Viatge de Cap d’Any a la India, del 27 de Desembre 2019 al 7 de Gener 2020. Rajastan i TajMahal.

Dies Grup min/max Preu
11 7/14 2.750€

Viatge de Cap d’Any al Rajasthan per visitar les ciutats de Udaipur, Jodhpur, Jaipur i Agra. Farem un recorregut en transport privat visitant les principals atraccions de la zona i ho culminarem a Agra amb la visita d’una de les 7 Meravelles de la humanitat: el Taj Mahal. Durant el recorregut visitarem els Forts Amber i Fort Vermell d’Agra, Abhaneri, Ranakpur i tota la vida colorista local del Rajasthan. La nit de Cap d’Any la passarem a Jaipur.

PUNTS D’INTERÈS:

DELHI: Ciutat plena de contrastos, caòtica.
UDAIPUR: Anomenada la “Ciutat de l’alba” es una preciosa ciutat emmurallada construïda al voltant de llacs blaus llacs.
RANAKPUR: Un dels temples janistes més bonics i importants de la India, tot de marbre.
JODHPUR: La fortalesa més impressionant del Rajasthan, encara administrada pel Maharajá de Jodhpur.
JAIPUR: La Ciutat Rosa, la més caòtica i animada.
TAJ MAHAL: El mausoleu més bonic del món amaga una història d’amor i deliri amb pedres precioses de Bagdad, Xina, Afganistan, Tibet, Egipte, Pèrsia, Yemen, Rusia i Ceilan.

 

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1 (27/12/19). VOL BCN-DELHI. Volem a Delhi. Nit a l’avió.

DIA 2 (28/12/19). DELHI. Arrivada i ens estaran esperant per anar a l’hotel. Farem visita dels llocs i monuments més interessants de la ciutat. Nit a l’hotel.

DIA 3 (29/12/19). DELHI – AGRA. Marxem al matí a primera hora direcció a Agra. A la tarda anirem a visitar el monument més famós de la India, el taj Mahal, per veure la posta de sol des de l’altra banda del riu.

DIA 4 (30/12/19). AGRA. Al matí tornarem a visitar el Taj Mahal per veure la primera llum del dia reflectida al marbre. També anirem a visitar el Fort d’Agra, del segle XVI. Nit al mateix hotel.

DIA 5 (31/12/19). AGRA – JAIPUR. Al matí a primera hora marxem direcció a Jaipur, la ciutat rosa, on celebrarem la nit de Cap d’Any. Pel camí, pararem al Temple del micos i també a Abhaneri on veurem l’impressionant monument que es una reserva d’aigua del segle VIII. A la tarda farem una parada a l’espectacular Fatehpur Sikri on farem una visita dels seus palaus i la immensa porta, tot del segle XVI. A Jaipur ens allotjarem en un Hotel on al vespre està inclòs un sopar de gala per celebrar l’entrada de l’any nou.

DIA 6 (01/01/20). JAIPURDia sencer a Jaipur per fer visites i perdre’s per els seus carrers i mercats. També anirem a visitar el Fort Ambar. Jaipur es una ciutat animada i comercial on es pot comprar de tot. Nit en Hotel.

DIA 7 (02/01/20). JAIPUR – JODHPUR. A primera hora del matí sortim en direcció a Jodhpur. A primera hora de la tarda arribarem a Jodhpur, on visitarem l’impressionant fort emmurallat que protegeix el palau dels Rajputs i el mercat local d’espècies. Ens allotjarem en un bonic Hotel-Palau.

DIA 8 (03/01/20). JODHPUR – UDAIPUR. Després d’esmorzar agafem un vol directe local a Udaipur. A l’arribar ens estaran esperant per anar a l’hotel. A la tarda farem una excursió en barca al llac més important de la ciutat i gaudirem de la posta del sol al Palau del Llac. Nit en Hotel-Palau.

DIA 9 (04/01/20). UDAIPUR. Després d’esmorzar comencem la visita de la ciutat, llacs, palaus i jardins. També ens perderem per el su basar i a la nit podrem gaudir opcionalment d’un espectacle folclòric del Rajhasthan. Nit en Hotel-Palau.

DIA 10 (05/01/20). UDAIPUR – DELHI. A l’hora indicada agafarem el vol domèstic a Delhi on ens estaran esperant per dur-nos a l’hotel.

DIA 11 (06/01/20). DELHI. Dia sencer a Delhi per conèixer la ciutat, fer un petit recorregut en tuk tuk i passejar per els barris més carecterístics de la ciutat.

DIA 12 (07/01/20). VOL A BARCELONA. Vol a Barcelona. Arribem a Barcelona el mateix dia 7.

Inclou: Vols Internacionals Barcelona-Delhi-Barcelona. Vol Domèstic Delhi-Udaipur. Taxes aèries. Tots els transports en privat. Tots els allotjaments amb esmorzar categora superior. Visats. Totes les entrades i guies locals a Delhi, Udaipur, Jaipur i Agra. Sopar de Cap d’Any a Jaipur. Acompanyant des de Barcelona.
No Inclou: Assegurances de Viatge (obligatori), menjars (dinars i sopars) i despeses personals.
Preu: 2.750€
Suplement habitació individual: 350€