Home Viatges Privats XINA – TIBET, VIATGE D’AUTOR

XINA – TIBET, VIATGE D’AUTOR

XINA – TIBET, VIATGE D’AUTOR

Viatge Privat a mida a Xina i Tibet, per anar al vostre aire.

Dies Grups min/max Preus desde
15 A partir de 2 pax 2.700€

Es tracta d’un viatge intens i fabulós que combina cultura, ciutats i l’espiritualitat del Tibet. Durant el viatge us moureu amb avions, trens i transport privat; el viatge en tren fins a Lhasa és una experiència inoblidable, creuant les muntanyes del Tibet a 5200 metres d’altitud. Abans haureu visitat les ciutats de Beijing i Shanghai i haureu fet una caminada sobre la Gran Muralla. Un viatge completíssim al vostre aire, amb temps lliure per voltar i dormint en hotels cèntrics.

PUNTS D’INTERÈS:
BEIJING: La Ciutat Prohibida, la Plaça de Tianangmen, la Gran Muralla, Summer Palace,…
SHANGHAI: Citat de contrastos entre lo tradicional i lo post-modern. Vida nocturna.
XI’AN: Guerrers de Terracota. Barri Musulmà. Ciutat activa i vital.
LHASA: Els palaus i monestirs budistes, les empremtes del Dalai Lama.

Us presentem un itinerari tipus a partir del qual podem adaptar les modificacions que vulgueu:

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1. VOL BCN-BEIJING. Sortida de Barcelona. Nit a l’avió.

DIA 2. BEIJING. Arribeu a Beijing, us estaran esperant i trasllat a l’hotel. Tarda per visitar la ciutat i descansar del viatge.

DIA 3. BEIJING. Dia de visites a la Capital, visitareu la Ciutat Prohibida i la Plaça de Tianangmen entre altres. Hotel.

DIA 4. BEIJING – GRAN MURALLA. Us passaran a buscar a l’hotel amb transport privat per anar cap a la Gran Muralla en una zona molt especial i dormireu en un hotel al peu de la gran muralla.

DIA 5. GRAN MURALLA. De bon matí feu una caminada de 3 o 4 hores per trams originals poc restaurats. A la tarda torneu cap a Beijing per agafar el tren nocturn o vol a Shanghai.

DIA 6. SHANGHAI. Tot el dia per visitar la ciutat i a la nit sortiu a viure l’ambient de Shanghai a la zona del The Bund.

DIA 7. SHANGHAI. Dia sencer per visitar la ciutat. Hotel.

DIA 8. SHANGHAI – XI’AN. Voleu a Xi’an i us instal·leu a l’hotel per passar la nit.

DIA 9. XI’AN. Al matí us recolliran per anar a visitar els Guerrers de Terracota a 1 hora de la ciutat. A la tarda volteu per la ciutat, espectaculars muralles i el barri musulmà.

DIA 10. TREN A LHASA. De bon matí agafeu el tren que ve de Beijing i que us portarà al Tibet. Un dels trens més espectaculars del món. Dormiu al tren en camarots de 4 o 6 pax.

DIA 11. TREN A LHASA. Passeu el dia al tren observant els paissatges de les muntanyes del Tibet, el tren més alt del món s’atura en una estació a 5.200 metres d’altitud. A la tarda arribeu a Lhasa on us esperarà un guia local i xòfer. Us instal·leu en hotel i sortiu a descobrir i viure l’espiritualitat i l’energia d’aquest lloc tan especial.

DIA 12. LHASA. El guia us acompanya a visitar els monestirs de Jokhang i Sera. Tarda lliure.

DIA 13. LHASA. Visitareu el Palau de Potala i la residència d’estiu del Dalai Lama. Tarda lliure.

DIA 14. LHASA-BEIJING. Matí per passejar pels carrers de Lhasa. A la tarda agafeu un vol a Beijing de tornada.

DIA 15. VOLS DE TORNADA. Vol i arribeu a Barcelona l’endemà.

*** A Lhasa també es pot anar amb vol, sense tren ***

Viatge d’Autor a Mida: Això vol dir que us dissenyem el Vostre Viatge segons les vostres prioritats i temps. Ens adaptem a les dates que us vagin millor. Tindreu un viatge únic i exclusiu i no us haureu de preocupar de res més que de gaudir de l’experiència.

Preu: A partir de 2.700€
Demaneu pressupost per les dates i durada que disposeu

Inclou: Vols Bcn-Beijing, Shanghai-Xi’an, Lhasa-Beijing i Beijing-Bcn. Taxes aèries. Trens Beijing-Shanghai i Xi’an-Lhasa. Tots els allotjaments. Entrades monestirs de Lhasa, Tour amb guia a Lhasa. Visats.
No Inclou: Assegurances de Viatge (50€), menjars i despeses personals.