S’organitza Viatge Acompanyat del 29 de juny al 7 de Juliol a Jordània.

Dies Grup min/max Preu
9 6/12 2.100€

Viatgem a Terra Santa visitant Amman, Jerash, Mar Morta, Mont Nebo, Kerak, Petra, el desert del Wadi Rum i Aquaba. Farem una ruta pel país amb transport privat visitant els punts més importants. Al desert del Wadi Rum dormirem en campament de luxe i la resta en hotels acollidors i ben escollits per fer d’aquest viatge una experiència inoblidable.

PUNTS D’INTERÈS:

AMMAN: Mercats i bullici de la ciutat, Teatre Romà, Ciutadella
MAR MORTA: Fangs, sal i flotabilitat
KARAK: Castell dels Creuats
PETRA: Ciutat nabatea, una meravella!!!
WADI RUM: El desert de Lawrence d’Aràbia.

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1 (29/06/19). VOL BCN-AMMAN. Volem cap a Amman, ens instal·lem en hotel cèntric a Amman.

DIA 2 (30/06/19). AMMAN (JERASH). Dia per visitar la impressionant ciutat greco-romana de Jerash. A la tarda tornarem a la ciutat d’Amman, el seu teatre romà, la Ciutadella, mercats i carrerons.

DIA 3 (01/07/19). AMMAN – MAR MORTA. Al matí sortim cap al Mar Mort, passant per Madaba i el Mont Nebo. Ens instal·larem en un resort als peus del Mar Mort.

DIA 4 (02/07/19). MAR MORTA-PETRA. Marxem direcció a Petra. Pel camí pararem a Karak per visitar el Castell dels Creuats, carregat d’història. Ens instal·lem en hotel a l’entrada de Petra.

DIA 5 (03/07/19). PETRA. Visitem la ciutat nabatea de Petra, entrant pel Siq on ens sentirem com Indiana Jones fins a arribar al “Tresor” i totes les edificacions: el Gran Teatre, les Tombes Reials, el Monestir,…

DIA 6 (04/07/19). PETRA – WADI RUM. Sortim cap al Desert del Wadi Rum, on farem un Tour de dues o tres hores en 4×4. A la tarda ens instal·lem al campament del desert on passarem la nit.

DIA 7 (05/07/19). WADI RUM – AQABADe bon matí anem cap a la ciutat portuària de Aqaba des d’on es pot veure Aràbia Saudí, Egipte i Israel. Aquí ens instal·lem en hotel i podem anar a banyar-nos al Mar Roig on podem fer snorkell en fons marins preciosos.

DIA 8 (06/07/19). AQABA – AMMAN. Dia per tornar fins a Amman. Marxarem a mig matí i ens instal·larem a la capital per passar la darrera nit.

DIA 9 (07/07/19). VOLS DE TORNADA. Des de Amman anem directes a l’aeroport per agafar els vols a Barcelona.

Inclou: Vols Bcn-Amman-Bcn, taxes incloses. Tots els transports en privat, totes les entrades, Tour guiat al Wadi Rum, tots els allotjaments. Acompanyant des de Barcelona. Visats.
No Inclou: Assegurances de Viatge (50€), menjars i despeses personals.
Preu: 2.100€
Suplement habitació individual: 350€