Home Viatges Privats VIETNAM – CAMBOTJA, VIATGE D’AUTOR

VIETNAM – CAMBOTJA, VIATGE D’AUTOR

VIETNAM – CAMBOTJA, VIATGE D’AUTOR

Viatge Privat a mida per anar al vostre aire a Vietnam i Cambotja.

Dies Grups min/max Preus desde
15-17 A partir de 2 pax 2.100€

Us proposem un viatge a Vietnam per visitar les ciutats de Saigon, Hoi An i Hanoi, passar una nit a bord d’un vaixell a la Badia de Halong i desplaçar-vos a Cambotja per terra fins a la Perla d’Asia (Phnom Penh) i amb vaixell remuntar el Mekong fins a Siem Reap per visitar una de les meravelles del món: els temples d’Angkor. Dormireu en hotels i us desplaçareu en avions, busos i vaixells. És un viatge intens, de dues setmanes per empapar-vos d’una cultura diferent i sentir el caliu de la gent del Sudest Asiàtic.

PUNTS D’INTERÈS:
HALONG BAY: Una bahia misteriosa plena d’illes i d’illots. La caiguda del sol a bord del vaixell i la nit al mig de la bahia és una gran experiència
HANOI: Ciutat bulliciosa i activa, caminar i perdre’s entre carrers atapaïts de gent, menjant, bebent, xerrant, negociant,…
SAIGON: La ciutat de les motos i bicicletres. El Museu de la Guerra. El delta del Mekong. Els Tunels del Vietcom. L’oci nocturn.
PHNOM PENH: Capital de Cambodja. Les empremtes del règim del Kamen Vermell.
SIEM REAP: Ciutat turística amb gran oferta de restaurants, bars, terrasses, dicoteques,…
HOI AN: Preciosa ciutat tranquila, el seu barri antic és Patrimoni de la Humanitat.
ANGKOR: El complexe religiós més gran del món. Una de les Meravelles del Món.

Us presentem un itinerari tipus a partir del qual podem adaptar les modificacions que vulgueu:

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1. VOL BCN-HO CHI MINH. Vol a l’antiga Saigon. Nit a l’avió.

DIA 2. HO CHI MINH. Arribada a la Capital del Sud; carrers bulliciosos plens de vida, motos i bicicletes. Us insatl·leu en hotel.

DIA 3. HO CHI MINH. Tour turístic pel Delta del Mekong, tarda lliure per voltar per el centre. Seguiu al mateix hotel.

DIA 4. HO CHI MINH. Visiteu els tunels de Cuchi i el Museu de la Guerra. Tarda lliure per voltar. seguiu al mateix hotel.

DIA 5. HO CHI MINN-PHNOM PENH. De bon matí sortiu en bus cap a Cambotja fins a la seva capital. El recorregut en bus ens permet veure l’interior del país i travessar el magestuós Mekong. Us instal·lem en un cèntric hotel boutique a la vora del riu Mekong.

DIA 6. PHNOM PENH. Dia sencer a la Capital de Cambotja. Visita dels Killing Fields i al presó S-21, l’horror del règim dels Khamer Vermells de Pol Pot.

DIA 7. PHNOM PENH-SIEM REAP. Si el caudal ho permet, amb vaixell ràpid remunteu les aigües del Mekong en un viatge preciós de 5 hores per el riu. Arribeu a Siem Reap  i us instal·leu en hotel a l’animada i turística Siem Reap.

DIA 8. ANGKOR. Visites dels Temples d’Angkor durant tot el dia, a la nit sopeu i disfruteu de l’animació de Siem Reap.

DIA 9. ANGKOR. Acabeu de visitar els Temples i tarda per descansar.

DIA 10. SIEM REAP-DANANG. Voleu de tornada a Vietnam per anar a l’aeroport de Danang on us esperen amb transport privat per anar a Hoi An. Us instal·leu en hotel cèntric.

DIA 11. HOI AN. Visiteu la ciutat antiga, Patrimoni de la Humanitat, volteu per el mercat i carrerons de botiguetes i terraçes. Seguiu a l’hotel.

DIA 12. HOI AN-HANOI. Amb transport privat torneu a Danang per agafar el vol a la capital, Hanoi. Us instal·leu en un hotel al centre de la ciutat.

DIA 13. HANOI. Dia lliure per visitar la ciutat. Seguiu a l’hotel.

DIA 14. HALONG BAY. De bon matí us passen a buscar per l’hotel amb bus per anar a Halong per agafar un vaixell i començar a navegar per la Bahia. Dormiu a bord del vaixell.

DIA 15. HALONG BAY-HANOI. Passeu el matí a la Badia i després de dinar torneu cap a Hanoi en bus. Dormiu al hotel.

DIA 16. VOLS DE TORNADA. Hanoi i vol de tornada a Barcelona.

DIA 17. VOLS DE TORNADA. Arribeu a Barcelona.

Viatge d’Autor a Mida: Això vol dir que us dissenyem el Vostre Viatge segons les vostres prioritats i temps. Ens adaptem a les dates que us vagin millor. Tindreu un viatge únic i exclusiu i no us haureu de preocupar de res més que de gaudir de l’experiència.

Preu: A partir de 2.100€

Demaneu pressupost per les dates i durada que disposeu

Inclou: Vols Bcn-Ho Chi Minh-Bcn, Siem Reap-Danang, Danang-Hanoi. Tots els transports. Tour de 2 dies en vaixell amb guia local a Halong Bay. Entrada als Temples d’Angkor. Tots els allotjaments. Visats. Elaboració de routebook (guia personalitzada) i assistència en la preparació i durant tot el viatge.
No Inclou: Assegurances de Viatge, menjars i despeses personals.