Home Viatges Privats PERÚ TREKKINGS, VIATGE D’AUTOR

PERÚ TREKKINGS, VIATGE D’AUTOR

PERÚ TREKKINGS, VIATGE D’AUTOR

Viatge Privat a mida per anar al vostre aire a Perú: Machu Picchu, Llac Titicaca, Arequipa i Cañón del Colca.

Dies Grups min/max Preus desde
16 A partir de 2 pax 3.100€

Us proposem un viatge d’aventura i de trekking al Machu Picchu. Volareu fins a Cuzco, on us instal·leu en un hotel cèntric. Dos dies d’aclimatació i començareu el trekking (Salkantay Tour) de quatre dies que us durà el cinquè dia a la ciutadella del Machu Picchu. Una experiència inoblidable caminant per paratges increïbles i arribant a una de les 7 Meravelles del Món: el santuari inca del Machu Picchu. Durant el trekking dormireu en tendes de campanya i us acompanyaran portadors amb mules i cuiners. De tornada anireu amb tren o bus al Llac Titicaca, passareu una nit a la Illa de Amantaní, i després us desplaçareu amb bus a l’antiga ciutat colonial d’Arequipa, des d’on fareu una excursió de dos dies amb trekking al Cañón del Colca.

PUNTS D’INTERÈS:

MACHU PICCHU: Una de les meravelles del món. La ciutadella està emplaçada en un marc increïble, rodejada de muntanyes és una expressió majúscula de la bellesa.
CUZCO: Capital Inca. Ciutat bulliciosa d’ambient molt especial, amb la seva Plaça d’Armes espectacular i la seva Catedral i Esglésies i carrerons empinats plens de vida.
AGUAS CALIENTES: Petita ciutat al peu del Macchu Picchu, és la última estació abans d’arribar-hi. Hi arriba un tren preciós. Ciutat amb molta vida i ambient muntanyenc.
LLAC TITICACA: El llac navegable més alt del món, d’un blau intens. Visitarem els Uros, dormirem a Amantaní i anirem a la illa de Taquile.
AREQUIPA: Ciutat colonial activa al peu de volcans.
CAÑON DEL COLCA: Canyó magestuós on es poden veure el còndors, una meravella de la naturalesa.

Us presentem un itinerari tipus a partir del qual podem adaptar les modificacions que vulgueu:

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1. VOL BCN-LIMA-CUZCO. Sortiu de Barcelona i arribareu a Cuzco el dia següent.

DIA 2. CUZCO. Us instal·lareu en hotel i teniu tot el dia per voltar i passejar per Cuzco, visitar esglésies i catedrals i aclimatar-vos a l’alçada.

DIA 3. CUZCO. Dia per fer excursió al Valle Sagrado. Dormiu a l’hotel.

DIA 4. TREKKING. De bon matí us passen a recollir per l’hotel i sortiu en autobús fins a Mollapata on esmorzareu amb la resta de gent del grup i començareu a caminar. Acampareu al peu d’una glacera amb tendes de campanya. Nit freda de ben segur.

DIA 5. TREKKING. Us despertem amb una infusió de coca, esmorzeu i comenceu l’ascensió al coll del Salkantay a 4800 mts. L’esforç val la pena i just al coll podreu gaudir d’unes vistes esplèndides i anar a veure una fantàstica “blue lagoon” del desgel. Començareu el descens fins arribar a la segona acampada vora un riu.

DIA 6. TREKKING. Us tornen a despertar amb la ja típica infusió de coca i comenceu a caminar per paisatges subtropicals a la vora d’un riu del desgel. Al dinar us despediu dels portadors i cuiners i aneu fins al campament del tercer dia, anireu fins a unes termes per relaxar-vos i sanejar-vos. Dormiu en tenda de campanya.

DIA 7. AGUAS CALIENTES. Sortiu caminant des del campament fins a l’estació de tren de Hidroeléctrica que porta a Aguas Calientes, qui vulgui pot seguir caminant per les vies o es pot acabar d’arribar en tren. A Aguas Calientes us instal·leu en hotel-alberg.

DIA 8. MACHU PICCHU. A primera hora pujeu fins al Macchu Pichu per ser els primers a entrar a la ciutadella. Aquesta és una de les millors experiències possibles, entrar a la ciutat quan es fa de dia, en silenci i quan hi ha poca gent, indescriptible. A la tarda, torneu amb tot el grup cap a Cuzco. Dormiu a l’hotel.

DIA 9. CUZCO-PUNO. Al matí agafeu el tren o bus a Puno. Dormim en hotel cèntric a Puno.

DIA 10. AMANTANÍ (LLAC TITICACA). Al matí us passen a buscar per sortir a navegar pel Llac Titicaca, visitareu les illes flotants del Uros i dormireu en una comunitat indígena a la illa de Amantaní.

DIA 11. PUNO-AREQUIPA. Passeu el matí al Llac Titicaca i a la tarda agafeu el bus a Puno que us durà fins a Arequipa. Us instal·leu en hotel al centre de la ciutat colonial.

DIA 12. AREQUIPA. Dia lliure per visitar la ciutat i els seus monuments, catedrals, convents, comerços,… Seguiu a l’hotel.

DIA 13. CAÑON DEL COLCA. De bon matí us passen a buscar per anar al Cañón del Colca. Fareu una parada per veure el vol dels còndors, impressionants. A mig matí feu el descens del Canyó, 1000 metres de descens fins arribar a baix on us instal·lareu en un oasis.

DIA 14. CAÑON DEL COLCA-AREQUIPA. Encara de nit, esmorzeu i comenceu l’ascens de 1000 metres de desnivell, es pot fer en “rucs” si es vol. De tornada fareu parades en poblets típics. Dormiu a Arequipa al mateix hotel.

DIA 15. AREQUIPA-LIMA-VOL BCN. Al matí agafeu un vol a Lima per agafar vols de tornada al vespre.

DIA 16. BARCELONA.

Viatge d’Autor a Mida: Això vol dir que us dissenyem el Vostre Viatge segons les vostres prioritats i temps. Ens adaptem a les dates que us vagin millor. Tindreu un viatge únic i exclusiu i no us haureu de preocupar de res més que de gaudir de l’experiència.

Preu: A partir de 3.100€
Demaneu pressupost per les dates i durada que disposeu
Inclou: Vols Barcelona-Lima, Lima-Cuzco, Arequipa-Lima i Lima-Barcelona. Taxes aèries incloses. Tots els transports. Tren o bus de Cuzco a Puno i de Puno a Arequipa. Tour de 4 dies de trekking a pensió completa i guia local. Excursió al Cañon del Colca de 2 dies a pensió completa. Entrada al Machu Picchu. Tots els allotjaments. Visats.
No Inclou: Assegurances de Viatge (obligatori), menjars y despeses personals.