Home Viatges Privats ISLÀNDIA, VIATGE D’AUTOR

ISLÀNDIA, VIATGE D’AUTOR

ISLÀNDIA, VIATGE D’AUTOR
Dies Grups min/max Preus desde
12 A partir de 2 pax 2.000€

Viatge Privat a mida per anar al vostre aire a Islàndia: Volcans, geisers, llacs, fiords i glaceres.

Us proposem un viatge d’aventura a la illa d’Islàndia, un dels llocs més recòndits d’Europa, tot un espectacle de la naturalesa en estat pur, volcans, glaciars, rius, salts d’aigua, icebergs, muntanyes. Fareu una ruta en 4×4 creuant l’illa per l’interior, veureu pous i rius termals. Dormireu en hotels. Possibilitat de fer algun trekking per zones increibles, pujar volcans i veure els salts d’aigua més impressionants.

PUNTS D’INTERÈS:

REYKJAVIK: Capital del país. Ciutat animada i comercial.
KJÖLUR: Zona geotermal a l’interior de l’illa plena de fumeroles entre dues glaceres on es possible banyar-se en un pou termal.
LLAC MYVATN: Llac preciós rodejat de volcans. Banys termals. Es pot pujar al cràter del volcà Hverfjall. A la zona hi ha el salt d’aigua més alt d’Europa, el Dettifoss.
GEYSIR: Zona turística d’activitat geotermal, amb el gran gèiser Strokur, impressionant. A la vora, el fantàstic salt d’aigua Gullfoss.
SKAFTAFELL: Parc Nacional sota el glaciar més gran d’Europa. Icebergs i foques.
SKOGARFOSS: Una de les postals d’Islàndia. Des d’aquí es poden visitar les platges negres de Vik.

Us presentem un itinerari tipus a partir del qual podem adaptar les modificacions que vulgueu:

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1. VOL BCN-KEFLAVIK. Vol directe i arribada a Islàndia. Entrega de cotxe i hotel.

DIA 2. KEFLAVIK-GEYSIR-KJÖLUR. De bon matí sortiu en direcció al cercle d’or per visitar el famos i espectacular geiser i el salt d’aigua Gullfoss. Tot seguit marxeu per la pista interior direcció Kjölur, on dormireu al costat d’una zona geotèrmica plena de fumeroles i amb un pou d’aigua termal.

DIA 3. KJÖLUR-AKUREYRI-LLAC MYVATN. Sortiu ben aviat al mati per continuar el cami creuant rius fins a la carretera que us durà al Llac Myvatn, passareu per la ciutat d’Akureyri.

DIA 4. LLAC MYVATN-HUSAVIK. Dia d’activitats a la zona, pujar el volcà Hverfjall i banyar-vos als banys naturals termals de la zona. A la tarda aneu a dormir a Husavik on es pot sortir en barca per avistar balenes.

DIA 5. HUSAVIK-ASBIRGY-DETTIFOSS. Al matí marxeu fins a Asbirgy per agafar camí a Dettifoss. Es pot fer un petit trekking per uns dels paissatges més bonics d’Islàndia. Nit al Llac Myvatn.

DIA 6. FIORDS ORIENTALS. Marxeu direcció est fins al poble més septentional d’Islàndia. Depenent de la època podreu veure de ben segur els simpàtics frarets (puffins).

DIA 7. FIORDS ORIENTALS-HOFN. Marxeu per la carretera dels fiords fins a la ciutat pesquera de Hofn, als peus de la gran glacera de Vatnajökull.

DIA 8. SKAFTAFELL. Aneu fins els peus del glaciar més gran d’Europa, el Vatnajökull. Parant al llac glaçat de Jökulsárion amb els seus icebergs i les seves foques. Dormiu en hotel.

DIA 9. SKOGARFOSS. Podeu fer excursió a la cascada de Svartifoss entre columnes basàltiques i marxeu fins a Skogarfoss. Pel camí parareu a la zona de Vik per visitar les platges negres del sud.

DIA 10. SKOGARFOSS-HVERAVELLIR. Visiteu els salts d’aigua de Seljalandfoss i Skógafoss i marxeu per la carretera cirdular fins al poble termal de Hveravellir, on podreu fer una excursió per banyar-vos en un riu termal natural.

DIA 11. REYKJAVIK. Al matí marxeu fins a la capital on us instal·leu en un hotel molt cèntic i podeu passar la resta del dia passejant, fent compres i vivint la vida de la ciutat.

DIA 12. REYKJAVIK-VOL DE TORNADA. Passeu el matí a Reykjavik i a la tarda aneu cap a l’aeroport per agafar el vol directe a Barcelona. Arribeu al vespre.

Viatge d’Autor a Mida: Això vol dir que us dissenyem el Vostre Viatge segons les vostres prioritats i temps. Ens adaptem a les dates que us vagin millor. Tindreu un viatge únic i exclusiu i no us haureu de preocupar de res més que de gaudir de l’experiència.

Preu: A partir de 2.000€

Inclou: Vols directes Barcelona-Reykjavik. Lloguer 4×4. Tots els allotjaments. Elaboració de RoadBook pesonalitzat.
No Inclou: Assegurances de Viatge, gasolina, menjars i despeses personals.