Organitzem viatge a Nepal del 31 d’Octubre al 8 de Novembre 2020.

Dies Grup min/max Preu
9 6/12 2.750€

Us proposem un recorregut per Nepal combinant el bullici i la vida de Katmandú amb les muntanyes dels Annapurna. Viatge còmode en hotels de 4*, transports privats i desplaçaments en avió. Volarem fins a Katmandu i estada de 3 dies complets per conèixer tota la Vall de Kathmandú amb els seus pobles i els indrets més amagats. Volarem fins a Pokhara, l’alegre ciutat al peu de les muntanyes dels Annapurna. D’aquí sortirem a fer un senzill trekking als Annapurnes, dormirem en un Lodge a les muntanyes i gaudirem de la experiència d’estar en un lloc tan màgic. Acabat el trekking vol fins a Katmandú per passar-hi la darrera nit abans d’agafar el vol de tornada.

PUNTS D’INTERÈS:

KATMANDU: Impressionant ciutat al peu dels Himàlaies, bruta, sorollosa, atapeïda i màgica. El barri de Thamel es el centre turístic de la ciutat i la plaça Durbar es una joia. Les seves Stupes i l’ambient comercial i religiós que es barreja. Molta vida, hinduisme i budisme barrejats entre turistes, muntanyers i expedicionaris.
POKHARA: Ciutat animada d’excursionistes als peus del Annapurna. Punt de sortida dels trekkings. Al peu d’un llac preciós on es poden fer sortides en barca i sota el Sarangkot.
TREKKING: Farem trekking suau de 2 dies per paratges preciosos i dormint en Lodge ben acomodats. Amb guia local, caminant 3-4 hores diàries.

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1 (31/10/20). VOL BARCELONA – KATMANDÚ. Ens esperen a l’aeroport i ens instal·larem en hotel 4* al barri de Thamel.

DIA 2 (01/11/20). KATMANDÚ. Visitem barri de Thamel, Durbar Square i Swayambhunath, el temple dels mincos dalt d’un turó amb una preciosa Stupa plena de micos i amb vistes fantàstiques de la ciutat. Dia per passejar per Katmandú.

DIA 3 (02/11/20). VALL DE KATMANDÚ. Visitem el barri de Patan, Boudanath i Pashupatinath on els hinduistes incineren els cossos dels difunts al costat del riu. També visitarem Khokara i Burgamati. Possibilitat aquest dia de fer el vol panoràmic a l’Everest a primera hora del matí.

DIA 4 (03/11/20). VALL DE KATMANDÚ – NAGARKOT. Anirem fins a Bhaktapur passant per Changu Narayan, el Temple més antic de Nepal i anirem a fer nit a Nagarkot, des d’on hi ha unes vistes esplèndides de les muntanyes.

DIA 5 (04/11/20) KATMANDÚ – POKHARA. Al matí si el dia es clar podem veure com el sol il·lumina els Himalàies i tot seguit anem a l’aeroport per volar fins a Pokhara. A l’arribar ens estaran esperant per anar a l’hotel. Ens instal·lem en hotel 4* al costat del Llac i tenim tota la tarda per passejar i gaudir de l’aire fresc de la ciutat i pujar fins a la Pagoda de la Pau.

DIA 6 (05/11/20). TREKKING. Australian Camp Track. Fem un trekking senzill fins a l’Australian Camp, on dormim en el Tea House (habitacions privades dobles), des d’aqui tenim vistes privilegiades dels Annapurnes i un ambient relaxat.

DIA 7 (06/11/20). TREKKING – POKHARA. Continuem la caminada de tornada fins al punt on ens estarà esperant el transport per dur-nos fins a Pokhara on ens instal·lem en el mateix hotel.

DIA 8 (07/11/20). POKHARA-KATMANDÚ. Vol de tornada a Katmandú. Tornem al mateix hotel a Thamel i tenim tota la tarda per passejar per Thamel i fer les darreres compres.

DIA 9 (08/11/20). VOLS DE RETORN. Vol a Barcelona amb arribada el mateix dia al vespre.

Inclou:

 • Vols internacionals Barcelona-Katmandú i/v
 • Vols domèstics Katmandú-Pokhara i/v
 • Taxes aèries
 • Tots els allotjaments amb règim de Dormir i esmorzar.
 • Transfers privats Aeroport-Hotel
 • Guia local per totes les visites i trekking
 • Transport privat
 • Acompanyant de l’agència durant tot el viatge
 • Entrades a temples i atraccions
 • Permisos de trekking a zona Annapurna
 • Visat d’entrada a Nepal

No Inclou:

 • Assegurança de viatge
 • Dinars i sopars
 • Despeses personals
 • Qualsevol despesa no especificada en l’apartat anterior.

Preu: 2.750€
Suplement habitació individual: 350€