Viatge en grup als Colors de la India del 6 al 17 de Març 2020. 

Dies Grups min/max Preu
11 8/14 2.950€

Viatgem al Rajasthan per visitar les ciutats de Agra, Jaipur, Jodhpur, Jaisalmer i Bikaner. Farem un recorregut en transport privat visitant les principals atraccions de la zona començant a Agra amb la visita d’una de les 7 Meravelles de la humanitat: el Taj Mahal. Durant el recorregut visitarem els Forts Amber i Fort Vermell d’Agra, Abhaneri, Ranakpur i tota la vida colorista local del Rajasthan. La perla del viatge la vieurem a Jaipur amb el seu Festival Holi del dia 10 de Març, una explosió de colors.

PUNTS D’INTERÈS:

DELHI: Ciutat plena de contrastos, caòtica.
BIKANER: Temples janistes, forts, palaus i basar
JAISALMER: La Ciutat “daurada” de les Mil i Una Nits. Caravanes de Camells a Khuri.
JODHPUR: La fortalesa més impressionant del Rajasthan, encara administrada pel Maharajá de Jodhpur.
JAIPUR: La Ciutat Rosa, la més caòtica i animada. Festival Holi.
TAJ MAHAL: El mausoleu més bonic del món amaga una història d’amor i deliri amb pedres precioses de Bagdad, Xina, Afganistan, Tibet, Egipte, Pèrsia, Yemen, Rússia i Sri Lanka.

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1.(06/03/20) VOL BCN – DELHI. Sortida de Barcelona. Nit a l’avió.

DIA 2.(07/03/20) DELHI. Arribada a l’aeroport de Delhi on ens estaran per portar-nos a l’hotel. Resta del dia a Delhi. Nit en hotel.

DIA 3.(08/03/20) DELHI – AGRA. De bon matí, sortim direcció Agra. Arribada i trasllat a l’hotel, a la tarda visitarem el Taj Mahal i gaudirem de la posta de sol. Nit en hotel.

DIA 4.(09/03/20) AGRA – ABHANERI – JAIPUR. Sortim en direcció a Jaipur; pel camí visitarem Abhaneri, impressionant monument del segle VIII, similar a un gran aljub d’aigua. Arribarem a Jaipur a l’hora de dinar. Després de descansar una mica, farem una visita panoràmica de la ciutat “rosa”, capital del Rajasthan i visitarem el Palau dels Vents des del qual tindrem una panoràmica de la ciutat. Ens instal·lem a l’hotel. A la tarda visitarem el Palau Reial. Imprescindible acabar la tarda visitant el temple de Laxmi Narayan (Birla tremp), on es fan oracions als déus, cada dia amb la posta de sol. Nit en hotel,

DIA 5.(10/03/20) JAIPUR – HOLI FESTIVAL. Després d’esmorzar, anirem a celebrar el festival més alegre, colorit i divertit de tota l’Índia: el Holi. Ens tenyirem de colors i ballarem al ritme de la música, en el mundialment famós Festival del Color. Nit en hotel.

DIA 6.(11/03/20) JAIPUR. Després d’esmorzar sortirem cap a la veïna Amber per visitar el seu magnífic Palau – Fort Amber que va ser la capital del Rajasthan durant sis segles. Tornem a Jaipur per dinar. Després visitarem el curiós observatori de Jaipur, amb el rellotge de sol més gran del món. Tarda lliure per passejar pel mercat local. Nit en hotel.

DIA 7.(12/03/20) JAIPUR – JODHPUR. Sortim direcció Jodhpur. A primera hora de la tarda arribarem i visitarem l’impressionant fort emmurallat que protegeix el palau dels Rajputs. En el seu interior s’ofereix la visita autoguiada a un ampli museu. Per la tarda es pot gaudir d’un caòtic passeig pel mercat local d’espècies.

DIA 8.(13/03/20) JODHPUR – JAISALMER. De bon matí anirem fins a Jaisalmer, coneguda com la ciutat “daurada” o “ciutat de les mil i una nit”. Va ser una ciutat molt important de la Ruta de la Seda en la seva època. Arribarem i trasllat a l’hotel. Per la tarda visitarem els memorials de la família reial i gaudirem de la vista panoràmica de la ciutat amb la posta del sol. Tarda lliure per passejar pel fort. Nit en hotel.

DIA 9.(14/03/20) JAISALMER – KHURI – JAISALMER. Després d’esmorzar visitarem la ciutat emmurallada i els seus voltants. Visitarem els temples i ashrams jainistes dels voltants, el seu històric llac Gadisagar i el palau reial entre d’altres indrets. Seguidament anirem cap a Khuri, un petit poble a uns 50 km al sud-oest de Jaisalmer passant pel mateix itinerari que feien les llegendàries caravanes de camells de la Ruta de la Seda. A Khuri farem una excursió en camell i veurem la posta de sol a les dunes. Nit en hotel a Jaisalmer.

DIA 10.(15/03/20) JAISALMER – BIKANER. Després d’esmorzar ens dirigirem a Bikaner. Sortint del desert del Thar, visitarem el fort i palau del Maharajà, construït entre el 1571 al 1612 pel Raja Rai Singhji. Passejarem per la ciutat i el seu mercat local. Visitarem els temples jainistes policromats al barri antic de Bikaner i el seu basar d’espècies amb tuk tuk. Nit en hotel.

DIA 11.(16/03/20) BIKANER – DELHI. Després d’esmorzar agafarem el vol domèstic per tornar a Delhi. Arribada i trasllat a l’hotel on passarem la darrera nit. Tarda lliure.

DIA 12.(17/03/20) DELHI – BARCELONA. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per agafar els vols internacionals de tornada.

Inclou:

 • Vols internacionals Barcelona-Delhi-Barcelona
 • Vol domèstic Bikaner-Delhi
 • Taxes aèries
 • Transport privat amb a/c durant tot el viatge i trasllats.
 • Tots els allotjaments amb règim d’allotjament i esmorzar en hotels categoria Luxe
 • Transfers privats Aeroport-Hotel
 • Sopar folklòric al poble de Khuri.
 • Guies locals de parla castellana per les visites
 • Acompanyant de l’agència durant tot el viatge
 • Totes les entrades descrites en l’itinerari
 • Totes les excursions descrites en l’itinerari

No Inclou:

 • Assegurança de viatge
 • Dinars i sopars
 • Despeses personals
 • Qualsevol despesa no especificada en l’apartat anterior.

Preu: 2.950€
suplement habitació individual: 350€