Viatge organitzat del 25 de Gener al 9 de Febrer 2020 a Guatemala i Belize. Centreamèrica.

Dies Grup min/max Preu des de
15 7/14 3.400€

Viatge al cor de Centre Amèrica per visitar la ciutat colonial de Antigua, patrimoni de la Humanitat, el mercat indígena a la ciutat de Chichicastenango, el Llac Atitlán envoltat per els seus volcans, anirem fins a una de les més espectaculars ciutats maies: TIKAL!! al bell mig de la selva del Petén. Opcionalment es pot fer un viatge en helicòpter fins a El Mirador, les ruines maies més grans i antigues, encara en fase d’exploració. Coneixerem els “garífunes” de Livingston, i dormirem en un hotel al mig de la Selva aprop de Livingston, en un afluent de Rio Dulce, riu fantàstic envoltat de selva. Acabarem el viatge en un Cayo de Belice per gaudir del Carib de forma tranquil·la i relaxada: Go slow! Un viatge de somni al cor de CentreAmèrica.

PUNTS D’INTERÈS:

ANTIGUA: Ciutat colonial amb molta vida, antiga capital del país.
CHICHICASTENANGO: Petita ciutat indígena on els diumenges s’omple de colors i d’olors del gran mercat en què es converteix. Fantàstica església que combina els ritus maies i cristià.
LAGO ATITLAN: Una caldera geogràfica envoltada de volcans, considerat un dels llacs més bonics del món, rodejat de petits pobles. Ens instal·lem a San Marcos.
TIKAL: Ciutat maia meravellosa al mig de la selva, les seves piràmides característiques ens donen mostra d’una rica i avançada civilització antiga.
LIVINGSTON: Ciutat costera al Carib on viuen els garífunes, gent acollidora. Ciutat molt especial i animada.
FINCA TATIN: Petit hotel fantàstic al mig de la selva, en un afluent de Rio Dulce. L’experiència de dormir envoltat per els sorols de la selva és única.

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1 (25/01/20). VOL BCN – GUATEMALA CITY. Just arribar ens esperen per dur-nos a Antigua. Ens instal·lem en hotel al centre de la ciutat colonial.

DIA 2 (26/01/20). ANTIGUA. Dia per descansar, passejar i visitar aquesta fantàstica ciutat colonial.

DIA 3 (27/01/20). ANTIGUA. Anem amb transport privat d’excursió al volcà Pacaya on podem fer una caminada preciosa al volcà i a la tarda tornem a Antigua per passejar per la ciutat.

DIA 4 (28/01/20). ANTIGUA – LAGO ATITLAN. Anem amb transport privat fins a la ciutat de Panajachel on agafarem una barca que ens durà a San Marcos La Laguna, on ens instal·lem en un hotel alberg acollidor enmig de la vegetació .

DIA 5 (29/01/20). LAGO ATITLAN. Dia sencer a San Marcos La Laguna, on podem banyar-nos al Llac i fer algunes caminades i anar a veure plantacions de café.

DIA 6 (30/01/20). LAGO ATITLAN – CHICHICASTENANGO.  Tornem en barca fins a Panajachel on ens esperarà el transport per anar fins a Chichicastenango per viure el mercat indígena dels diumenges i ens quedem a dormir en un hotel colonial preciós.

DIA 7 (31/01/20). CHICHICASTENANGO – RIO DULCE. Al matí anem fins a Río Dulce on ens esperarà una llanxa que ens durà a un hotel de cabanes al mig de la selva, al costat de Livingston.

DIA 8 (01/02/20). RIO DULCE. Dia sencer a Río Dulce, anem a les cascades de Los Siete Altares i a visitar la ciutat de Livingston i fem activitats amb kayaks. Passarem la nit en aquest màgic lloc envoltats per una mosquitera i els sorolls ensordidors de la nit a la selva.

DIA 9 (02/02/20). RIO DULCE. Dia sencer a Rio Dulce per fer activitats al riu, kayak, biotop i visitar Livingston.

DIA 10 (03/02/20). RIO DULCE – FLORES. Al matí marxem amb llanxa fins a buscar el transport privat que ens durà a Flores, ens instal·lem a la vora del llac al Petén.

DIA 11 (04/02/20). TIKAL. En transport privat anem fins a Tikal, tenim tot el dia per meravellar-nos d’aquesta fantàstica ciutat maia, la gran plaça amb la piràmide del Jaguar, els micos aülladors, totes les construccions… Probablement la millor de totes les ciutats maies descobertes fins el moment.

DIA 12 (05/02/20). EL MIRADOR. Opcionalment agafarem un helicòpter per sobrevolar tota la selva del Peten fins arribar a la ciutat de El Mirador. Encara amb treballs d’exploració podrem descobrir enmig de la selva aquesta joia del període preclàssic del Món Maia. Una experiència inoblidable. Tornem a dormir a Flores.

DIA 13 (06/02/20). FLORES – CAYE CAULKER. Al matí marxem en transport privat fins a la frontera de Belize. Després de creuar la frontera ens espera un altre transport privat per anar fins a Belize City on agafarem la llanxa a Caye Caulker, un trosset de paradís al Caribe.

DIA 14 (07/02/20). CAYE CAULKER. Dia sencer a Caye Caulker on farem una sortida a la Reserva Marina de Hol Chan i poder fer snorkel envoltats de fauna marina i jardins de corall.

DIA 15 (08/02/20). VOL A BARCELONA. A l’hora indicada, agafem la llanxa a Belice City i d’allà anem a l’aeroport per agafar els vols de tornada a Barcelona. Arribem a Barcelona l’endemà.

Inclou:

 • Vols internacionals Barcelona-Guatemala i/v
 • Taxes aèries
 • Tots els allotjaments amb règim de Dormir i esmorzar.
 • Tots els transports en privat
 • Excursió i guia privat al Volcà Pacaya.
 • Entrades de Tikal i visita amb guia local
 • Water Taxi per anar a Caye Caulker
 • Dia d’excursió amb llanxa a Caye Caulker.
 • Acompanyant de l’agència durant tot el viatge

No Inclou:

 • Assegurança de Viatge
 • Dinars i sopars
 • Despeses personals
 • Vol en Helicòpter a El Mirador (opcional)
 • Qualsevol despesa no especificada en l’apartat anterior.
Preu: 3.400€
Suplement Helicòpter a El Mirador (opcional): 500€
Suplement habitació individual: 300€