Viatge organitzat del 14 de Novembre al 6 de Desembre 2020 a Nova Zelanda.

Dies Grup min/max Preu
23 6/12 5.400€

Organitzem Viatge Total a un dels destins més desitjats per cualsevol viatger: Nova Zelanda. Illes Nord i Sud. Es tracta d’un viatge de 3 setmanes en el que farem ruta per les illes Nord i Sud. Volarem fins a Auckland (entre 20 i 30 hores), per anar baixant tota la Illa Nord fent parades a Rotorua, Taupo i el Parc Nacional de Tongaririo fins a Wellington, on agafarem un ferry per el meravellós pas de Marlborough fins a la Illa Sud. El viatge amb aquest ferry es una preciositat quan entra als fiords de la illa Sud. A la illa sud començarem la ruta pel Parc Natural de Abel Tasman, a tocar el mar, anirem a veure les glaceres de Franz Joseff i Fox, i continuarem fins a les zones muntanyoses de Wanaka i Queenstown. D’allà anirem a un dels paratges més bonics del món: el Milford Sound. Baixarem fins a la part més al sud de Nova Zelanda, el parc Natural The Catlins, entre lleons marins a platges desertes. D’allà anirem a Dunedin i després a Akaroa, dues penínsules de gran bellesa. Podrem nadar amb dofins salvatges i veure pingüins entre lleons i llops marins. Acabarem el viatge a  Christchurch des d’on agafarem els vols de tornada. L’explosió de la naturalesa als nostres ulls, a les antípodes de casa nostra..

PUNTS D’INTERÈS:

AUCKLAND: Capital a la Illa del Nord, ciutat marítima, moderna i cosmopolita.
ROTOURA: Zona termal de gran activitat geotèrmica, terra maorí.
WELLINGTON: Ciutat portuària al Sud de la Illa Nord. Punt d’entrada i sortida, ciutat comercial i cultural de gran animació.
FRANZ JOSEFF: Glacera espectacular, una enorme llengua de gel.
WANAKA / QUEENSTOWN: Zones muntanyoses, seu d’esports d’aventura tot l’any, zones d’esquí a l’hivern i de muntanyisme tot l’any, molta activitat natural, preciosos paissatges.
MILFORD SOUND: Zona de fiords espectacular on hi ha el que diuen el millor trekking del mon, el Milford Track. Mirarem de fer-ne un tram.
CHRISTCHURCH: Ciutat molt animada i jove.

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1 (14/11/20). VOL BCN-AUCKLAND. Sortim de Barcelona. Entre 20 i 30 hores total, 1-2 escales. Nit a l’avió.

DIA 2 (15/11/20). VOL BCN-AUCKLAND. Vol, nit a l’avió o arribada tard a Auckland.

DIA 3 (16/11/20). AUCKLAND. Ens instal·lem en un hotel al centre de la ciutat i resta del dia per voltar i descansar del llarg viatge.

DIA 4 (17/11/20). AUCKLAND. Dia sencer a la ciutat per visitar i passejar. Seguim al mateix hotel.

DIA 5 (18/11/20). ROTORUA. Amb vehicle de lloguer anem fins a Rotorua (3h), a les zones termals, al vespre podem anar a un spa natural a l’estil polinesi. Dormim en un hotel.

DIA 6 (19/11/20). ROTORUA – TAUPO – TONGARIRO. De Rotorua anem cap a Taupo, pel camí pararem per banyar-nos en un riu termal natural. Continuem fins a National Parc de Tongariro,  el “Mordor” del Senyor del Anells on ens instal·lem (2h).

DIA 7 (20/11/20). TONGARIRO. Dia sencer per poder fer excursions al Parc Nacional. Aqui hi ha el trekking de 1 dia més famós del món.

DIA 8 (21/11/20). TONGARIRO – WELLINGTON. Continuarem la ruta fins a Wellington (4h). Ens instal·lem en hotel.

DIA 9 (22/11/20). WELLINGTON – ABEL TASMAN. Al matí agafem el ferry que ens porta a la Illa Sud, el pas de Marlborough és un dels paissatges més bonics que es pot veure, entre fiords. A l’altra banda continuem fins al Parc Nacional de Abel Tasman (5h), on ens instal·lem.

DIA 10 (23/11/20). ABEL TASMAN – GREIMOUTH. Al matí podem fer alguna excursió per el Parc, zona de trekkings vora el mar. Després continuem la ruta fins a Greymouth (4h), al Mar de Tasmània.

DIA 11 (24/11/20). GREYMOUTH – FRANZ JOSEFF. Anem fins al glaciar de Franz Joseff (2h), pel camí pararem a Hokitika per veure aigües turqueses.

DIA 12 (25/11/20). FRANZ JOSEFF – WANAKA. Excursió per la glacera al matí, es pot sobrevolar en helicòpter. A la tarda anem fins a Wanaka (4h) on ens instal·lem vora el llac.

DIA 13 (26/11/20). WANAKA – QUEENSTOWN. Matí podem fer alguna excursió o passeig per Wanaka i tot seguit anem fins a Queenstown (1h), lloc  d’activitats de muntanya, ciutat animada d’alta muntanya amb un llac fantàstic.

DIA 14 (27/11/20). QUEENSTOWN. Dia sencer a Queenstown.

DIA 15 (28/11/20). MILFORD SOUND: Anem al Milford Sound (3h), diuen que es el fiord més bonic del món. Pel camí pararem a Te Anau i farem la carretera que arriba a Milford parant a tots els atractius de la zona.

DIA 16 (29/11/20). MILFORD SOUND. Sortida en vaixell per el fiord. També es pot fer alguna caminada. Nit al Lodge.

DIA 17 (30/11/20). MILFORD SOUND – INVERCARGILL. Marxem cap al Sud de la Illa, dormim a Invercargill (4h).

DIA 18 (01/12/20). THE CATLINS – DUNEDIN. Fem ruta per la zona més remota, els Catlins on veurem lleons marins i foques. Anem fins a Dunedin (3h) i anem a la Sandfly Beach per intentar veure els pingüins entre els lleons marins de la platja.

DIA 19 (02/12/20). DUNEDIN – AKAROA. Pujem fins a Akaroa (6h), preciosa ciutat d’origen francès. Península de paissatges fantàstics.

DIA 20 (03/12/20). AKAROA. Dia sencer a Akaroa on es poden fer sortides en vaixell per nadar amb dofins i lloc ideal per descansar del viatge.

DIA 21 (04/12/20). AKAROA – CHRISTCHURCH. Anem fins a Christchurch (1h) per passar la darrera nit del viatge. La ciutat va patir un terrible terratrèmol i va quedar tot el centre derruït, en veurem las conseqüències.

DIA 22 (05/12/20). VOLS DE TORNADA A BARCELONA. Vols de tornada i arribarem a Barcelona l’endemà dia 6, després de dues escales (30-35 hores).

Inclou:

 • Vols internacionals Barcelona-Auckland i Christchurch-Barcelona amb una/dos escala. Classe Turista.
 • Taxes aèries.
 • Tots els allotjaments amb règim de Dormir i esmorzar.
 • Lloguer de Van/Minibus
 • Gasolina
 • Ferri de la Illa Nord a la Illa Sud
 • Excursió en vaixell a Milford Sound
 • Visats
 • Acompanyant de l’agència durant tot el viatge

No Inclou:

 • Assegurança de viatge
 • Activitats opcionals com helicòpter, avionetes, nadar amb dofins, etc…
 • Dinars i sopars
 • Despeses personals
 • Qualsevol despesa no especificada en l’apartat anterior
Preu: 5.400€
Suplement habitació individual: 975€