Home Viatges Privats INDIA: RAJASTHAN I VARANASI, VIATGE PRIVAT

INDIA: RAJASTHAN I VARANASI, VIATGE PRIVAT

0
INDIA: RAJASTHAN I VARANASI, VIATGE PRIVAT

Viatge Privat a mida a la India, per anar al vostre aire. Rajasthan, Taj Mahal i Varanasi

Dies Grups min/max Preus desde
15 A partir de 2 pax. 2.250€

Us proposem un viatge privat a mida per conèixer els imprescindibles del nord de l’Índia: la zona del Rajasthan amb els seus magnífics palaus i espectaculars fortaleses, simbol del valor i noblesa dels Rajputs “els fills dels rajàs” us farà sentir com si estiguessiu en una llegenda! Podreu passejar entre els llacs i palaus de marbre blanc de Udaipur, visitar les ciutats del desert com Jaisalmer, Jodhpur o Bikaner, anar als mercats locals i gaudir de la simpatia de la seva gent! Visitareu també el mausoleu més conegut del país: el Taj Mahal i anireu a la ciutat sagrada de Varanasi a la riba del Ganges, una ciutat vibrant en tots els aspectes.

PUNTS D’INTERÈS:

UDAIPUR: Coneguda com “la ciutat dels somnis” o també com la Venècia de l’Est degut als diversos llacs i els imponents palaus de marbre que s’alcen en les seves ribes, aixecats pels poderorosos maharajàs.
JODHPUR: Anomenada “Ciutat Blava” en referència al color de les seves cases, en un principi assenyalant les cases dels bramans i després per rebutjar la calor i els mosquits. Des de la fortalesa de Mehrangarh és té una vista espectacular de tota la ciutat.
JAISALMER: La “Ciutat Daurada” és una joia! La seva fortalesa, els seus palaus i temples jainistes fan que sigui una delícia passejar pels seus carrers.
JAIPUR: Coneguda com la “Ciutat Rosa” per la tonalitat dels seus edificis, La capita del Rajasthan, amb edificis tan impressionants com el “Palau dels Vents” no us defraudarà.
TAJ MAHAL: Gran mausoleu a la ciutat d’Agra, construït per l’emperador mogol Xa Jahan en honor a la seva difunta esposa. És considerat el més bell exemple d’arquitectura mogola, que sol combi- nar elements d’estil islàmic, persa, indi i turc.
VARANASI: Una de les ciutats habitades contínuament més antigues del món! Ciutat sagrada de la religió hindú, pels jainistes i sintoistes.

Us presentem un itinerari tipus a partir del qual podem adaptar les modificacions que vulgueu:

PROGRAMA DE VIATGE 15 DIES:

DIA 1. VOL BARCELONA – NOVA DELHI
Sortireu de Barcelona a la nit, fareu una escala i nit a l’avió.

DIA 2. DELHI – VOL A UDAIPUR
Arribareu a la capital de Delhi cap al migdia. Agafareu un vol domèstic d’una hora aproxi- madament que us durà fins a la ciutat de Udaipur on us estaràn esperant per traslladar-vos en el vostre hotel. Nit en hotel amb esmorzar inclòs.

DIA 3. UDAIPUR
Després d’esmorzar, començareu la visita per gaudir dels llacs, palaus i jardins de la ciutat. És recomanable començar per la visita al palau Reial. També passejarem pel seu basar. A la tarda possibilitat d’assistir a una representació dels seus artesanals titelles. (Opcional passeig en barca pel llac més important de la ciutat). Nit en el mateix hotel.

DIA 4. UDAIPUR – RANAKPUR – JODHPUR
De bon matí començareu la ruta cap a Jodhpur. A mig camí visitareu Ranakpur, un dels temples jainistes més importants i bonics de l’Índia, construït a principis del segle XV a la vall de les muntanyes Aravalli. Per la tarda arribareu a Jodhpur on visitareu l’impressionant fort emmurallat que protegeix el palau dels Rajputs. Després podreu visitar el mercat local d’espècies de la ciutat. Allotjament en hotel.

DIA 5. JODHPUR – JAISALMER
Sortireu cap a Jaisalmer, aquest itinerari forma part de les llegendàries caravanes de camells de la ruta de la seda. Arribareu a Jaisalmer, una de les ciutats més extraordinàries de l’Índia, tota ella llaurada en pedra com una monumental filigrana, tota la ciutat està declarada Patrimoni de la Humanitat. Està enclavada en una petita elevació envoltada de desert. Veureu la brutal posta de sol des dels cenotafis reials. Nit en hotel.

DIA 6. JAISALMER- KHURI – JAISALMER
Dia lliure per visitar la ciutat emmurallada i els seus voltants. Meravellosos temples jainistes, el palau reial, etc. Podreu visitar els temples i ashramas jainistes dels voltants. Després de dinar, sortireu cap a Khuri per fer un passeig amb camell i veure la posta de sol. Visitareu un poblat Rajput i les dunes. Tornareu a Jaisalmer i nit a l’hotel.

DIA 7. JAISALMER – BIKANER
Després d’esmorzar sortireu cap a Bikaner, i començareu a entrar al desert del Thar. Visitareu el fort de Juragarh, construït en el segle XVI al mig de la ciutat i el palau del Maharajà i passejareu per la ciutat i el seu basar. Podreu visitar els temples jainista policromats en el Bikaner antic i seu basar d’espècies.Tindreu inclòs un passeig en tuk-tuk per la part antiga de la ciutat. Nit en hotel.

DIA 8. BIKANER – JAIPUR
Anireu cap a Jaipur, on arribareu a l’hora de dinar. Fareu una visita panoràmica de l’anome- nada “Ciutat Rosa”, capital del Rajasthan. Visitareu el barri del Palau que allotja un complex palau: l‘impressionant Palau dels Vents des del qual tindrem un bella panoràmica de la ciutat, els jardins formals i un llac petit. Per la tarda, visitareu el Palau Reial. Imprescindible acabar el dia visitant el temple de Laxmi Narayan (Birla tremp), on es fa l’oració dels déus cada dia amb la posta de sol. Nit en hotel.

DIA 9. JAIPUR
Després de l’esmorzar sortim cap a la veïna Amber per visitar el seu magnífic palau – fort, a uns 11 quilòmetres, que podeu pujar en elefant l’imponent fortificació que s’eleva sobre un turó rocós situada al costat d’un llac. Va ser construït per Jai Singh II el 1726. Tornareu a Jaipur per dinar i visitar els cenotafis reials de “Gaitor”. Podreu passar la tarda passejant pel basar. Nit en hotel.

DIA 10. JAIPUR – FATEHPUR SIKRI – AGRA
Ben d’hora, començareu la ruta cap a Agra. Pel camí visitareu la ciutat “fantasma” de Fatepur Sikri. Dinareu en ruta. Continuareu cap a Agra, quan arribeu visitareu el Taj Mahal i gaudireu de la posta de sol. La millor hora per visitar i fer fotos del Taj Mahal és entre les 17:00h a les 18:00h, per veure els canvis de colors que reflexades per el marbre. Nit en hotel.

DIA 11. AGRA – DELHI – VOL VARANASI
A primera hora aneu a visitar el Taj Mahal per veure com hi reflexa la primera llum del dia. Després d’esmorzar, sortireu cap a Delhi, per agafar per la tarda el vol cap a Varanasi. Assistència a l’aeroport que us traslladaràn cap a l’hotel on us allotjareu.

DIA 12. VARANASI
Dia dedicat a conèixer a fons Benarés, la ciutat sagrada per excel·lència i segurament una de les que us deixarà més empremta. Per la tarda podreu visitar el parc de Sarnat i la seva estupa, on Buda va donar la seva primera lliçó. Visita de Sarnat i museu. Per la tarda visita dels Ghats per veure l’oració del Ganges i de tornada visita al mercat. Fareu un recorregut pel Ganges amb barca per veure la panoràmica dels ghats al vespre. Nit en hotel.

DIA 13. VARANASI – VOL A NOVA DELHI
A l’alba, fareu un recorregut pel riu Ganges per veure els rituals que fan els pelegrins en el riu sagrat. Visitareu els Ghats o ”portes al riu” i visitareu els principals temples i monuments de la ciutat. A la tarda, us portaran cap a l’aeroport per agafar el vol cap a Delhi on fareu nit.

DIA 14. NOVA DELHI
Dia dedicat a visitar els llocs i monuments més interessants d’aquesta ciutat plena de contrastos entre el “Old Delhi” i la “Nova Delhi”. A la ciutat antiga visitareu el Chadni Chowk i la mesquita Jama Masjid també visitareu la Ciutat imperial, l’avinguda Raj Path, on hi ha la porta de l’Índia, el Parlament, el Palau presidencial etc …Recorregut en rickshaw inclòs pel centre de la ciutat antiga. Nit en hotel.

DIA 15. DELHI – VOLS DE TORNADA A BARCELONA
A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per tornar a Barcelona, on arribareu depenent dels vols el mateix dia a la nit o el matí del dia següent.

Viatge d’Autor a Mida: Això vol dir que us dissenyem el Vostre Viatge segons les vostres prioritats i temps. Ens adaptem a les dates que us vagin millor. Tindreu un viatge únic i exclusiu i no us haureu de preocupar de res més que de gaudir de l’experiència.

Preu: A partir de 2.250€
Demaneu pressupost per les dates i durada que disposeu

Inclou: Vols internacionals Barcelona- Delhi-Barcelona. Vols Domèstics Delhi-Udaipur i Delhi-Varanasi-Delhi. Taxes aèries. Vehicle amb conductor i aire condicionat (carburant , peatges interestatals i impostos). Tots els allotjaments (5*) amb esmorzar inclòs. Guia local de parla castellana a Delhi, Udaipur, Jaisalmer, Jaipur, Agra i Varanasi. Totes les entrades en els monuments mencionats. Activitats descrites en l’itinerari. Visat. Elaboració de RouteBook (guia personalitzada) per tots els dies amb tots els detalls i indicacions a seguir. Assessorament en la preparació i durant tot el viatge.
No Inclou: Assegurances de Viatge (Obligatòria 50€), menjars i despeses personals.