Home Viatges Privats JAPÓ, VIATGE D’AUTOR

JAPÓ, VIATGE D’AUTOR

JAPÓ, VIATGE D’AUTOR

Viatge Privat a mida a Japó, per anar al vostre aire

Dies Grups min/max Preus des de
15 A partir de 2 pax. 3.400€

Us proposem un viatge a terres japoneses per visitar les ciutats de Tokyo, Nagano, Takayama, Hiroshima,Kioto i Nara. Temples i tradicions culturals mil·lenàries, onsens (banys termals), contrast entre ciutats posmodernes i tradicions antigues, menjars deliciosos, comportaments excèntrics, silencis i rauxes, treball, oci i espiritualitat. Una cultura llunyana, rica i atractiva a la terra del sol naixent.

PUNTS D’INTERÈS:

TÒKYO: La metròpolis més gran del món, la ciutat dels neons i els contrastos. De l’excentricitat del manga i l’anime a l’elegància del barri de Ginza. Parcs, museus, restaurants, barris i el mercat de peix més gran del món.
NAGANO: Ubicat en els Alps japonesos, la ciutat és coneguda pel Temple de Zenko-ji i els JJOO. Excursió per veure els micos de la neu.
TAKAYAMA: Ciutat tradicional d’antigues cases de fusta convertides en delicats comerços. Circuit de temples preciosos i la famosa carn de Hida. Excursió per visitar el tradicional poble de Shirakawa-Go.
HIROSHIMA: Un trist moment de la història moderna de la Humanitat que tot el món hauria de conèixer i visitar. Excursió a l’illa de Myajima i el su Tori flotant.
KYOTO: La ciutat dels temples i les Geishes; Japó tradicional. Kyoto és un viatge al passat entre els seus carrers estrets cargats d’història. Excursió a Nara i Inari i el seu circuit de Toris.
NARA: L’antiga capital de Japó, és avui una ciutat tranquil·la amb parcs plens de cérvols entre temples i l’edifici de fusta més gran del món: el temple de Toda-ji que guarda al seu interior el Gran Buda de bronze.

Us presentem un itinerari tipus a partir del qual podem adaptar les modificacions que vulgueu:

PROGRAMA DE VIATGE 15 DIES:

DIA 1. VOL BARCELONA – TOKYO
Sortireu de Barcelona i fareu nit a l’avió.

DIA 2. TOKYO
Arribada a Tòquio, us instal·leu en un hotel al centre del barri de Shinjuku on passareu tres nits. Recorrereu els barris de Shinjuku i Shibuya (principals centres d’oci, comercials i administratius de la ciutat) per descobrir els atractius que amaguen.

DIA 3. TOKYO
Dia sencer per seguir visitant Tòquio. Visitareu el barri de Akihabara on es concentra l’en- treteniment relacionat amb l’anime, manga, els videojocs i l’electrònica . També visitareu Ginza, la zona més elitista i cara de tota la ciutat, comparada sovint amb la 5a Avinguda de Nova York per les seves botigues d’alt standing.

DIA 4. TOKYO – NAGANO
Al migdia marxareu amb el tren bala (Shinkansen) fins a la ciutat de Nagano, un lloc tradicional en els Alps Japonesos. Us instal·lareu en una antiga residència de monjos del temple, dins del complex de Zenko-ji.

DIA 5. NAGANO
Matí a Nagano per visitar el temple budista de Zenko-ji; construït al segle VII, segueix sent avui en dia un centre de peregrinació important. Després de l’experiència mística, us dirigireu cap a Yudanaka, una petita població termal i fareu una excursió per veure els famosos micos de la neu que es banyen a l’onsen. A la tarda tornareu a Nagano per dormir en el mateix temple.

DIA 6. NAGANO- TAKAYAMA
Pel matí anireu en tren fins a la pintoresca localidad de Takayama creuant els Alps Japonesos i us instal·lareu en un hotel cèntric.

DIA 7. TAKAYAMA
A primera hora, us dirigireu en bus cap el pintoresc poble de Shirakawa-Go per visitar les seves cases tradicionals. Tarda a Takayama per seguir voltant per aquesta preciosa ciutat: temples, cases tradicionals perfectament restaurades, botigues de records i productes tradicionals. Tindreu l’oportunitat de provar la famosa carn de Hida. Continuareu instal·lats en el mateix hotel.

DIA 8. TAKAYAMA – HIROSHIMA
Pel matí agafareu el tren que us portarà cap a Hiroshima, on us allotjareu en un cèntric hotel al costat del Parc Commemoratiu de la Pau.

DIA 9. HIROSHIMA – MIYAJIMA – HIROSHIMA
Visitareu el Parc Commemoratiu de la Pau i el Museu de la Bomba Atòmica. A mig matí agafareu el tren cap a Miyajima per passar el dia i veure el famós Tori flotant i els temples. Retorn a Hiroshima on us allotjareu en el mateix hotel.

DIA 10. HIROSHIMA – KYOTO
Pel matí agafareu el tren bala per anar a Kyoto, ciutat plena de vida, mercats, temples meravellosos i molta vida. Us allotjareu en un cèntric hotel.

DIA 11. KYOTO
Passareu el dia a Kyoto per conèixer la ciutat on hi ha més de 1.800 temples. Podreu visitar els fotogènics temples del Pavelló Daurat (Kinkaku-Ji), el mundialment conegut Jardí Zen (Ryōan-ji) i l’encantador Bosc de Bambús (Arashiyama). A la tarda passejareu pels carrerons enrevessats del barri de Gion, cor tradicional de la ciutat de Kyoto, on encara es poden veure, si teniu sort, algunes geishes i maikos. Seguireu al mateix hotel.

DIA 12. KYOTO – INARI- NARA – KYOTO
Pel matí agafareu el tren local per anar al Santuari de Inari Fushimi on fareu una caminada entre Toris taronges i estàtues de kitsune. Anireu a Nara per visitar l’impressionant temple de Todai-ji, l’edifici de fusta més gran del món que protegeix el Gran Buda. Els temples de Nara formen part del Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO des de l’any 1998 gràcies a la seva bona conservació. A la nit tornareu al mateix hotel de Kyoto.

DIA 13. KYOTO – TOKYO
Pel matí agafareu el tren bala (shinkansen) cap a Tòquio i us instal·leu al mateix hotel del barri de Shinjuku. Tarda per passejar pel barri de Kabukicho dins de Shinjuku (el gran barri vermell i d’oci de Tòquio). Nit en hotel cèntric.

DIA 14. TOKYO (NIKKO)
Al matí podeu anar amb trens a visitar Nikko i a la tarda continuar per Tòkyo o be dia sencer per descobrir i passejar pels racons més interessants de Tòquio, molt recomanable anar al mercat de Tsukiji que té l’honor de ser el mercat de peix més gran del món. També podeu passejar pels barris de Ginza i Asakusa per fer les últimes compres del viatge. Nit en el mateix hotel.

DIA 15. TOKYO – VOLS DE TORNADA A BARCELONA
A l’hora indicada, us dirigireu cap a l’aeroport per agafar els vols internacionals de tornada a Barcelona.

Viatge d’Autor a Mida: Això vol dir que us dissenyem el Vostre Viatge segons les vostres prioritats i temps. Ens adaptem a les dates que us vagin millor. Tindreu un viatge únic i exclusiu i no us haureu de preocupar de res més que de gaudir de l’experiència.

Preu: A partir de 3.400€
Demaneu pressupost per les dates i durada que disposeu

Inclou: Vols Bcn-Tokyo-Bcn. Trens per tots els recorreguts. Tots els allotjaments. Elaboració de RoadBook personalitzat i totes les gestions.
No Inclou: Assegurances de Viatge (Obligatòria 50€), menjars i despeses personals.