Viatge escapada organitzat a Jerusalem. Del 11 al 15 de Setembre 2.020

Dies Grup min/max Preu des de
5 7/15 1.550 €
Organitzem viatge-escapada a la Ciutat Santa de Jerusalem. Es tracta d’una escapada per passar 4 nits dins les muralles de la ciutat antiga de Jerusalem. Durant l’estada visitarem els llocs més importants de les tres religions monoteistes: El Sant Sepulcre, la Cúpula de la Roca i el Mur de les Lamentacions. També ens escaparem fins al Mar Mort per experimentar la flotabilitat en aquest mar salat en el punt més baix de la terra, i anirem a veure el lloc del baptisme de Jesús i la ciutat més antiga del món: Jericó. Una escapada que combina la cultura, història i espiritualitat en un dels llocs més especials del món. Un lloc on tothom hauria d’anar un cop a la vida.

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1 (11/09/20). VOL BCN – TEL AVIV – JERUSALEM
Sortim de Barcelona a la tarda i arribarem al vespre a Tel Aviv. Ens estaran esperant a l’aeroport i ens portaran directes a Jerusalem on ens instal·larem a un hotel dins de les muralles de la ciutat antiga.

DIA 2 (12/09/20). JERUSALEM
Dia per passejar i descobrir la ciutat tres vegades santa, entre pedres mil·lenàries que traspuen espiritualitat, una agitada història i una delicada política, que fa que sigui un lloc molt especial. Passejarem pels carrerons del nucli antic i visitarem l’Esplanada de les Mesquites, on hi ha la mesquita d’Al-Aqsa i la Cúpula de la Roca. També visitarem el mur de les Lamentacions i el Sant Sepulcre entre d’altres.

DIA 3 (13/09/20). JERUSALEM (MAR MORT-JERICÓ-BETLEM)
Al matí anirem fins al punt més baix de la Terra (-400mts) per banyar-nos al Mar Mort. També anirem a visitar l’antiga ciutat de Jericó i el lloc de el baptisme de Jesús. A la tarda anirem fins a Betlem per visitar la Basílica de la Nativitat. Tornarem a Jerusalem per continuar visitant la ciutat.

DIA 4 (14/09/20) JERUSALEM 
Dia sencer per seguir visitant la ciutat i els seus barris, el Mont de les Oliveres, l’Hort de Getsemaní i la Via Dolorosa. Opcionalment podem anar a visitar el Museu de l’Holocaust a la ciutat moderna.

DIA 5 (15/09/20). JERUSALEM – BARCELONA
Al matí anem cap a l’aeroport per agafar els vols de tornada a Barcelona.

Inclou:

 • Vols internacionals Barcelona – Tel Aviv.
 • Taxes aèries.
 • Allotjament en règim de dormir i esmorzar.
 • Transport privat.
 • Entrada al Mar Mort.
 • Acompanyant de l’agència durant tot el viatge.

No Inclou:

  • Assegurança de Viatge.
  • Menjars (dinars i sopars).
  • Despeses personals.
  • Qualsevol despesa no especificada en l’apartat anterior.
Preu: 1.550€
Suplement habitació individual: 300€