Home Viatges Privats NOVA ZELANDA, VIATGE D’AUTOR

NOVA ZELANDA, VIATGE D’AUTOR

NOVA ZELANDA, VIATGE D’AUTOR

Viatge Privat a mida per anar al vostre aire a Nova Zelanda, illes Nord i Sud. Féu realitat el vostre somni!

Dies Grups min/max Preus des de
22 A partir de 2 pax 4.200€

Us proposem un viatge total a un dels destins més desitjats per cualsevol viatger: NOVA ZELANDA. ILLES NORD i SUD. Voleu fins a Auckland, per anar baixant la Illa Nord fins a Wellington, on agafareu un ferry per el meravellós pas de Marlborough fins a la Illa Sud. Anireu als parcs naturals de Abel Tasman, la glacera de Franz Joseff, anireu a les zones muntanyoses de Wanaka i Queenstown i a un dels paratges més bonics del món, el Milford Sound. D’allà anireu a Christchurch des d’on agafarem els vols de retorn. Us mouremu en cotxe de lloguer o autocaravana. Trekkings, Fiords, Glaceres, Muntanyes, Geisers, l’explosió de la naturalesa als vostres ulls, a les antípodes de casa nostra.

PUNTS D’INTERÈS:
AUCKLAND: Capital a la Illa del Nord, ciutat marítima, moderna i cosmopolita.
ROTOURA: Zona termal de gran activitat geotèrmica, terra maorí.
WELLINGTON: Ciutat portuària al Sud de la Illa Nord. Punt d’entrada i sortida, ciutat comercial i cultural de gran animació.
KAIKOURA: Illa Sud, zona costanera: balenes i foques. Sortides en vaixell o helicòpter.
FRANZ JOSEFF: Glacera espectacular, una enorme llengua de gel.
WANAKA / QUEENSTOWN: Zones muntanyoses, seu d’esports d’aventura tot l’any, zones d’esquí a l’hivern i de muntanyisme tot l’any, molta activitat natural, preciosos paissatges.
MILFORD SOUND: Zona de fiords espectacular on hi ha el que diuen el millor trekking del mon, el Milford Track. Mirarem de fer-ne un tram.
CHRISTCHURCH: Ciutat molt animada i jove.

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1. VOL BCN-AUCKLAND. Sortida de Barcelona. Entre 20 i 30 hores total, 1-2 escales. Nit a l’avió.

DIA 2. VOL BCN-AUCKLAND. Vol, nit a l’avió o arribada tard a Auckland.

DIA 3. AUCKLAND. Us instal·leu en un hotel al centre de la ciutat i resta del dia per voltar i descansar del llarg viatge.

DIA 4. AUCKLAND. Dia sencer a la ciutat per visitar i passejar. Seguiu al mateix hotel.

DIA 5. ROTORUA. Amb vehicle de lloguer aneu fins a Rotorua (3h), a les zones termals, al vespre podeu anar a un spa natural a l’estil polinesi. Dormiu en un hotel.

DIA 6. ROTORUA – TAUPO – TONGARIRO. De Rotorua aneu cap a Taupo, pel camí parareu per banyar-vos en un riu termal natural. Continueu fins a National Parc de Tongariro,  el “Mordor” del Senyor del Anells on us instal·leu (2h).

DIA 7. TONGARIRO. Dia sencer per poder fer excursions al Parc Nacional. Aqui hi ha el trekking de 1 dia més famós del món.

DIA 8. TONGARIRO – WELLINGTON. Continuareu la ruta fins a Wellington (4h). Us instal·leu en hotel.

DIA 9. WELLINGTON – ABEL TASMAN. Al matí agafeu el ferry que us porta a la Illa Sud, el pas de Marlborough és un dels paissatges més bonics que es pot veure, entre fiords. A l’altra banda continueu fins al Parc Nacional de Abel Tasman (5h), on us instal·leu.

DIA 10. ABEL TASMAN – GREIMOUTH. Al matí podeu fer alguna excursió per el Parc, zona de trekkings vora el mar. Després continueu la ruta fins a Greymouth (4h), al Mar de Tasmània.

DIA 11. GREYMOUTH – FRANZ JOSEFF. Aneu fins al glaciar de Franz Joseff (2h), pel camí parareu a Hokitika per veure aigües turqueses.

DIA 12. FRANZ JOSEFF – WANAKA. Excursió per la glacera al matí, es pot sobrevolar en helicòpter. A la tarda aneu fins a Wanaka (4h) on us instal·leu vora el llac.

DIA 13. WANAKA – QUEENSTOWN. Matí podeu fer alguna excursió o passeig per Wanaka i tot seguit aneu fins a Queenstown (1h), lloc  d’activitats de muntanya, ciutat animada d’alta muntanya amb un llac fantàstic.

DIA 14. QUEENSTOWN. Dia sencer a Queenstown.

DIA 15. MILFORD SOUND: Aneu al Milford Sound (3h), diuen que es el fiord més bonic del món. Pel camí parareu a Te Anau i fareu la carretera que arriba a Milford parant a tots els atractius de la zona.

DIA 16. MILFORD SOUND. Sortida en vaixell per el fiord. També es pot fer alguna caminada. Nit al Lodge.

DIA 17. MILFORD SOUND – INVERCARGILL. Marxeu cap al Sud de la Illa, dormiu a Invercargill (4h).

DIA 18. THE CATLINS – DUNEDIN. Feu ruta per la zona més remota, els Catlins on veureu lleons marins i foques. Aneu fins a Dunedin (3h) i aneu a la Sandfly Beach per intentar veure els pingüins entre els lleons marins de la platja.

DIA 19. DUNEDIN – AKAROA. Pujeu fins a Akaroa (6h), preciosa ciutat d’origen francès. Península de paissatges fantàstics.

DIA 20. AKAROA. Dia sencer a Akaroa on es poden fer sortides en vaixell per nadar amb dofins i lloc ideal per descansar del viatge.

DIA 21. AKAROA – CHRISTCHURCH. Aneu fins a Christchurch (1h) per passar la darrera nit del viatge. La ciutat va patir un terrible terratrèmol i va quedar tot el centre derruït, en veureu las conseqüències.

DIA 22. VOLS DE TORNADA A BARCELONA. Vols de tornada i arribareu a Barcelona l’endemà, després de dues escales (30-35 hores).

Viatge d’Autor a Mida: Això vol dir que us dissenyem el Vostre Viatge segons les vostres prioritats i temps. Ens adaptem a les dates que us vagin millor. Tindreu un viatge únic i exclusiu i no us haureu de preocupar de res més que de gaudir de l’experiència.

Preu: A partir de 4.200€
Demaneu pressupost per les dates i durada que disposeu

Inclou:

 • Vols internacionals Barcelona-Auckland i Christchurch-Barcelona
 • Taxes aèries
 • Tots els transports i lloguers de vehicle
 • Tots els allotjaments amb règim de Dormir i esmorzar.
 • Tour creuer 2-3 hores a Milford Sound
 • Llibre-Guia personalitzat (Routebook) amb tots els detalls del vostre viatge.
 • Entrades a coves de Waitomo i zona geotermal de Rotorua

No Inclou:

 • Assegurança de viatge
 • Dinars i sopars
 • Despeses personals
 • Activitats com esqui, vols en avioneta o helicòpter, vaixells, excursions,…
 • Gasolina
 • Qualsevol despesa no especificada en l’apartat anterior.