Organitzem viatge a Israel i Palestina del 14 al 22 de Març 2020.

Dies Grup min/max Preu
9 6/12 2.350€

Us proposem un recorregut per Terra Santa per conèixer un dels punts més importants de l’humanitat i de la nostra civilització. Farem una ruta en grup reduït cap al nord, al Mar de Galilea per visitar Tiberiades, Natzareth, Accre, Haifa i els Alts del Golan. També tindrem temps d’anar fins el Mar Mort i visitar Masada abans de passar dos dies sencers a la ciutat santa de Jerusalem.

PUNTS D’INTERÈS:

TIBERIADES/GALILEA: Punt de partida per conèixer tota Galilea i els Alts del Golan. Amb el seu Mar de Galilea i tota l’història vinculada al cristianisme.
JERUSALEM: Ciutat 3 vegades Santa per les tres religions. Els seus carrers respiren història i devoció. Un lloc on tothom hi hauria d’anar una vegada a la vida, a l’origen de la nostra cultura.
MAR MORT: El punt més baix del planeta es un mar que es redueix any rere any, amb una densitat de sal extraordinària que et permet flotar sobre l’aigua.

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1 (14/03/20). VOL BARCELONA – TEL AVIV – TIBERIADES. Volem fins a la ciutat de Tel Avivi i d’allà anem directes a Tiberiades.

DIA 2 (15/03/20). TIBERIADES. Farem una visita a peu per la ciutat, vora el llac. Visitarem les restes de les muralles de l’època dels creuats i els seus mercats. Anirem fins a Tabgha on es diu que Jesus va fer el miracle dels pans i dels peixos. Continuarem fins a Cafarnaun i agafarem el vaixell de “Sant Pere” per fer una volta per el llac de Tiberiades. Nit en hotel.

DIA 3 (16/03/20). ALTS DEL GOLAN. Sortim de Tiberiades vers els Alts del Golan on veurem la diversitat del paissatge amb la muntanya més alta, el Mont Hermon de més de 2000 metres. Visitarem un kibbuth (assentaments agrícoles, turístics i ramaders) autogestionat per la comunitat que el conforma i que son part esencial de l’identital israeliana. Dinarem en un kibbutz i anirem a Banyas, Kfar Blum, Rosh Pinna i la preciosa Tzefat. Nit a Tiberiades.

DIA 4 (17/03/20). ACRE – HAIFA. Avui visitarem Acre, amb el seu aire medieval i la convivència harmònica entre jueus i musulmans. Tot seguit anirem cap a la tercera ciutat ciutat més gran d’Israel, Haifa, on visitarem els seu jardins bahaites esglaonats i les restes arquitectòniques de la colònia alemanya. Tot seguit anirem al Mont Carmel des d’on tindrem unes vistes espectaculars de la Vall de Jezrael. Nit a Tiberiades.

DIA 5 (18/03/20) NAZARETH – JERUSALEM. Al matí anem fins a Nazareth, la ciutat més gran de Galilea, d’importància cabdal pel cristianisme on visitarem la Basílica de l’Anunciació i també Cana, tot seguit marxarem cap a la Vall del Jordà parant a Jericó i continuarem fins a Jerusalem. Nit a Jerusalem.

DIA 6 (19/03/20). JERUSALEM. Dia per passejar i descobrir la ciutat tres vegades santa, entre pedres mil·lenàries que traspuen espiritualitat, una agitada història i una delicada política, que fa que sigui un lloc molt especial. Passejarem pels carrerons del nucli antic i visitarem l’Esplanada de les Mesquites, on hi ha la mesquita d’Al-Aqsa i la Cúpula de la Roca. També visitarem el mur de les Lamentacions i el Sant Sepulcre entre d’altres.

DIA 7 (20/03/20). JERUSALEM – MASADA – JERUSALEM. Al matí anem fins a Masada, Patrimoni de l’Humanitat. Visitarem la fortalesa construïda l’any 73 A.D. i símbol de la resistència jueva i tot seguit anirem a banyar-nos al Mar Mort i tornarem a Jerusalem per seguir passejant per els seus carrers i barris carregats d’història.

DIA 8 (21/03/20). JERUSALEM. Dia sencer per seguir visitant la ciutat i els seus barris, el Mont de les Oliveres, l’Hort de Getsemaní i la Via Dolorosa. Opcionalment podem anar a visitar el Museu de l’Holocaust a la ciutat moderna.

DIA 9 (22/03/20). VOLS DE RETORN. Vol a Barcelona amb arribada el mateix dia al vespre.

Inclou:

 • Vols internacionals Barcelona-Tel Aviv i/v
 • Taxes aèries
 • Tots els allotjaments amb règim de Dormir i esmorzar.
 • Transfers privats Aeroport-Hotel
 • Transport privat
 • Acompanyant de l’agència durant tot el viatge
 • Entrades a temples i atraccions

No Inclou:

 • Assegurança de viatge
 • Dinars i sopars
 • Despeses personals
 • Qualsevol despesa no especificada en l’apartat anterior.

Preu: 2.350€
Suplement habitació individual: 475€