Home Viatges Privats JORDÀNIA, VIATGE D’AUTOR

JORDÀNIA, VIATGE D’AUTOR

JORDÀNIA, VIATGE D’AUTOR

Viatge Privat a mida a Jordània, per anar al vostre aire

Dies Grups min/max Preus desde
9 A partir de 2 pax 1.600€

Us proposem un viatge a Terra Santa visitant Amman, Jerash, Madaba, Mont Nebo, Karak, Petra, el desert del Wadi Rum i Àqaba. Un recorregut per la història, entre paisatges preciosos i gaudint de l’amabilitat i hospitalitat del poble jordà. Amb totes les comoditats.

PUNTS D’INTERÈS:

AMMAN Mercats i bullici de la ciutat amb les seves mesquites, Teatre Romà i la Ciutadella que domina la capital.
JERASH L’antiga Decàpolis, una de les ciutats romanes més importants i millor conservades del Pròxim Orient. Una joia.
MAR MORTA Fangs, sal i flotabilitat. El punt més baix de la terra es un mar tancat d’alta densitat de sal que ens permetrà descobrir la sensació de flotabilitat única.
PETRA La ciutat Nabatea de Petra amaga mil tresors, una de les 7 Meravelles del Món. Recórrer el Siq fins arribar a la façana del tresor per descobrir tota la antiga ciutat.
WADI RUM El desert del Wadi Rum, també conegut com el Desert de Lawrence d’Aràbia. Formacions rocoses de tonalitats vermelloses, tour en 4×4 per conèixer els seus ponts de pedra i dormir en un campament berber.

Us presentem un itinerari tipus a partir del qual podem adaptar les modificacions que vulgueu:

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1. VOL BCN-AMMAN.
Vol a Amman, us estaran esperant per dur-vos en un hotel cèntric de la capital jordana.

DIA 2. AMMAN.
Al matí, amb transport privat, conductor i guia, anireu cap a Jerash per visitar una de les ciutats romanes més grans i més ben conservades del món. Torneu a Amman per descobrir la ciutat.

DIA 3. AMMAN – MADABA – MONT NEBO – MAR MORTA.
Al matí us passaran a recollir per anar en direcció a Madaba. D’allà anireu al Mont Nebo i a el Mar Mort on us intal·leu en un resort on podreu gaudir de la flotabilitat de les aigües en el punt més baix de la terra.

DIA 4. MAR MORTA – PETRA.
Al matí sortireu en direcció sud vorejant el mar i després cap a l’interior per visitar el Castell de Karak. Tot seguit continuareu fins a Petra, on us instal·lareu en un campament berber a Little Petra o en un còmode hotel a Wadi Musa (a escollir)

DIA 5. PETRA.
Dia sencer per visitar la ciutat nabatea de Petra. Visitareu totes les edificacions: el gran Teatre Romà que data del segle I d.C, les Tombes Reials i el Monestir entre d’altres. Nit en campament o hotel.

DIA 6. PETRA-WADI RUM.
Pel matí, anireu a visitar Little Petra i sortireu cap al Desert del Wadi Rum, un dels espectacles naturals més impressionants de Jordània. Aquí fareu un tour de dues o tres hores en vehicles 4×4. A la tarda us instal·lareu al campament del desert on passareu la nit.

DIA 7. WADI RUM-AQABA.
Al matí podeu fer alguna activitat al Desert com excursió en camells i després anireu cap a la ciutat portuària d’Àqaba, al Mar Roig, des d’on es pot veure Aràbia Saudí, Egipte i Israel. Nit en hotel.

DIA 8. AQABA – AMMAN.
Matí gaudiu de la vida i platjes de Àqaba i a la tarda aneu amb el transport privat fins a Amman per passar la darrera nit.

DIA 9. VOLS DE TORNADA.
Des de Amman voleu a Barcelona.

Viatge d’Autor a Mida: Això vol dir que us dissenyem el Vostre Viatge segons les vostres prioritats i temps. Ens adaptem a les dates que us vagin millor. Tindreu un viatge únic i exclusiu i no us haureu de preocupar de res més que de gaudir de l’experiència.

Preu: A partir de 1.600€
Demaneu pressupost per les dates i durada que disposeu

Inclou: Vols Bcn-Amman-Bcn. Taxes aèries incloses. Tots els transports en vehicle privat amb conductor. Guia de parla de castellana tots els dies. Entrades i visites. Tour en 4×4 al Wadi Rum. Tots els allotjaments amb esmorzar inclòs. Visats.
No Inclou: Assegurances de Viatge (50€), menjars i despeses personals.