Dies Grups min/max Preus desde
10 8/14 GRUP PRIVAT

Viatge a mida per passar uns dies a les Terres Altes d’Escòcia. Volarem fins a Edimburg, ciutat animada i cultural, visitarem el seu castell i passejarem pels seus carrers històrics. En cotxe de lloguer sortirem cap als “Highlands” i visitarem capelles, castells, penya-segats, llacs i illes. Anirem fins al Llac Ness per intentar veure a Nessy i viurem l’ambient del tradicionals pubs escocesos i els seus whiskys de malta.

PUNTS D’INTERÈS:

EDIMBURG: Ciutat històrica, cultural i preciosa coronada per el majestuós castell. Els seus carrers son animats a tota hora.
CASTELLS: Un dels símbols d’Escòcia, magnífiques construccions antigues que pertanyien als Clans, fortificacions precioses en indrets únics.
LOCH NESS: El famós Llac Ness és allargat i rodejat de boscos, amb un bonic castell al seu costat. El mite del monstre ha donat nom a aquest indret.
HIGHLANDS: Són les terres altes, la zona de les muntanyes i els acantil·lats, d’un verd preciós, les terres altes dels Clans i els seus castells, escenaris històrics.

 PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1. VOL BCN-EDIMBURG. Vol fins a Edimburg. Hotel al centre de la ciutat.
DIA 2. EDIMBURG. Dia lliure per visitar la ciutat, animada sempre i amb una enorme força cultural, visita del castell i els seus carrers i carrerons enpedrats. Continueu a l’hotel.
DIA 3. RUTA A FORT WILLIAM. Al matí recolliu el cotxe de lloguer i marxeu en direcció a Stirling per continuar cap als highlans occidentals.
DIA 4. RUTA A ISLE OF SKYE. Continueu ruta cap als Highlans septentrionals, carreteres inòspites i costa amb els seus acantilats.
DIA 5. RUTA AL LLAC NESS. Aneu cap a la zona del Lloch Ness, de Inverness a Fort Augustus. Un llac mític.
DIA 6. RUTA i VOL DE TORNADA. Ja de bon matí agafeu el camí de tornada cap a Edimburg per anar directament a l’aeroport per agafar l’avió a Barcelona.

Inclou: Vols Bcn-Edimburg. Cotxe de lloguer, tots els allotjaments. Entrada Castell d’Edimburg. Ferry a Skye.
No Inclou: Assegurances de Viatge (obligatori) y despeses personals.

PREU: CONSULTAR SEGONS DATES