entre lleons i llops marins. Acabarem el viatge a  Christchurch des d’on agafarem els vols de tornada. L’explosió de la naturalesa als nostres ulls, a les antípodes de casa nostra..

PUNTS D’INTERÈS:

AUCKLAND: Capital a la Illa del Nord, ciutat marítima, moderna i cosmopolita.
ROTOURA: Zona termal de gran activitat geotèrmica, terra maorí.
WELLINGTON: Ciutat portuària al Sud de la Illa Nord. Punt d’entrada i sortida, ciutat comercial i cultural de gran animació.
FRANZ JOSEFF: Glacera espectacular, una enorme llengua de gel.
WANAKA / QUEENSTOWN: Zones muntanyoses, seu d’esports d’aventura tot l’any, zones d’esquí a l’hivern i de muntanyisme tot l’any, molta activitat natural, preciosos paissatges.
MILFORD SOUND: Zona de fiords espectacular on hi ha el que diuen el millor trekking del mon, el Milford Track. Mirarem de fer-ne un tram.
CHRISTCHURCH: Ciutat molt animada i jove.

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1. VOL BCN-AUCKLAND. Sortim de Barcelona. Entre 20 i 30 hores total, 1-2 escales. Nit a l’avió.

DIA 2. VOL BCN-AUCKLAND. Vol, nit a l’avió o arribada tard a Auckland.

DIA 3. AUCKLAND. Ens instal·lem en un hotel al centre de la ciutat i resta del dia per voltar i descansar del llarg viatge.

DIA 4. AUCKLAND. Dia sencer a la ciutat per visitar i passejar. Seguim al mateix hotel.

DIA 5. ROTORUA. Amb vehicle de lloguer anem fins a Rotorua (3h), a les zones termals, al vespre podem anar a un spa natural a l’estil polinesi. Dormim en un hotel.

DIA 6. ROTORUA – TAUPO – TONGARIRO. De Rotorua anem cap a Taupo, pel camí pararem per banyar-nos en un riu termal natural. Continuem fins a National Parc de Tongariro,  el “Mordor” del Senyor del Anells on ens instal·lem (2h).

DIA 7. TONGARIRO. Dia sencer per poder fer excursions al Parc Nacional. Aqui hi ha el trekking de 1 dia més famós del món.

DIA 8. TONGARIRO – WELLINGTON. Continuarem la ruta fins a Wellington (4h). Ens instal·lem en hotel.

DIA 9. WELLINGTON – ABEL TASMAN. Al matí agafem el ferry que ens porta a la Illa Sud, el pas de Marlborough és un dels paissatges més bonics que es pot veure, entre fiords. A l’altra banda continuem fins al Parc Nacional de Abel Tasman (5h), on ens instal·lem.

DIA 10. ABEL TASMAN – GREIMOUTH. Al matí podem fer alguna excursió per el Parc, zona de trekkings vora el mar. Després continuem la ruta fins a Greymouth (4h), al Mar de Tasmània.

DIA 11. GREYMOUTH – FRANZ JOSEFF. Anem fins al glaciar de Franz Joseff (2h), pel camí pararem a Hokitika per veure aigües turqueses.

DIA 12. FRANZ JOSEFF – WANAKA. Excursió per la glacera al matí, es pot sobrevolar en helicòpter. A la tarda anem fins a Wanaka (4h) on ens instal·lem vora el llac.

DIA 13. WANAKA – QUEENSTOWN. Matí podem fer alguna excursió o passeig per Wanaka i tot seguit anem fins a Queenstown (1h), lloc  d’activitats de muntanya, ciutat animada d’alta muntanya amb un llac fantàstic.

DIA 14. QUEENSTOWN. Dia sencer a Queenstown.

DIA 15. MILFORD SOUND: Anem al Milford Sound (3h), diuen que es el fiord més bonic del món. Pel camí pararem a Te Anau i farem la carretera que arriba a Milford parant a tots els atractius de la zona.

DIA 16. MILFORD SOUND. Sortida en vaixell per el fiord. També es pot fer alguna caminada. Nit al Lodge.

DIA 17. MILFORD SOUND – INVERCARGILL. Marxem cap al Sud de la Illa, dormim a Invercargill (4h).

DIA 18. THE CATLINS – DUNEDIN. Fem ruta per la zona més remota, els Catlins on veurem lleons marins i foques. Anem fins a Dunedin (3h) i anem a la Sandfly Beach per intentar veure els pingüins entre els lleons marins de la platja.

DIA 19. DUNEDIN – AKAROA. Pujem fins a Akaroa (6h), preciosa ciutat d’origen francès. Península de paissatges fantàstics.

DIA 20. AKAROA. Dia sencer a Akaroa on es poden fer sortides en vaixell per nadar amb dofins i lloc ideal per descansar del viatge.

DIA 21. AKAROA – CHRISTCHURCH. Anem fins a Christchurch (1h) per passar la darrera nit del viatge. La ciutat va patir un terrible terratrèmol i va quedar tot el centre derruït, en veurem las conseqüències.

DIA 22. VOLS DE TORNADA A BARCELONA. Vols de tornada i arribarem a Barcelona l’endemà dia 23, després de dues escales (30-35 hores).

Inclou: Vols Internacionals Barcelona-Auckland i Christchurch-Barcelona. Taxes aèries. tots els allotjaments amb règim d’esmorzar. Lloguer de van/minibus. Gasolina. Ferry de la Illa Nord a la Illa Sud. Excursió en vaixell a Milford Sound. Visats. Acompanyant des de Barcelona.
No Inclou: Assegurances de Viatge (obligatori). Activitats opcionals com vol en helicòpter, nadar amb dofins, activitats d’aventura,… Menjars (dinars i sopars) i despeses personals. Qualsevol servei no especificat en l’apartat anterior.
Preu: 5,200€
Suplement habitació individual: 975€