Home Viatges Privats GUATEMALA – BELIZE, VIATGE D’AUTOR

GUATEMALA – BELIZE, VIATGE D’AUTOR

GUATEMALA – BELIZE, VIATGE D’AUTOR

Viatge Privat a mida a Guatemala i Belize, per anar al vostre aire: Llacs, volcans, selva, ciutats colonials, ruines maies i Carib.

Dies Grups min/max Preus des de
15 A partir de 2 pax 2.500€

Us proposem un viatge al cor de Centre Amèrica per visitar la ciutat colonial de Antigua, patrimoni de la Humanitat, el mercat indígena a la ciutat de Chichicastenango, el Llac Atitlán envoltat per els seus volcans, anireu fins a una de les més espectaculars ciutats maies: Tikal, al bell mig de la selva del Petén, entrareu a Belize creuant la selva i anireu fins al Caye Caulker on fareu sortides d’snorkel i/o submarinisme en un ambient relaxat i rastafari. Coneixereu els “garífunes” de Livingston, i dormireu en un hotel al mig de la Selva en un afluent de Rio Dulce, riu fantàstic envoltat de selva. Un viatge de somni al cor de Centre Amèrica

ANTIGUA: Ciutat colonial amb molta vida, antiga capital del país.
CHICHICASTENANGO: Petita ciutat indígena on els diumenges s’omple de colors i d’olors del gran mercat en què es converteix. Fantàstica església que combina els ritus maies i cristià.
LAGO ATITLAN: Una caldera geogràfica envoltada de volcans, considerat un dels llacs més bonics del món, rodejat de petits pobles. Ens instal·lem a San Marcos.
TIKAL: Ciutat maia meravellosa al mig de la selva, les seves piràmides característiques ens donen mostra d’una rica i avançada civilització antiga.
LIVINGSTON: Ciutat costera al Carib on viuen els garífunes, gent acollidora. Ciutat molt especial i animada.
RIO DULCE: Dormirem en un hotel fantàstic al mig de la selva, en un afluent de Rio Dulce. L’experiència de dormir envoltat per els sorolls de la selva és única.

Us presentem un itinerari tipus a partir del qual podem adaptar les modificacions que vulgueu:

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1. VOL BCN-GUATEMALA CITY. Vol a Guatemala i transfer a Antigua. Hotel al centre de la ciutat colonial.

DIA 2. ANTIGUA. Dia per descansar, passejar i visitar aquesta fantàstica ciutat colonial.

DIA 3. ANTIGUA. Excursió al volcà Pacaya i a la tarda passejar per la ciutat.

DIA 4. ANTIGUA-LAGO ATITLAN. En transport privat fins a Chichicastenango i a la tarda ruta a la ciutat de Panajachel on agafareu una barca que us durà fins a San Marcos, on us instal·lareu en un alberg acollidor de cabanes.

DIA 5. SAN MARCOS. Lloc ideal per a la relaxació i el descans. Ocupen aquesta petita vila multitud de centres de massatges, reiki, meditació, ioga, teràpies hol·lístiques. També podeu nedar al llac.

DIA 6. SAN MARCOS-FLORES. Transport privat fins a Guatemala City per agafar un vol fins a Flores, transfer a hotel.

DIA 7. TIKAL. Transport privat i guia fins a Tikal, tot el dia per meravellar-vos d’aquesta fantàstica ciutat maia, la gran plaça amb la piràmide del Gran Jaguar, els micos aülladors, totes les construccions… Probablement la millor de totes les ciutats maies descobertes fins el moment.

DIA 8. FLORES-CAYE CAULKER (BELIZE). Al matí marxeu en transport privat cap a la frontera amb Belize. Allà us esperen per anar fins a Belize City per agafar el Water Taxi a Caye Caulker.

DIA 9. CAYE CAULKER. Petit tros de paradís, el Caye Caulker.

DIA 10. CAYE CAULKER. Passeu el dia de descans a Cay Caulker, platges, submarinisme, snorkel i ambient relaxat.

DIA 11. CAYE CAULKER-RIO DULCE. Al matí torneu en barca fins a Belize City i d’allà transport privat cap a Guatemala per arribar fins a Livingston. D’allà barca privada fins a un afluent de Rio Dulce per instal·lar-vos en un hotel de cabanes. Livingston, ciutat animada on viuen els garífunes amb les seves costums i llengua pròpia.

DIA 12. RIO DULCE. Fantàstic hotel al mig de la selva, a la ribera del riu, aneu a Los Siete Altares i a visitar Livingston, a la tarda activitats amb kayaks. Passeu la nit en aquest màgic lloc envoltats per una mosquitera i els sorolls ensordidors de la nit a la selva.

DIA 13. RIO DULCE-GUATEMALA CITY. Al matí, sortiu en llanxa fins a Puerto barrios per agafar el transport privat que us durà a Guatemala City per passar la darrera nit abans d’agafar el vol de tornada a Barcelona.

DIA 14. VOL A BARCELONA. Vol a Barcelona.

Viatge d’Autor a Mida: Això vol dir que us dissenyem el Vostre Viatge segons les vostres prioritats i temps. Ens adaptem a les dates que us vagin millor. Tindreu un viatge únic i exclusiu i no us haureu de preocupar de res més que de gaudir de l’experiència.

Preu: A partir de 2.500€

Inclou: Vols Barcelona-Ciudad de Guatemala-Barcelona i Ciudad de Guatemala-Flores. Tots els transports en privat. Tots els allotjaments. Visats. Elaboració de RoadBook i totes les gestions.

No Inclou: Assegurances de Viatge (50€), menjars i despeses personals.