Home Notícies Turisme Jerusalem, descobreix els seus punts turístics més interessants

Jerusalem, descobreix els seus punts turístics més interessants

Jerusalem, descobreix els seus punts turístics més interessants

Jerusalem és una de les ciutats més interessants per a qualsevol amant dels viatges. Les tres religions que marquen la seva història també li indiquen al visitant quins són els llocs més interessants entre els quals destaca el Sant Sepulcre. Els comentem a continuació.

Visites obligades a Jerusalem

Entre les més destacades podríem citar les següents.

El Sant Sepulcre

És el punt final al recorregut per la Via Dolorosa. En el seu interior es troba la roca sobre la qual Crist va ser ungit abans de ser crucificat i també el sepulcre en el qual va ser enterrat per ressuscitar el tercer dia.

A l’església annexa pots comprovar com cada capella està regentada per diferents religions sent les variants ortodoxes les més nombroses. Destaquen, per la seva qualitat artística, els sostres pintats a mà. Hi sol haver molts turistes per la qual cosa hauràs de tenir paciència.

La cúpula de la roca

És un temple islàmic en el qual es guarda, segons aquesta religió, la pedra des de la qual Mahoma va pujar al cel. Els jueus consideren que aquesta roca és la que va fer servir Abraham per demostrar la seva fidelitat a Déu i en la qual pensava sacrificar a Isaac.

Data del segle VII i va ser construïda pel califa Abd al-Malik. Alguns opinen que ho va fer per tenir un lloc tranquil on resar. Els historiadors opinen que va ser per subratllar la surpremacía de la religió musulmana enfront de la jueva i la cristiana.

L’edifici té una alçada de 30 metres i es caracteritza per les formes octogonals. Resulta curiós que en 14 segles no s’hagi alterat la seva estructura interior en cap moment el que converteix al lloc en un tresor arquitectònic digne de visitar.

El mur de les lamentacions

Es considera que formava part del segon temple construït per Herodes. És, sens dubte, un lloc imprescindible per als jueus. Els homes han de portar barret i les dones han de cobrir les seves cames per a la visita. Alguns jueus llegeixen salms i altres fiquen entre les pedres missatges amb les seves pregàries. El lloc, tot i estar a l’aire lliure, exigeix ​​recolliment i silenci com a senyal de respecte cap als que professen la seva fe.

A més d’aquests llocs, la ciutat disposa d’altres d’alt interès que hauràs de descobrir durant el viatge. No oblidis que es tracta d’una ciutat històrica plena de matisos i de llocs que t’ajudaran a entendre millor per què va ser essencial per a la història de les religions.

Només ens queda recordar-te que Jerusalem és una destinació més que recomanable per veure alguna cosa diferent i, sobretot, per tornar amb una sensació diferent de les teves vacances. Gaudeix de les seves múltiples monuments i edificis perquè converteixis el teu viatge en una forma diferent de treure-li el màxim les vostres vacances.

 

INFORMA’T DEL NOSTRE PROPER VIATGE A JERUSALEM DEL 28  D’AGOST A L’1 DE SETEMBRE