Viatge Privat a mida per anar al vostre aire a Nova Zelanda, illes Nord i Sud. Féu realitat el vostre somni!

Dies Grups min/max Preus des de
16 A partir de 2 pax GRUP PRIVAT

Us proposem un viatge total a un dels destins més desitjats per cualsevol viatger: NOVA ZELANDA. ILLES NORD i SUD. Voleu fins a Auckland, per anar baixant la Illa Nord fins a Wellington, on agafareu un ferry per el meravellós pas de Marlborough fins a la Illa Sud. Anireu als parcs naturals de Abel Tasman, la glacera de Franz Joseff, anireu a les zones muntanyoses de Wanaka i Queenstown i a un dels paratges més bonics del món, el Milford Sound. D’allà anireu a Christchurch des d’on agafarem els vols de retorn. Us mouremu en cotxe de lloguer o autocaravana. Trekkings, Fiords, Glaceres, Muntanyes, Geisers, l’explosió de la naturalesa als vostres ulls, a les antípodes de casa nostra.

PUNTS D’INTERÈS:
AUCKLAND: Capital a la Illa del Nord, ciutat marítima, moderna i cosmopolita.
ROTOURA: Zona termal de gran activitat geotèrmica, terra maorí.
WELLINGTON: Ciutat portuària al Sud de la Illa Nord. Punt d’entrada i sortida, ciutat comercial i cultural de gran animació.
KAIKOURA: Illa Sud, zona costanera: balenes i foques. Sortides en vaixell o helicòpter.
FRANZ JOSEFF: Glacera espectacular, una enorme llengua de gel.
WANAKA / QUEENSTOWN: Zones muntanyoses, seu d’esports d’aventura tot l’any, zones d’esquí a l’hivern i de muntanyisme tot l’any, molta activitat natural, preciosos paissatges.
MILFORD SOUND: Zona de fiords espectacular on hi ha el que diuen el millor trekking del mon, el Milford Track. Mirarem de fer-ne un tram.
CHRISTCHURCH: Ciutat molt animada i jove.

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1. VOL BCN-AUCKLAND. Vol. Entre 35 i 40 hores total, 2-3 escales. Nit a l’avió.

DIA 2. VOL BCN-AUCKLAND. Vol, nit a l’avió.

DIA 3. AUCKLAND. Us instal·leu en un hotel al centre de la ciutat i resta del dia per voltar i descansar del llarg viatge.

DIA 4. AUCKLAND. Dia sencer a la ciutat per visitar i passejar.

DIA 5. ROTOURA. Amb cotxe de lloguer aneu fins a Rotoura, a les zones termals, al vespre podeu anar a un spa natural a l’estil polinèsic. Hotel.

DIA 6. TAUPO. De Rotoura aneu cap a Taupo, pel camí parada per banyar-vos en un riu termal. dormiu a Taupo, als peus de l’inmens llac Taupo, a prop de la zona del Parc Nacional de Tongariro, el “Mordor” del Senyor del Anells.

DIA 7. TONGARIRO / WELLINGTON. De bon matí aneu cap a Parc Nacional on es pot fer un trekking per Mordor i continuar cap a Wellington.

DIA 8. WELLINGTON. Dia sencer a Wellington per descansar i passejar.

DIA 9. KAIKOURA. Al matí agafeu el ferry que us porta a la Illa Sud, el pas de Marlborough és un dels paissatges més bonics que es pot veure, entre fiords. A l’altra banda continueu cap a Kaikoura, zona tranquila i costera.

DIA 10. KAIKOURA / GREYMOUTH. Al matí opcionalment es pot agafar un vaixell per anar a veure balenes. Després creuar la illa per l’interior fins a la costa occidental. Dormiu a Greymouth.

DIA 11. FRANZ JOSEFF. Ruta fins al glaciar de Franz Joseff.

DIA 12. FRANZ JOSEFF / WANAKA. Excursió per la glacera al matí, es pot sobrevolar en helicòpter. A la tarda ruta fins a Wanaka.

DIA 13. WANAKA / QUEENSTOWN. Zona de les activitats de muntanya, ciutat animada d’alta muntanya amb un llac fantàstic. A la tarda ruta cap a Queenstown.

DIA 14. QUEENSTOWN / TE ANAU. L’altra ciutat muntanyera al mig de la Illa Sud A la tarda ruta cap a Te Anau, a la zona dels fiords, al sud del Milford. Els paissatges son impressionants.

DIA 15. MILFORD SOUND. Ruta al Milford Sound, fiords espectaculars, únics. Sortida per el fiord amb un vaixell.

DIA 16. MILFORD TRACK. Intentar fer un tram del trekking més famós del món, l’última etapa del Milford Track en sentit contrari fins a l’últim refugi. Nit al refugi.

DIA 17. MILFORD SOUND / DUNEDIN. Tornar del refugi refent el camí, passant per entre boscos fabulosos, creuant rius sobre ponts penjants i entre una naturalesa espectacular. Recolliu el cotxe i aneu cap a Dunedin.

DIA 18 . DUNEDIN. Descanseu a Dunedin i aneu a la Sandfly Beach per intentar veure els pingüins entre els lleons marins de la platja..

DIA 19. AKAROA. Pujeu fins a Akaroa, preciosa ciutat d’origen francès. Península de paissatges fantàstics.

DIA 20. AKAROA / CHRISTCHURCH. Aneu fins a Christchurch, on deixareu el cotxe de lloguer. La ciutat va patir un terrible terratrèmol i va quedar tot el centre derruït, en veureu las conseqüències.

DIA 21. CHRISTCHURCH / AUCKLAND. Matí a Christchurch i a la tarda vol de tornada.

DIA 22. VOLS DE TORNADA. Arribada a Barcelona, després de dues escales (35-40 hores).

Inclou: Vols Barcelona-Auckland i Christchurch-Barcelona. Tots els transports i lloguers de cotxe. Tots els allotjaments. Elaboració de RoadBook personalitzat i totes les gestions.

No Inclou: Assegurances de Viatge (obligatori), activitats de muntanya o relacionades amb ella com esquí, passeijos en helicòpter, vaixell, etc… menjars i despeses personals.

PREU: CONSULTAR SEGONS DATES

viaje nueva zelanda milford sound rainbow

viatge nova zelanda akaroa dofins