Viatge organitzat en grup al Japó del 19 de Setembre al 03 d’Octubre. 

Dies Grups min/max Preu
15 8/14 4.450€

Viatgem a terres japoneses per visitar les ciutats de Tòquio, Nagano, Takayama, Hiroshima, Kyoto i Nara. Temples i tradicions culturals mil·lenàries, onsens (banys termals), contrast entre ciutats postmodernes i tradicions antigues, menjars deliciosos, ordre, silencis i rauxes, treball, oci i espiritualitat. Una cultura llunyana, rica i atractiva. Viurem la tardor japonesa amb tot el seu canvi de colors, una de les estacions més apreciades pels japonesos. Un viatge meravellós a la terra del Sol Naixent.

PUNTS D’INTERÈS:

TÒKYO: La metròpolis més gran del món, la ciutat dels neons i els contrastos. De l’excentricitat del manga i l’anime a l’elegància del barri de Ginza. Parcs, museus, restaurants, barris i el mercat de peix més gran del món.
NAGANO: Ubicat en els Alps japonesos, la ciutat és coneguda pel Temple de Zenko-ji i els JJOO. Excursió per veure els micos de la neu.
TAKAYAMA: Ciutat tradicional d’antigues cases de fusta convertides en delicats comerços. Circuit de temples preciosos i la famosa carn de Hida. Excursió per visitar el tradicional poble de Shirakawa-Go.
HIROSHIMA: Un trist moment de la història moderna de la Humanitat que tot el món hauria de conèixer i visitar. Excursió a l’illa de Myajima i el su Tori flotant.
KYOTO: La ciutat dels temples i les Geishes; Japó tradicional. Kyoto és un viatge al passat entre els seus carrers estrets cargats d’història. Excursió a Nara i Inari i el seu circuit de Toris.
NARA: L’antiga capital de Japó, és avui una ciutat tranquil·la amb parcs plens de cérvols entre temples i l’edifici de fusta més gran del món: el temple de Todai-ji que guarda al seu interior el Gran Buda de bronze.

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1.(19/09/20) VOL BCN – TOKYO. Sortida de Barcelona. Nit a l’avió.

DIA 2.(20/09/20) TOKYO. Arribada a Tòquio, ens estaran esperant al’aeroport per anar en transfer privat a l’hotel (2 vans de 9 places). Ens instal·lem en un hotel al centre del barri de Shinjuku on passarem quatre nits. Recorrerem els barris de Shinjuku i Shibuya (principals centres d’oci, comercials i administratius de la ciutat) per descobrir els atractius que amaguen.

DIA 3.(21/09/20) TOKYO. Dia sencer per seguir visitant Tòquio. Visitarem el barri de Akihabara on es concentra l’entreteniment relacionat amb l’anime, manga, els videojocs i l’electrònica . També visitarem Ginza, la zona més elitista i cara de tota la ciutat, comparada sovint amb la 5a Avinguda de Nova York per les seves botigues d’alt standing.

DIA 4.(22/09/20) TOKYO. Dia sencer per seguir visitant Tòquio. Visita del Barri tradicional de Asakusa i el marcat de Tsukiji.

DIA 5.(23/09/20) TOKYO. Al matí anirem amb trens locals a visitar Nikko i a la tarda continuarem per Tòkyo. Nit en el mateix hotel.

DIA 6.(24/09/20) TOKYO – NAGANO. Anem fins a l’estació de Tokyo per agafar el tren bala (Shinkansen) fins a la ciutat de Nagano, un lloc tradicional en els Alps Japonesos. Nit en temple.

DIA 7.(25/09/20) NAGANO. Matí a Nagano per visitar el temple budista de Zenko-ji; construït al segle VII, segueix sent avui en dia un centre de peregrinació important. Després de l’experiència mística, ens dirigirem cap a Yudanaka, una petita població termal i farem una excursió per veure els famosos micos de la neu que es banyen a l’onsen. A la tarda tornarem a Nagano per dormir en el mateix temple.

DIA 8.(26/09/20) NAGANO – TAKAYAMA. Pel matí anirem en tren fins a la pintoresca localidad de Takayama creuant els Alps Japonesos i ens instal·larem en un hotel cèntric amb onsen inclòs. A Takayama probarem la famosa carn de Hida.

DIA 9.(27/09/20) TAKAYAMA – SHIRAKAWA – TAKAYAMA. A primera hora, anirem amb autocar a visitar el poble de Shirakawa-Go per visitar les seves cases tradicionals. Migdia i tarda a Takayama per seguir voltant per aquesta preciosa ciutat: temples, cases tradicionals perfectament restaurades, botigues de records i productes tradicionals. 

DIA 10.(28/09/20) TAKAYAMA – HIROSHIMA. Agafarem el tren que ens portarà cap a Hiroshima, on ens allotjarem en un cèntric hotel al costat del Parc Commemoratiu de la Pau.

DIA 11.(29/09/20) HIROSHIMA – MIYAJIMA – HIROSHIMA. Visitarem el Parc Commemoratiu de la Pau i el Museu de la Bomba Atòmica. A mig matí agafarem el tranvia cap a Miyajima per passar el dia i veure el famós Tori flotant i els temples. Nit en hotel a Hiroshima.

DIA 12.(30/09/20) MIYAJIMA – KYOTO. Anirem fins a l’estació de Hiroshima per agafar el tren bala per anar a Kyoto, ciutat plena de vida, mercats, temples meravellosos i molta vida. Ens allotjarem en un cèntric hotel.

DIA 13.(01/10/20) KYOTO. Passarem el dia a Kyoto per conèixer la ciutat on hi ha més de 1.800 temples. Podrem visitar els fotogènics temples del Pavelló Daurat (Kinkaku-Ji), el mundialment conegut Jardí Zen (Ryōan-ji) i l’encantador Bosc de Bambús (Arashiyama). A la tarda passejarem pels carrerons enrevessats del barri de Gion, cor tradicional de la ciutat de Kyoto, on encara es poden veure, si tenim sort, algunes geishes i maikos. Seguirem al mateix hotel.

DIA 14.(02/10/20) KYOTO – INARI – NARA – KYOTO. Pel matí agafarem el tren local per anar al Santuari de Inari Fushimi on farem una caminada entre Toris taronges i estàtues de kitsune. Anirem a Nara per visitar l’impressionant temple de Todai-ji, l’edifici de fusta més gran del món que protegeix el Gran Buda. Els temples de Nara formen part del Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO des de l’any 1998 gràcies a la seva bona conservació. A la nit tornarem al mateix hotel de Kyoto.

DIA 15.(03/10/20) KYOTO – BARCELONA. Al matí, ens vindran a buscar per anar a l’aeroport de Osaka i agafar els vols internacionals de tornada a Barcelona. Arribarem el mateix dia.

Inclou:

 • Vols internacionals Barcelona-Tokyo i Osaka-Barcelona
 • Tots els allotjaments amb règim de Dormir i esmorzar.
 • Transfers Aeroport-Hotel
 • RailPass de 14 dies per tots els tren interurbans
 • Autocars al micos de la neu i a Shirakawa-go
 • Acompanyant de l’agència durant tot el viatge
 • Entrada al Museu d’Art Digital Borderless Tokyo
 • Entrades a tots els temples

No Inclou:

 • Assegurança de viatge
 • Dinars i sopars
 • Despeses personals
 • Qualsevol despesa no especificada en l’apartat anterior.

Preu: 4.450€
suplement habitació individual: 975€