Viatge de Cap d’Any a la India, del 26 de Desembre 2019 al 5 de Gener 2020. Rajastan i TajMahal.

Dies Grup min/max Preu
11 7/14 2.600€

Viatge de Cap d’Any al Rajasthan per visitar les ciutats de Udaipur, Jodhpur, Jaipur i Agra. Farem un recorregut en transport privat visitant les principals atraccions de la zona i ho culminarem a Agra amb la visita d’una de les 7 Meravelles de la humanitat: el Taj Mahal. Durant el recorregut visitarem els Forts Amber i Fort Vermell d’Agra, Abhaneri, Ranakpur i tota la vida colorista local del Rajasthan. La nit de Cap d’Any la passarem a Jaipur.

PUNTS D’INTERÈS:

DELHI: Ciutat plena de contrastos, caòtica.
UDAIPUR: Anomenada la “Ciutat de l’alba” es una preciosa ciutat emmurallada construïda al voltant de llacs blaus llacs.
RANAKPUR: Un dels temples janistes més bonics i importants de la India, tot de marbre.
JODHPUR: La fortalesa més impressionant del Rajasthan, encara administrada pel Maharajá de Jodhpur.
JAIPUR: La Ciutat Rosa, la més caòtica i animada.
TAJ MAHAL: El mausoleu més bonic del món amaga una història d’amor i deliri amb pedres precioses de Bagdad, Xina, Afganistan, Tibet, Egipte, Pèrsia, Yemen, Rusia i Ceilan.

 

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1 (26/12/19). VOL BCN-DELHI. Volem a Delhi. Nit a l’avió.
DIA 2 (27/12/19). DELHI. Arrivada i ens estaran esperant per anar a l’hotel. Farem visita dels llocs i monuments més interessants de la ciutat. Nit a l’hotel.
DIA 3 (28/12/19). DELHI – UDAIPUR. Després d’esmorzar agafem un vol local a Udaipur. A l’arrivar ens estaran esperant per anar a l’hotel. A la tarda farem una excursió en barca al llac més important de la ciutat i gaudirem de la posta del sol al Palau del Llac. Nit en Hotel-Palau.
DIA 4 (29/12/19). UDAIPUR. Després d’esmorzar comencem la visita de la ciutat, llacs, palaus i jardins. També ens perderem per el su basar i a la nit podem gaudir d’un espectacle folclòric del Rajhasthan. Nit en Hotel-Palau. 
DIA 5 (30/12/19). UDAIPUR – RANAKPUR – JODHPUR. A primera hora del matí sortim direcció Jodhpur. Pel camí pararem a visitar un dels temples jadistes més importants i bonics de la India, el complexe de Raknapur. A primera hora de la tarda arribarem a Jodhpur, on visitarem l’impressionant fort emmurallat que protegeix el palau dels Rajputs i el mercat local d’espècies. Allotjament en Hotel-Palau.
DIA 6 (31/12/19). JODHPUR – JAIPUR. Al matí marxem a Jaipur, la ciutat rosa on celebrarem la nit de Cap d’Any en un Hotel-Palau.
DIA 7 (01/01/20). JAIPUR. Dia sencer a Jaipur per fer visites i perdre’s per els seus carrers i mercats. També anirem a visitar el Fort Ambar. Nit en Hotel-Palau.
DIA 8 (02/01/20). JAIPUR – ABHANERI – AGRA. Marxem al matí direcció Agra. Pel camí pararem al Temple del micos i a Abhaneri on veurem l’impressionant monument que es una reserva d’aigua del segle VIII. Continuem fins a Agra on ens instal·lem en un hotel modern luxós.
DIA 9 (03/01/20). AGRA. Els divendres el Taj Mahal està tancat. Aprofitarem el dia per anar a visitar el Fort d’Agra, del segle XVI. A la tarda anirem a visitar el monument més famós de la India, el Taj Mahal. Nit a l’hotel.
DIA 10 (04/01/20). AGRA – DELHI. Al matí a primera hora podem tornar al Taj Mahal per gaudir de l’espectacle natural de la sortida del sol i el joc de colors sobre el marbre. A la tarda agafarem un tren a Delhi on ens estaran esperant per dur-nos a l’hotel.
DIA 11 (05/01/20). VOL A BARCELONA. Vol a Barcelona. Arribem a Barcelona el mateix dia 5.

Inclou: Vols Internacionals Barcelona-Delhi-Barcelona. Vol Domèstic Delhi-Udaipur. Taxes aèries. Tots els transports en privat. Tots els allotjaments amb esmorzar categora superior. Visats. Totes les entrades i guies locals a Delhi, Udaipur, Jaipur i Agra. Sopar de Cap d’Any a Jaipur. Acompanyant des de Barcelona.
No Inclou: Assegurances de Viatge (obligatori), menjars (dinars i sopars) i despeses personals.
Preu: 2.600€
Suplement habitació individual: 350€