Viatge organitzat al Japó. Del 7 al 21 d’Abril 2.019. SETMANA SANTA I FLORACIÓ DELS CIRERERS, SAKURA

Dies Grups min/max Preu
15 8/14 4.200€

Viatgem a terres japoneses per Setmana Santa per visitar les ciutats de Tokyo, Nagano, Takayama, Hiroshima, Kyoto i Nara. Temples i tradicions culturals mil·lenàries, onsens (banys termals), contrast entre ciutats posmodernes i tradicions antigues, menjars deliciosos, comportaments excèntrics, silencis i rauxes, treball, oci i espiritualitat. Una cultura llunyana, rica i atractiva. Amb una mica de sort podrem viure la Sakura: la floració dels cirerers. Molt més que un especatcle bonic, es una filosofia, una representació de lo efímer; la bellesa que no es pot retenir, de com tot passa. Ve, es manté i desapareix: el Cicle de la Vida.

PUNTS D’INTERÈS:

TOKYO: Mega ciutat plena de vida, temples, gratacels, comerços, mercats i oci.
NAGANO: Temple de Zenko-ji, espectacular.
TAKAYAMA: Ciutat tradicional de cases de fusta, una introducció a l’altre Japó…
HIROSHIMA: Memorial per la Pau. Museu conmemoratiu.
KIOTO: Preciosa ciutat de Temples fascinants, Barri de Gion, Mercats,
NARA: L’edifici de fusta més gran del món, el temple de Töda-ji amb el seu Buda de bronze.

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1 (07/04/19). VOL BCN-TOKYO. Sortida de Barcelona. Nit a l’avió.

DIA 2 (08/04/19). TOKYO. Arribem a Tokyo, ens instal·lem a l’allotjament i visites.

DIA 3 (09/04/19). TOKYO. Tot el dia per voltar per Tokyo y els seus barris.

DIA 4 (10/04/19). NAGANO. A mig matí marxem en tren cap a la ciutat de Nagano, on ens instal·lem en un alberg/ryokan que és un antic temple, just al costat de Zenko-ji.

DIA 5 (11/04/19). NAGANO. Passem el dia a Nagano per visitar el temple de Zenko-ji i anem a veure els micos de la neu a Yudanaka.

DIA 6 (12/04/19). TAKAYAMA. El matí anem amb tren fins a Takayama. Ens instal·lem en hotel cèntric.

DIA 7 (13/04/19). TAKAYAMA. Al matí a primera hora anem a visitar el poble tradicional de Shirakawa-go i tot seguit tornem a Takayama per visitar la ciutat i descansar, vida tranquila en un poble tradicional japonès, de conte. Continuem insta·lats l’hotel.

DIA 8 (14/04/19). HIROSHIMA. Anem amb tren fins a Hiroshima, ens instal·lem en hotel i passejem pel centre animat de Hiroshima.

DIA 9 (15/04/19). HIROSHIMA-MIYAJIMA. Visites al Parc Conmemoratiu de la Pau, la flama de la Pau, Museu de la Bomba Atòmica,… A mig matí agafem el tren per anar a Miyajima on passarem el dia per veure el Tori flotant i els temples i provar els famosos okonomiyaki. Tornem a Hiroshima.

DIA 10 (16/04/19). KYOTO. Al matí agafem el tren per anar a Kyoto, ciutat fantàstica plena de vida i de temples meravellosos, mercats i molta vida.A la tarda ens acostem al barri de Gion on encara es poden veure, si tenim sort, algunes maiko.

DIA 11 (17/04/19). KYOTO. Passem el dia a Kioto per conèixer la ciutat dels temples.

DIA 12 (18/04/19). KYOTO-NARA. Al matí, agafem el tren per anar a Inari i després a Nara per visitar l’impressionant temple Toda-ji. Al vespre tornem a Kyoto.

DIA 13 (19/04/19). KYOTO-TOKYO. Al matí aprofitem per visitar un parell de temples i després marxem cap a Tokyo.

DIA 14 (20/04/19). TOKYO. Dia sencer a Tokyo i/o anar a visitar la tradicional Nikko.

DIA 15 (21/04/19). VOLS DE TORNADA. Agafem els vols de tornada.

Inclou: Vols Bcn-Tokyo-Bcn. Trens per tots els recorreguts.Tots els allotjaments.Entrades als temples de Kyoto i Nara, busos de connexió. Acompanyant desde Barcelona.·
No Inclou: Assegurances de Viatge (Obligatòria 50€), menjars i despeses personals.

Preu: 4.200€