Viatge alternatiu i independent a les ciutats de Xina i l’espiritualitat del Tibet al teu aire

Dies Grups min/max Preus desde
10 8/14 GRUP PRIVAT

Es tracta d’un viatge intens i fabulós que combina cultura, trekking, ciutats i l’espiritualitat del Tibet. Durant el viatge us mourem amb avions, trens i busos; el viatge en tren fins a Lhasa és una experiència inoblidable, creuant les muntanyes del Tibet a 5200 metres d’altitud. Abans haureu visitat les ciutats de Beijing i Shanghai i haureu fet un trekking a la Gran Muralla. Un viatge completíssim al vostre aire, amb temps lliure per voltar i dormint en hotels cèntrics.

PUNTS D’INTERÈS:
BEIJING: La Ciutat Prohibida, la Plaça de Tianangmen, la Gran Muralla, Summer Palace,…
SHANGHAI: Citat de contrastos entre lo tradicional i lo post-modern. Vida nocturna.
XI’AN: Guerrers de Terracota. Ciutat activa i vital.
LHASA: Els palaus i monestirs budistes, les empremtes del Dalai Lama.

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1. VOL BCN-BEIJING. Sortida de Barcelona. Nit a l’avió.

DIA 2. BEIJING. Arribeu a Beijing, us instal·leu a l’hotel i dia per visitar la ciutat per lliure i descansar del viatge.

DIA 3. BEIJING. Dia de visites a la Capital. Hotel.

DIA 4. BEIJING i LA GRAN MURALLA. Passeu el matí a Beijing, i al migdia aneu amb transport privat cap a la Gran Muralla a la zona de Gubeikou i us instal·lem en un lloc molt especial al peu de la gran muralla.

DIA 5. GRAN MURALLA. De bon matí feu un trekking de 3 o 4 hores per trams originals sense restaurar entre Gubeikou i Jinshangling. A la tarda torneu cap a Beijing per agafar el tren nocturn a Shanghai. Dormiu en camarots de 4.

DIA 6. SHANGHAI. Arribeu al matí i us instal·leu a l’hotel. Tot el dia per visitar la ciutat i a la nit sortiu a viure l’ambient de Shanghai.

DIA 7. SHANGHAI. Dia sencer per visitar la ciutat. Hotel.

DIA 8. SHANGHAI-XI’AN. A mitja tarda voleu a Xi’an i us instal·leu a l’hotel per passar la nit.

DIA 9. XI’AN. Al matí aneu a visitar els Guerrers de Terracota a 1 hora de la ciutat. A la tarda volteu per la ciutat, espectaculars muralles i el barri musulmà.

DIA 10. TREN A LHASA. De bon matí agafeu el tren que ve de Beijing i que us portarà al Tibet. Un dels trens més espectaculars del món. Dormiu al tren en camarots de 4 i 6 pax.

DIA 11. TREN A LHASA. Passeu el dia al tren observant els paissatges de les muntanyes del Tibet, el tren més alt del món s’atura en una estació a 5.200 metres d’altitud. A la tarda arribeu a Lhasa on us esperarà un guia local i xòfer. Us instal·leu en hotel i sortiu a descobrir i viure l’espiritualitat i l’energia d’aquest lloc tan especial.

DIA 12. LHASA. El guia us acompanya a visitar els monestirs de Jokhang i Sera. Tarda lliure.

DIA 13. LHASA. Visitareu el Palau de Potala i la residència d’estiu del Dalai Lama. Tarda lliure.

DIA 14. LHASA-BEIJING. Matí per passejar pels carrers de Lhasa. A la tarda agafeu un vol a Beijing de tornada.

DIA 15. VOLS DE TORNADA. Vol i arribeu a Barcelona l’endemà.

Inclou: Vols Bcn-Beijing, Shanghai-Xi’an, Lhasa-Beijing i Beijing-Bcn. Taxes aèries. Trens Beijing-Shanghai i Xi’an-Lhasa. Tots els allotjaments (alberg i hotels). Entrades Guerrers de Terracota i monestirs de Lhasa, Tour amb guia a Lhasa, busos de connexió. Visats.
No Inclou: Assegurances de Viatge (50€), menjars i despeses personals.

PREU: CONSULTAR SEGONS DATES