Home Viatges Privats CUBA, VIATGE D’AUTOR

CUBA, VIATGE D’AUTOR

CUBA, VIATGE D’AUTOR

Viatge en ruta per Cuba

Dies Grups min/max Preus des de
14 A partir de 2 pax 2.100€

Us proposem un viatge a la illa caribenya de Cuba, per viure l’alegria dels cubans i el seu ritme. Visitareu les ciutats de l’Havana, Santa Clara, Trinidad, Cienfuegos, Pinar del Río i Viñales. En cotxe de lloguer o amb conductor i dormireu en hotels i cases particulars. Un viatge per trencar de la rutina en un dels països més especials del món. Combinant cultura, natura i oci. La màgia de l’Havana amb la seva arquitectura, música i gent acollidora, les ciutats colonials precioses de Trinidad i Cienfuegos, anireu a les platges caribenyes de Cayo Santa María, Playa Ancón i Cayo Levisa i coneixereu la cuba rural a Viñales amb les seves plantacions de tabac, d’un verd fascinant.

PUNTS D’INTERÈS:

L’HAVANA: Capital del país. Ciutat espectacular amb barris mítics com L’Havana Vieja, el Malecón i Havana Centro. Arquitectura, música, gent i mojitos.
TRINIDAD: Preciosa ciutat de postal amb els seus carrers empedrats i l’animada “Casa de la Música”.
CAYO SANTA MARÍA: Cayo per descansar i gaudir de les platges del Carib.
VIÑALES: Zona agrícola de plantacions de tabac, naturalesa i muntanyes d’un verd fantàstic.

Us presentem un itinerari tipus a partir del qual podem adaptar les modificacions que vulgueu:

PROGRAMA DE VIATGE 14 DIES:

DIA 1. VOL BCN-L’HAVANA. Vol a L’Havana. A l’arribar us estaran esperant i transfer a l’hotel al centre.

DIA 2. L’HAVANA. Centre de L’Havana i dia per visitar la ciutat.

DIA 3. L’HAVANA. Dia sencer a l’Havana per visitar la ciutat.

DIA 4. L’HAVANA – SANTA CLARA. Ruta fins a Santa Clara. Aquí podeu visitar el Mausoleu del Che Guevava i el museu a l’aire lliure que es el Tren Blindado de Santiago.

DIA 5. SANTA CLARA – CAYO SANTA MARÍA. Ruta fins a Cayo Santa María i les seves platges caribenyes.

DIA 6. CAYO SANTA MARÍA. Dia de platja i relax al Cayo.

DIA 7. CAYO SANTA MARÍA – TRINIDAD. Ruta fins a Trinidad. Pel camí podeu parar a Santi Spiritus per dinar i visitar el seu centre històric. A Trinidad us instal·leu en una casa al centre i al vespre, Casa de la Música.

DIA 8. TRINIDAD. Día sencer a Trinidad, ciutat colonial preciosa plena de visa amb els seus carrers empedrats i les cases de colors és una postal.

DIA 9. TRINIDAD. Continueu a Trinidad des d’on podeu fer excursions al Valle de los Ingenios i a Playa Ancon..

DIA 10. TRINIDAD – CIENFUEGOS – PINAR DEL RIO. De bon matí marxeu cap a Cienfuegos on podeu fer parada per veure el centre de la ciutat i continueu camí cap a l’oest, fins a Pinar del Rio.

DIA 11. PINAR DEL RÍO – VIÑALES. Al matí visita d’una Plantació de Tabac i ruta fins a Viñales. Podeu fer una excursió amb cavalls per les plantacions, veure la elaboració dels cigars i compartir la vida rural de la zona.

DIA 12. VIÑALES. Dia sencer a Viñales. Es pot anar a Cayo Levisa amb les seves platges de sorra blanca i aigües cristal·lines.

DIA 13. VIÑALES – L’HAVANA – VOL DE TORNADA. Passeu el matí a Viñales i a mig dia marxeu cap a L’Havana per agafar el vol de tornada.

DIA 14. BARCELONA. Arribada a Barcelona.

Viatge d’Autor a Mida: Això vol dir que us dissenyem el Vostre Viatge segons les vostres prioritats i temps. Ens adaptem a les dates que us vagin millor. Tindreu un viatge únic i exclusiu i no us haureu de preocupar de res més que de gaudir de l’experiència.

Preu: A partir de 2.100€
Demaneu pressupost per les dates i durada que disposeu

Inclou: Vols Barcelona-L’Havana-Barcelona. Taxes aèries. Transport (lloguer o amb conductor). Tots els allotjaments. Visats. Elaboració de RouteBook i assistència abans i durant el viatge. Telèfon cubà i contactes al pais.
No Inclou: Assegurança de Viatge (50€), menjars i despeses personals.