VIATGE D’AVENTURA SELVA DE L’AMAZONES I PLATGES DEL NORDEST DE BRASIL

Dies Grups min/max Preus desde
10 8/14 GRUP PRIVAT

Viatge a Manaus per conèixer el cor de l’Amazònia brasilera. Fareu un tour per la selva de 3 dies per conèixer la vida al riu i els secrets de la selva. després volareu al Norest de Brasil, al Estat de Rio Grande do Norte per viure uns dies de relax, aventura i diversió. Aneu a la ciutat de Natal on us instal·lareu en un hotel de 5*, viureu l’experiència de recòrrer els parcs de dunes de Genipabú i Pitangui amb buggies, i visitareu la cosmopolita i bohèmia Pipa on dormireu en unes vil·les al centre del poble.

PUNTS D’INTERÈS:

NATAL: La zona turística de Ponta Negra és el centre d’activitat amb els seus restaurants, bars, la llarga platja i al final el característic Morro de Careca.

PIPA: Població animada i cosmopolita, és la Eivissa del nord de Brasil.

MANAUS: Ciutat enorme i dinàmica. Port principal de l’Amazones brasilera. Teatre de la Òpera. Encontro das Aguas

JUNGLE TOUR: 3 dies a la selva, en un fantàstic Lodge. Canoes, floresta, piranyes, nit a la jungla. Impossible oblidar aquests dies! 

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1. VOL BCN-MANAUS. Vol i us instal·leu en hostel al centre de la ciutat.

DIA 2. MANAUS. Sortiu en barca per veure el Encontro das Aguas, el curiós fenòmen que fa que no es barregin les aigües fosques del Rio Negro amb les clares del Solimoes. Dia per passejar per Manaus.

DIA 3. JUNGLE TOUR. Marxeu de Manaus amb furgoneta 200 kms fins a agafar una barca que ens endinsa per afluents fantàstics fins arribar al Lodge. Us instal·leu i sortiu en canoa per boscos inundats, pesca de piranyes i posta de sol. A la nit encara tornareu a sortir en canoa per viure la nit del riu.

DIA 4. JUNGLE TOUR. De matinada sortiu en canoa per veure la sortida del sol, tot està quiet i és d’una belllesa increïble. A continuació feu una excursió selva endins de 3 hores on els guies us explicaran els secrets de les plantes i intentar veure la fauna. A la tarda, us endinseu a la floresta per passar la nit amb hamaques al mig de la floresta. Serà una nit inoblidable.

DIA 5. JUNGLE TOUR – MANAUS . Avui torneu, primer en canoa i després en furgoneta fins a Manaus. Us torneu a instal·lar al mateix hostel.

DIA 6. VOL BCN-NATAL. Voleu fins a Natal i aneu directes a Pipa.

DIA 7. PIPA. Dia sencer a Pipa. Praia dos Golfinhos, Praia de Madeiro.

DIA 8. PIPA. Dia sencer a Pipa. Praia do Amor, platges i descans.

DIA 9. PIPA-NATAL. Aneu fins a Natal i us instal·leu en hotel a Punta Negra.

DIA 10. NATAL. Al matí sortiu amb buggy per fer una excursió per el parc de Dunes, anireu cap a Genipabú i Pitanguí, dunes i lagoas naturals en un paratge únic. A la tarda torneu cap a Natal per poder sortir a sopar i viure la nit brasilenya.

DIA 11. NATAL-VOL. Dia sencer a Natal i a la nit agafeu el vol de tornada a Barcelona.

DIA 12. BARCELONA. Arribeu a Barcelona a mitja tarda.

Inclou: Vols Barcelona-Manaus, Manaus-Natal i Natal-Barcelona. Tour de 3 dies a la selva. Tots els allotjaments. Tots els transports. Excursió amb Buggies. Visats.
No Inclou: Assegurança de Viatge (50€), menjars i despeses personals.

PREU: A CONSULTAR SEGONS DATES