Home Viatges Privats MÈXIC RUTA COMPLETA, VIATGE PRIVAT

MÈXIC RUTA COMPLETA, VIATGE PRIVAT

0
MÈXIC RUTA COMPLETA, VIATGE PRIVAT

Viatge Privat a mida a Mèxic, per anar al vostre aire. Circuit per Teotihuacán, Puebla, Oxaca, San Cristóbal i Yukatán

Dies Grup min/max Preus des de
15 A partir de 2 pax. 3.200€

Us proposem un viatge a mida a Mèxic per submergir-vos en la rica diversitat paisatgística i cultural del país. Us proposem una combinació de ciutats rellevants com Ciutat de Mèxic o Sant Cristóbal de las Casas combinat amb visites culturals en els jaciments arqueològics més importants del país com Teotihuacán, Monte Albán, Mitla, Palenque, Uxmal, Chichén Itzá i esbarjo a indrets naturals preciosos com el cañón del Sumidero, les Cascadas de Agua Azul o les platges paradisíaques de Tulum; un viatge espectacular que combina paisatges brutals amb història palpable.

PUNTS D’INTERÈS:

CIUTAT DE MÈXIC: La capital del país és la tercera àrea metropoli- tanan més gran del món després de Tòquio i Delhi. El centre històric de la ciutat, ple d’edifi- cis colonials és Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.
TEOTIHUACÁN: És el lloc arqueològic precolombí més gran d’Amèrica. El seu nom significa “ciutat dels déus”. Una de les construccions més conegu- des és la Piràmide del Sol, construïda el 150 aC, època en que la ciutat es va convertr en el centre cultural i comercial més influent de Mesoamèrica.
SAN CRISTÓBAL DE LAS CASAS: És una ciutat plena de color i calidesa. Podreu descobrir els seus recintes colonials Patrimoni de la Humanitat i passejar pels seus mercats, places i carrerons.
PALENQUE: Conté els edificis arquitectònics, les escultures i alguns dels murals d’estuc més impressionants de la civilització maia.
CHICHEN ITZÁ: Una de les ciutats més importants i més ben conservades de la civilització maia. Patrimoni de la Humanitat i és considerada una de les 7 noves meravelles del món.
TULUM: Úniques ruïnes de la civilització maia construïdes a la costa. No és molt gran però n’és una de les millors conservades.

Us presentem un itinerari tipus a partir del qual podem adaptar les modificacions que vulgueu:

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1. VOL BARCELONA – CIUTAT DE MÈXIC
Sortireu de Barcelona i arribareu a Ciudad de Mexico mateix dia a la nit. Us estaran esperant a l’aeroport pel transfer privat cap a l’hotel on us allotjareu.

DIA 2. CIUTAT DE MÈXIC
Pel matí, us vindrà a buscar un guia per ensenyar-vos l’imprescindible de la ciutat: la plaça principal de la ciutat coneguda informalment com a Zócalo, la Catedral, el Palau Presidencial amb els frescs de Diego Rivera, la preciosa Plaza de Santo Domingo rodejada d’una gran quantitat d’edificis històrics, el Palacio de Bellas Artes, el Paseo de la Reforma o la Tercera sección del bosque de Chapultepec, el parc urbà de la ciutat que alberga el Museo Nacional d’Antropologia, considerat com un dels tres més importants del món en el seu gènere. Tindreu la tarda lliure per descobrir la ciutat al vostre aire. Allotjament en el mateix hotel.

DIA 3. CIUTAT DE MÈXIC: TEOTIHUACÁN I GUADALUPE
Després d’esmorzar anireu cap a l’imponent jaciment arqueològic de Teotihuacán, ubicat a una hora de la ciutat. És el lloc arqueològic precolombí més gran d’Amèrica i està inscrit en la llista del Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO. Podreu caminar per la calçada dels Morts i visitar els impressionants edificis cerimonials com la piràmide del Sol, la piràmide de la Lluna i el temple de Quetzalcoatl. Després de dinar anireu a visitar la Basílica de Nuestra Señora de Guadalupe, considerada com el centre marià de peregrinació més important d’Amèrica. Tornareu a Ciutat de Mèxic on dormireu en el mateix hotel.

DIA 4. CIUTAT DE MÈXIC – PUEBLA – OAXACA
A primera hora us vindran a buscar per anar cap a Puebla. Un cop allà fareu una visita cultural per veure el més destacat: el temple de Santa María Tonanzintla i el seu centre històric: la Plaça d’Armes, la Catedral i al carreró de los Sapos entre d’altres. Gaudireu de temps lliure al Parián, colorista centre artesanal. Dinar inclòs. Continuareu, a través de panoràmics paisatges fins a Oaxaca, terra de jade i or on us allotjareu.

DIA 5. OAXACA
Després d’esmorzar anireu cap al Monte Albán, un jaciment arqueològic ubicat a només 8Km d’Oaxaca i que va ser la capital del “Pueblo de las Nubes”, fundada pels zapoteques cap al 500 aC. Visitareu les seves principals edificacions com La Gran Plaza, Edificio S i J, la Plataforma Principal, entre d’altres. Després tornareu a Oxaca per visitar el seu centre històric, visitareu el Temple Santo Domingo de Guzmán i passejareu per l’Andador Turístico, un dels principals carrers ple de monuments arquitectònics, galeries, tendes, restaurants, etc. Tindreu la tarda lliure per gaudir intensament d’aquesta joia indígena, colonial i de riques tradicions. Allotjament en el mateix hotel.

DIA 6. OAXACA- TEHUANTEPEC
Matí dedicat a descobrir els principals atractius del “Corazón de los Valles Centrales”. Visitareu Santa Maria el Tule amb el seu arbre mil·lenari més antic de tot el planeta; Tlacochauaya amb el seu bonic conjunt religiós dominic del s. XVI; el colorista Teotitlan del Valle amb els seus talars domèstics de mil colors. Seguidament anireu a Mitla, cementiri dels reis zapoteques. Aquest jaciment arqueològic destaca per la decoració dels murs esculpida en relleus i mosaics. Després del dinar (inclòs) tindreu temps lliure per visitar alguna fabrica artesanal de mezcal. Serpentejant entre les valls amb cactus de la Sierra Madre, arribareu al vespre a Tehuantepec on us allotjareu.

DIA 7. TEHUANTEPEC – SUMIDERO – SAN CRISTÓBAL
De bon matí seguireu la ruta entre la Sierra Madre que us anirà acostant al bellíssim Estat de Chiapas. Al migdia, a bord de llanxes, remuntareu el riu Grijalva a través de l’imponent Cañón del Sumidero, veritable capritx de la mare naturalesa: les Coves de l’Home i del Silenci, la Cascada Gran, el Castell i l’Arbre de Nadal. Temps lliure a Chiapa de Corzo. Continuació cap a San Cristóbal de las Casas on us allotjareu i temps lliure per un primer contacte.

DIA 8. SAN CRISTÓBAL DE LAS CASAS
Matí dedicat a passejar pel seu mercat indígena i el temple de Sant Domingo. En els seus voltants, les comunitats tzotzils de San Juan Chamula (lloc de ratpenats) i Zinacantan (aigua espessa), us faran viure un matí inoblidable. Tarda lliure i allotjament en el mateix hotel.

DIA 9. SAN CRISTÓBAL – PALENQUE
Pel matí anireu a través d’un paisatge sinuós i de tupida vegetació cap al riu Yaxhá per gaudir de l’entorn de les impressionants Cascades de Agua Azul. Visitareu la cascada de Misol-Ha i us podreu banyar! Seguireu la ruta fins a Palenque, ciutat on s’hi respira pau i tranquil·litat. Nit en hotel.

DIA 10. PALENQUE – CAMPECHE
Després d’esmorzar us dirigireu cap al lloc arqueològic de Palenque. La grandesa de les seves construccions i la inavaluable barreja de pedra blanca amb el verd maragda de la selva és impressionant, visitareu el Temple de les Inscripcions, el Palau, Temples del Sol i de la Creu Foliada, Bany de la Reina a la riera Otulum. Tindreu temps lliure per gaudir-ho al vostre aire. Després de dinar, seguireu la ruta cap a Campeche, ciutat fortificada i Patrimoni Cultural de la Humanitat. Registre a l’hotel i a continuació gaudireu d’una visita panoràmica de la ciutat.

DIA 11. CAMPECHE – UXUMAL – MERIDA
Sortida cap a Uxmal, una de les zones arqueològiques més belles de la Ruta Puuc; fareu una visita cultural per visitar la Pirámide del Adivino, els magnífics frisos del Quadrangle de les Monges, l’Edifici de les Tortugues i les panoràmiques des del Temple del Governador … tots aquest edificis ens parlen de la importància d’aquest conjunt arquitectònic maia. Dinar inclòs. Continuació cap a Mèrida on fareu una visita panoràmica per veure el més destacat. Nit en hotel.

DIA 12. MERIDA – CHICHEN ITZÁ – TULUM
De bon matí anireu cap a Chichén Itzá, símbol grandiós de la cultura maia. Fareu una visita cultural que inclourà l’Observatori, la Piràmide del Castillo, El Temple de les Mil Columnes, el Joc de Pilota, el Cenote Sagrat … i altres temples d’interès que us traslladaran a un món enigmàtic propi de Déus. Temps lliure per donar-vos una capbussada en un típic cenote. Dinar inclòs. Continuació fins a Tulum, on podreu gaudir de la sorra blanca i aigües d’un blau turquesa que enamora. Allotjament en hotel.

DIA 13. TULUM
Visita de mig dia per recórrer el jaciment arqueològic de Tulúm, l’únic construït davant del mar per la cultura maia. Tarda lliure i allotjament en el mateix hotel.

DIA 14. TULUM
Dia lliure per fer activitats aquàtiques al mar o a Cenotes i/o descansar a l’allotjament.

DIA 15. TULUM – CANCUN – VOLS DE TORNADA A BARCELONA
A l’hora indicada us anireu cap a l’aeroport de Cancún per agafar els vols internacionals. Arribareu a Barcelona l’endemà.

Viatge d’Autor a Mida: Això vol dir que us dissenyem el Vostre Viatge segons les vostres prioritats i temps. Ens adaptem a les dates que us vagin millor. Tindreu un viatge únic i exclusiu i no us haureu de preocupar de res més que de gaudir de l’experiència.

PREU: A PARTIR DE 3.200€
Demaneu pressupost per les dates i durada que disposeu

Inclou: Vols internacionals (Barcelona-C.D Mèxic-Barcelona. Taxes aèries. Transport privat durant tot el recorregut amb conductor. Guia de parla castellana per tot el recorregut. Tots els allotjament amb esmorzar inclòs. 6 dinars. Visites indicades en el programa. Recorregut en llanxa pel Canón del Sumidero. Elaboració de Routebook (guia personalitzada). Assesorament i assistència en la preparació del viatge.
No Inclou: Assegurances de Viatge (Obligatòria 50€), menjars i despeses personals.