Viatge organitzat i d’aventura del 11 al 24 de Maig 2019 a Guatemala. Centreamèrica.

Dies Grup min/max Preu des de
14 6/12 2.900€

Viatge al cor de Centre Amèrica per visitar la ciutat colonial de Antigua, patrimoni de la Humanitat, el mercat indígena a la ciutat de Chichicastenango, el Llac Atitlán envoltat per els seus volcans, anirem fins a una de les més espectaculars ciutats maies: TIKAL!! al bell mig de la selva del Petén. Farem un viatge en helicòpter fins a El Mirador, les runes maies més grans i antigues, encara en fase d’exploració. Coneixerem els “garífunes” de Livingston, i dormirem en un hotel al mig de la Selva aprop de Livingston, en un afluent de Rio Dulce, riu fantàstic envoltat de selva. Un viatge de somni al cor de CentreAmèrica.

PUNTS D’INTERÈS:

ANTIGUA: Ciutat colonial amb molta vida, antiga capital del país.
CHICHICASTENANGO: Petita ciutat indígena on els diumenges s’omple de colors i d’olors del gran mercat en què es converteix. Fantàstica església que combina els ritus maies i cristià.
LAGO ATITLAN: Una caldera geogràfica envoltada de volcans, considerat un dels llacs més bonics del món, rodejat de petits pobles. Ens instal·lem a San Marcos.
TIKAL: Ciutat maia meravellosa al mig de la selva, les seves piràmides característiques ens donen mostra d’una rica i avançada civilització antiga.
LIVINGSTON: Ciutat costera al Carib on viuen els garífunes, gent acollidora. Ciutat molt especial i animada.
FINCA TATIN: Petit hotel fantàstic al mig de la selva, en un afluent de Rio Dulce. L’experiència de dormir envoltat per els sorols de la selva és única.

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1 (11/05/19). VOL BCN-GUATEMALA CITY. Just arribar ens esperen per dur-nos a Antigua. Ens instal·lem en hotel al centre de la ciutat colonial.

DIA 2 (12/05/19). ANTIGUA. Dia per descansar, passejar i visitar aquesta fantàstica ciutat colonial.

DIA 3 (13/05/19). ANTIGUA. Anem d’excursió al volcà Pacaya i a la tarda passejar per la ciutat.

DIA 4 (14/05/19). ANTIGUA-CHICHICASTENANGO. Anem fins a Chichicastenango per viure el mercat indígena dels diumenges i ens quedem a dormir en un hotel colonial preciós. 

DIA 5 (15/05/19). CHICHICASTENANGO – LAGO ATITLAN. Anem fins a la ciutat de Panajachel on agafarem una barca que ens durà a San Marcos, on ens instal·lem en un alberg acollidor.

DIA 6 (16/05/19). LAGO ATITLAN – FLORES. Al matí marxem a Guatemala City per agafar un vol domèstic fins a Flores, ens instal·lem a la vora del llac al Petén.

DIA 7 (17/05/19). TIKAL. En transport privat anem fins a Tikal, tenim tot el dia per meravellar-nos d’aquesta fantàstica ciutat maia, la gran plaça amb la piràmide del Jaguar, els micos aülladors, totes les construccions… Probablement la millor de totes les ciutats maies descobertes fins el moment.

DIA 8 (18/05/19). EL MIRADOR. Opcionalment (inclòs en el preu) agafarem un helicòpter per sobrevolar tota la selva del Peten fins arribar a la ciutat de El Mirador. Encara amb treballs d’exploració podrem descobrir enmig de la selva aquesta joia del període preclàssic del Món Maia. Una experiència inoblidable. Tornem a dormir a Flores.

DIA 9 (19/05/19). FLORES – RIO DULCE. Al matí anem fins a Río Dulce on ens espera una llanxa que ens durà a un hotel de cabanes al mig de la selva, al costat de Livingston.

DIA 10 (20/05/19). RIO DULCE. Fantàstic hotel al mig de la selva, a la ribera del riu, anem a Los Siete Altares i a visitar Livingston i fem activitats amb kayaks. Passarem la nit en aquest màgic lloc envoltats per una mosquitera i els sorolls ensordidors de la nit a la selva.

DIA 11 (21/05/19). RIO DULCE. Dia sencer a Rio Dulce per fer activitats al riu, kayak, biotop i visitar Livingston.

DIA 12 (22/05/19). RIO DULCE – GUATEMALA CITY. Al matí, sortim en barca cap a Puerto Barrios per agafar el transport que ens durà a Guatemala City. Nit a l’hotel.

DIA 13 (23/05/19). VOL A BARCELONA. Vol a Barcelona. Arribem a Barcelona el dia 24.

Inclou: Vols Internacionals Barcelona-Ciudad de Guatemala, Vol Domèstic  Ciudad de Guatemala-Flores, Vol en helicòpter Flores-El Mirador (Opcional Valor inclòs en el preu: 450€). Tots els transports, autobusos i vaixells. Tots els allotjaments. Visats. Acompanyant des de Barcelona.
No Inclou: Assegurances de Viatge (obligatori), menjars i despeses personals.
Preu: 2.900€
Suplement Helicòpter a El Mirador (opcional): 450€
Suplement habitació individual: 300€