Viatge en grup acompanyats a Islàndia del 3 al 15 d’Agost 2020

Dies Grup min/max Preu
13 6/14 3.350€
Viatge en grup a l’illa d’Islàndia, un dels llocs més recòndits d’Europa, tot un espectacle de la naturalesa en estat pur, volcans, glaceres, rius, cascades, icebergs, muntanyes. Farem una ruta per tota l’illa. Dormirem en hotels escollits per la seva comoditat i ubicació. Farem alguna caminada per zones increibles, pujarem volcans i veurem els salts d’aigua més impressionants.

PUNTS D’INTERÈS:

REYKJAVIK: Capital del país. Ciutat animada i comercial.
LLAC MYVATN: Llac preciós rodejat de volcans. Banys termals. Es pot pujar al cràter del volcà Hverfjall. A la zona hi ha el salt d’aigua més alt d’Europa, el Dettifoss.
GEYSIR: Zona turística d’activitat geotermal, amb el gran gèiser Strokur, impressionant. A la vora, el fantàstic salt d’aigua Gullfoss.
SKAFTAFELL: Parc Nacional sota el glaciar més gran d’Europa. Icebergs i foques.

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1 (03/08/20). VOL BCN – REYKJAVIK. Sortim de Barcelona en vol directe i arribem el mateix dia a Islàndia. Anirem a buscar el vehicle per anar fins a Reykajavik on farem nit en un hotel cèntric.

DIA 2 (04/08/20). REYKJAVIK – CERCLE DAURAT. Al matí podem fer una passejada per Reykjavik i al migdia començarem la ruta en direcció al Cercle Daurat o D’or, una popular ruta turística al sud d’Islàndia, per visitar el famós i espectacular guèiser i la cascada Gullfoss. Ens allotjarem en un hotel a la zona.

DIA 3 (05/08/20). CERCLE DAURAT-FIORDS OCCIDENTALS. Anem fins a la zona dels Fiords Occidentals. Ens allotjarem en un hotel a la zona.

DIA 4 (06/08/20). FIORDS OCCIDENTALS – AKUREYRI. Passem el dia a la zona per fer activitats. Visitarem el volcà Snæfellsjökull. A la tarda marxem per la carretera circular 1 fins a la capital del nord: Akureyri. Ens allotjarem en un hotel al centre.

DIA 5 (07/08/20). AKUREYRI – LLAC MYVATN. Anem fins al Llac Myvatn. Aquest llac s’anomena el llac dels mosquits per la gran quantitat d’insectes que es troben a l’estiu. Degut a aquest fet i a les seves aigües riques en nutrients fa que tant el llac com els aiguamolls del voltant tinguin una excepcional riquesa d’aus aquàtiques, especialment d’ànecs. Pararem a la zona sud del llac per observar la fauna i els petits cràters que hi han. Ens instal·larem en un hotel a la vora del llac i ens podrem banyar als banys naturals de Myvatn Nature Bath.

DIA 6 (08/08/20). LLAC MYVATN – HUSAVIK. Al matí pujarem el volcà Hverfjall de 420 metres d’alçada i anirem a veure la zona geotèrmica de Hverarondr Hverir i el cràter Víti a Krafla, famós per tenir en el seu interior un llac de color verd. En islandès Víti vol dir infern ja que antigament es pensava que l’infern es trobava sota dels volcans. Per la tarda anirem cap a Húsavík, una petita localitat al nord d’Islàndia coneguda per la seva esglé- sia del segle XIX i per ser el centre d’observació de balenes, ja que sovint entren a la seva badia balenes de diferents espècies.

DIA 7 (09/08/20). HUSAVIK. Dia sencer a Husavik on es poden fer sortides per veure les balenes. Es el punt més important per l’avistament de balenes. Les excursions es poden fer en llanxa motora o en vaixell i les possibili- tats d’avistament son molt altes.

DIA 8 (10/08/20). HUSAVIK – ÁSBYRGI – DETTIFOSS – FIORDS ORIENTALS. Pel matí seguirem la ruta fins a Ásbyrgi, des d’aquí anirem per pista forestal fins a la cascada de Dettifoss, una cascada de 100 metres d’ample i una caiguda de 45 metres. Després marxarem direcció a l’est per anar a dormir als Fiord Orientals.

DIA 9 (11/08/20). FIORDS ORIENTALS – SKAFTAFELL. Dia dedicat a vorejar tots els Fiords Orientals fins arribar al sud de la glacera Vatnajökull, la capa de gel més gran d’Europa per volum. Visitarem també la llacuna glacial de Jökulsárlón amb els seus icebergs, les seves foques i la platja plena d’icebergs; una de les meravelles naturals d’Islàndia. Continuarem la ruta fins a Skaftafell on ens instal·larem.

DIA 10 (12/08/20). SKAFTAFELL. Dia sencer a la zona per fer una excursió per veure la cascada de Svartifoss entre columnes de basalt, excursions a la glacera.

DIA 11 (13/08/20). SKAFTAFELL – SKOGARFOSS. Marxem fins a Skogar on ens instal·lem en un hotel davant de la cascada de Skogarfoss. També farem una excursió a veure les platges negres de Vik i les seves formacions basàltiques.

DIA 12 (14/08/20). SKOGARFOSS – REYKJAVIK. Al matí marxem direcció a la capital del país. De camí podem parar a la zona de Hveragerdi per fer una excursió i banyar-nos en un riu termal. A Reykjavik ens instal·larem al centre i tindrem tota la tarda per passejar i fer compres per la ciutat. Reykjavik es una ciutat animada on destaca la seva catedral, el port i el famós carrer comercial de Laugavegur. Restaurants, llibreries i cafeteries agradables per acabar el viatge.

DIA 13 (15/06/20). REYKJAVIK – VOL DE TORNADA A BARCELONA. Matí a la ciutat i a la tarda anirem cap a l’aeroport per agafar el vol directe a Barcelona.

Inclou:

  • Vols directes Barcelona-Reykjavik i/v
  • Taxes aèries
  • Tots els allotjaments amb règim de Dormir i esmorzar.
  • Lloguer de van/minibus
  • Gasolina i peatges
  • Acompanyant de l’agència durant tot el viatge

No Inclou:

  • Assegurança de viatge
  • Dinars i sopars
  • Despeses personals
  • Qualsevol despesa no especificada en l’apartat anterior.
Preu: 3.350€
Suplement habitació individual: 675€