Viatge escapada organitzat a Jerusalem. Del 28 d’Agost al 1 de Setembre 2.019

Dies Grups min/max Preus des de
5 7/15 1.450€
Organitzem viatge-escapada a la Ciutat Santa de Jerusalem. Es tracta d’una escapada per passar 4 nits dins les muralles de la ciutat antiga de Jerusalem. Durant l’estada visitarem els llocs més importants de les tres religions monoteistes: El Sant Sepulcre, la Cúpula de la Roca i el Mur de les Lamentacions. També ens escaparem fins al Mar Mort per experimentar la flotabilitat en aquest mar salat en el punt més baix de la terra, i anirem a veure el lloc del bateig de Jesús i la ciutat més antiga del món: Jericó. Una escapada que combina la cultura, història i espiritualitat en un dels llocs més especials del món. Un lloc on tothom hi hauria d’anar una vegada a la vida.

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1 (28/08/19). VOL BCN – TEL AVIV – JERUSALEM
Sortim de Barcelona en vol directe i arribem a Tel Aviv. Ens estaran esperant a l’aeroport i ens portaran directes a Jerusalem on ens instal·larem en un hotel preciós dins de les muralles de la ciutat antiga. Al vespre soparem i passejarem entre pedres mil·lenàries.

DIA 2 (29/08/19). JERUSALEM
Dia per voltar i descobrir la ciutat tres vegades santa, entre pedres mil·lenàries que traspuen espiritualitat, una agitada història i una delicada política, que fa que sigui un lloc molt especial. Passejarem pels carrerons de la Ciutat Vella i visitarem l’Esplanada de les Mesquites, on hi ha la mesquita d’Al-Aqsa i la Cúpula de la Roca. També visitarem el mur de les Lamentacions i el Sant Sepulcre entre d’altres.

DIA 3 (30/08/19). JERUSALEM (MAR MORTA-JERICÓ-BETLEM)
Al matí anirem fins al punt més baix de la Terra (-400mts) per banyar-nos al Mar Mort. També anirem a visitar l’antiga ciutat de Jericó i el lloc del bateig de Jesús, a la tarda anirem fins a Betlem per veure la Basílica de la Nativitat. Tornarem a Jerusalem per continuar visitant la ciutat.

DIA 4 (31/08/19) JERUSALEM 
Dia sencer per seguir visitant la ciutat i els seus barris, el Mont de les Oliveres, l’hort de Getsemaní i la Via Dolorosa. Opcionalment podem anar a visitar el Museu de l’Holocaust a la ciutat moderna.

DIA 5 (01/09/19). JERUSALEM – BARCELONA
Matí marxem cap a l’aeroport per agafar el vol directe de tornada a Barcelona.

Inclou: Vol directe de Barcelona a Tel Aviv i/v, taxes aèries, transports, allotjaments, entrada al Mar Mort i acompanyant des de Barcelona.
No Inclou: Assegurances de Viatge (obligatori), menjars i despeses personals.

Preu: 1.450€
Suplement habitació individual: 250€