Viatge organitzat en grup a Etiòpia del 13 al 21 d’Abril 2020. 

Dies Grups min/max Preu
9 6/12 2.775€

Viatgem a Etiòpia per coincidir amb la festivitat de l’acabament de la quaresma a Lalibela, una festa preciosa. Visitarem la seva capital i ciutat importantíssima de l’Àfrica, Addis Adeba i farem un recorregut per el llac Tana, la ciutat de Gondar i la zona muntanyosa de Simien. Una escapada de 9 dies amb guia acompanyant des de Barcelona i amb transport privat per tot l’itinerari.

PUNTS D’INTERÈS:

ADDIS ADEBA: Considerada com la capital d’Àfrica; té la Seu de la Unió Africana i una de les delegacions més importants de les Nacions Unides, a part de ser la ciutat africana amb més delegacions diplomàtiques. És una ciutat relativament jove comparat amb els estàndars europeus, tot i que té un centre històric amb edificis de més de 100 anys d’història.
GONDAR: Camps d’arròs i cereals i Castells dels segles XV i XVI, amb influències molt clares europees i islàmiques..
LALIBELA: 11 esglésies monolítiques construïdes el segle XII i excavades en roca de granit rosa. Totes elles estan perfectament tallades i la majoria estan decorades amb pintures ben conservades. Tota la ciutat en sí és una obra dedicada a Déu.

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1.(13/04/20) VOL BCN – ADDIS ADEBA. Sortida de Barcelona. Arribada al vespre a Addis Adeba i nit en hotel.

DIA 2.(14/034/20) ADDIS ADEBA – BAHR DAR A primera hora del matí, agafem el vol a Bahr Dar. Trasllat a l’hotel i breu descans abans de l’esmorzar. Bahr és una ciutat agradable situada a 1,800 metres d’alçada i a les ribes del Llac Tana, el més gran del país.
Excursió amb barca privada al Llac Tana. Hi ha 37 illes repartides pel llac, i en 30 d’elles hi ha esglésies i monestirs de gran interès històric i cultural. Visitarem els monasters més bonics del llac com ara el Ura Kidane Meheret (Nostra Senyora del Perdó).

DIA 3.(15/04/20) BAHR DAR – GONDAR. Sortida cap a Gondar pel costat del Llac Tana, on podrem admirar les grans extensions de conreus d’arròs, cereals, i la possibilitat de visitar la comunitat autogestionada d’Awramba: viuen seguint unes normes comunitàries pròpies, basades en la igualtat absoluta entre homes i dones, la repartició igualitàira de la feina, compartint totes les tasques, des de l’educació dels fills i filles fins les feines del camp, mantenint una acceptació total també en el camp de la religió.
Dinarem a Gondar i a la tarda visitarem aquesta ciutat. A la tarda visitarem els palaus, residencies, i els Banys de les Fasilidas i l’església de Debre Brehan Selassie (Llum de la Trinitat) que es troba sobre un turó rodejat de muralles. L’interior està decorat d’uns frescos preciosos que representen i fan justícia a l’estil ”gondorià”.

DIA 4.(16/04/20) GONDAR – SIMIEN -GONDAR. Trasllat a Debrak i visita al Parc Nacional de les Muntanyes de Simien, un dels paratjes muntanyencs més espectaculars del món i Patrimoni de la Humanitat des del 1979.
Durant el matí farem una excursió a Sankaber, i podrem visitar les espectacular cascades de Jinbar. Dinarem de picnic i tornarem a Gondar a la tarda.

DIA 5.(17/04/20) GONDAR – LALIBELA. Avui volarem a Lalibela, ciutat que queda situada a 2,600m sobre el nivell del mar. A Lalibela hi ha 11 esglésies monolítiques construïdes el segle XII i excavades en roca de granit rosa. Aquestes són classificades com una de les maravelles del món.
Cada una d’aquestes esglésies tant particulars i increíbles, té un estil arquitectònic únic: totes elles estan perfectament tallades i la majoria estan decorades amb pintures ben conservades. Tota la ciutat en sí és una obra dedicada a Déu.
Després de dinar començarem les visites de les diferent esglésies com ara Bet Abba Libanos, Bete Meskel, Bete Denagil, Bete Medhane Alem, Bete Maryam, Bete Emmanuel, Bete Golgotha, Bet Mercurios, Bet Lehem, Bet Gabriel y Raphael, i Bete Giorgis.
Al vespre podrem assistir a les misses de Divendres Sant a Lalibela.

DIA 6.(18/04/20) LALIBELA. Visita al Monastir de Neakutelab. A la tarda acabarem amb les visites a les esglésies de la ciutat, tot gaudint de la particular atmosfera creada per una gran quantiat de fidels que arriben de tots els racons del país.
A la nit, hi ha la velada més intensa de l’any, on els fidels reciten pregàries a la llum dels fanalets. A les 3 de la matinada, la funció acaba i amb ella, s’acaba la quaresma de 55 dies, durant la qual els fidels no han menjat carn d’animal.

DIA 7.(19/04/20) WUKRO – MEKELLE – ADDIS ADEBA. Assistència opcional a la missa matinal. Trasllat cap a l’aeroport al matí per a visitar Addis Abeba. Visitarem el Museu Nacional per a poder conèixer la Lucy, l’esquelet de Australopitechus Afarensis, peça clau de la teoria de l’evolució de l’home. Més tard, el Museu Etnogràfic que ofereix un recorregut original que ens permetrà conèixer amb més documentació y detall les diferents cultures d’Etiòpia.
Després, agafarem un autobús per acabar amb les visites de la ciutat al barri d’Arada, una zona antiga coneguda actualment com la “Piazza”, on podrem admirar edificis d’arquitectura etíop dels inicis de la ciutat.
Al final del dia tindrem temps per fer algunes compres i utilitzar l’hotel per descansar i fer l’últim sopar abans de la tornada a casa.

DIA 8.(20/04/20) ADDIS ADEBA – BARCELONA. A l’hora, ens vindran a buscar per anar a l’aeroport i agafar els vols internacionals de tornada a Barcelona. Arribarem el dia següent.

Inclou:

 • Vols internacionals Barcelona-Addis Adeba amb una escala. Classe Turista.
 • Vol domèstic Lalibela-Addis Adeba. Classe Turista.
 • Taxes aèries.
 • Tots els allotjaments amb règim de Dormir i esmorzar.
 • Tots els àpats indicats en l’itinerari.
 • Transfers Aeroport-Hotel
 • Entrades a esglésies i museus indicats en l’itinerari.
 • Transport privat amb conductor per tot l’itinerari.
 • Excursió en barca pel llac Tana.
 • Acompanyant de l’agència durant tot el viatge

No Inclou:

 • Assegurança de viatge
 • Dinars i sopars no indicats en l’itinerari.
 • Despeses personals i propines.
 • Qualsevol despesa no especificada en l’apartat anterior.

Preu: 2.775€
suplement habitació individual: 250€