Home Viatges Privats ESCÒCIA, VIATGE D’AUTOR

ESCÒCIA, VIATGE D’AUTOR

ESCÒCIA, VIATGE D’AUTOR

Viatge Privat a mida a Escòcia, per anar al vostre aire

Dies Grups min/max Preus desde
6 A partir de 2 pax 900€

Us proposem un viatge a les Terres Altes d’Escòcia. Volareu fins a Edimburg, ciutat animada i cultural. En cotxe de lloguer conduint vosaltres sortireu cap als “Highlands” i visitareu capelles, castells, penya-segats, llacs i illes. Anireu fins al Llac Ness per intentar veure a Nessy i viureu l’ambient dels tradicionals pubs escocesos i els seus whiskys de malta.

PUNTS D’INTERÈS:

EDIMBURG: Ciutat històrica, cultural i preciosa coronada per el majestuós castell. Els seus carrers son animats a tota hora.
CASTELLS: Un dels símbols d’Escòcia, magnífiques construccions antigues que pertanyien als Clans, fortificacions precioses en indrets únics.
LOCH NESS: El famós Llac Ness és allargat i rodejat de boscos, amb un bonic castell al seu costat. El mite del monstre ha donat nom a aquest indret.
HIGHLANDS: Són les terres altes, la zona de les muntanyes i els acantil·lats, d’un verd preciós, les terres altes dels Clans i els seus castells, escenaris històrics.

Us presentem un itinerari tipus a partir del qual podem adaptar les modificacions que volgueu:

 PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1. VOL BCN-EDIMBURG.
Vol fins a Edimburg. Hotel al centre de la ciutat.

DIA 2. EDIMBURG.
Dia lliure per visitar la ciutat, animada sempre i amb una enorme força cultural, visita del castell i els seus carrers i carrerons enpedrats. Continueu a l’hotel.

DIA 3. EDIMBURG – FORT WILLIAM.
Al matí recolliu el cotxe de lloguer i aneu a visitar la Rosslyn Chappel, després marxeu en direcció a Stirling per continuar cap als highlans occidentals.

DIA 4. FORT WILLIAM – ISLE OF SKYE.
Continueu ruta cap als Highlans septentrionals. Entrareu a la Isle of Skye amb ferry i recorrereu la illa per carreteres inòspites i la costa amb els seus penyasegats.

DIA 5. ISLE OF SKYE – LLAC NESS.
Aneu cap a la zona del Lloch Ness, de Inverness a Fort Augustus. Un llac mític i misteriós.

DIA 6. LLAC NESS – VOL DE TORNADA.
Ja de bon matí agafeu el camí de tornada cap a Edimburg per anar directament a l’aeroport per agafar l’avió a Barcelona.

Viatge d’Autor a Mida: Això vol dir que us dissenyem el Vostre Viatge segons les vostres prioritats i temps. Ens adaptem a les dates que us vagin millor. Tindreu un viatge únic i exclusiu i no us haureu de preocupar de res més que de gaudir de l’experiència.

PREU: A PARTIR DE 900€
Demaneu pressupost per les dates i durada que disposeu

Inclou: Vols Bcn-Edimburg. Cotxe de lloguer. Tots els allotjaments amb esmorzar. Ferry a Isle of Skye. Elaboració de RoadBook personalitzat i totes les gestions.
No Inclou: Assegurances de Viatge (50€), menjars i despeses personals.