Viatge Organitzat per Setmana Santa a Escòcia. Escapada del 14 al 21 d’Abril 2019

Dies Grup min/max Preu
8 5/10 1700€

Per a tots els amants de les llegendes mitològiques i de terror, Escòcia es el pais ideal. Monstres, esperits, lladres de cossos, animals mitològics, aparicions, dracs,…
El pais dels clans, les gaites, el whisky i les batalles. Una història rica en un entorn preciós de clima dur, penyasegats, castells, muntanyes i llacs.
La terra de Robert the Bruce i William Wallace, de Rob Roy i els jacobites,… i de Harry Potter!!!

PUNTS D’INTERÈS:

EDIMBURG: Ciutat històrica, cultural i preciosa coronada per el majestuós castell. Els seus carrers son animats a tota hora.
CASTELLS: Un dels símbols d’Escòcia, magnífiques construccions antigues que pertanyien als Clans, fortificacions precioses en indrets únics.
LOCH NESS: El famós Llac Ness és allargat i rodejat de boscos, amb un bonic castell al seu costat. El mite del monstre ha donat nom a aquest indret.
HIGHLANDS: Són les terres altes, la zona de les muntanyes i els acantil·lats, d’un verd preciós, les terres altes dels Clans i els seus castells, escenaris històrics.

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1 (14/04/19). VOL BCN-EDIMBURG. Volem directe fins a Edimburg i ens instal·lem en hotel al centre de la ciutat.
DIA 2 (15/04/19). EDIMBURG. Dia per visitar la ciutat, animada sempre i amb una enorme força cultural, visitarem el castell i els seus carrers i carrerons enpedrats. Continuem a l’hotel.
DIA 3 (16/04/19). EDIMBURG-FORT WILLIAM. Al matí recollim el cotxe de lloguer i marxem en direcció a Stirling. farem parada a la famosa Rosslyn Chappel. Continuarem cap als highlans occidentals, creuant el pas de The Trossachs fins a Fort William. Nit a Fort William. Hotel.
DIA 4 (17/04/19). FORT WILLAIM-ISLE OF SKYE. Visitem destil·leria i anem a buscar el ferry per anar a la illa de Skye. Carreteres inòspites i penyasegats.
DIA 5 (18/04/19). ISLE OF SKYE. Dia sencer a la Isle of Skye per descobrir els seus paissatges i racons més amagats.
DIA 6 (19/04/19). ISLE OF SKYE – LLAC NESS. Anem a visitar el Castell de Eilean Donan i ruta cap a la zona del Lloch Ness, farem la carretera que el voreja, de Inverness a Fort Augustus. Un llac mític.
DIA 7 (20/04/19). FORT AUGUSTUS-EDIMBURG. Passem el dia a Fort Augustus i a la tarda tornem cap a Edimburg. Hotel.
DIA 8 (21/04/19). VOL DE TORNADA. Matí a Edimburg i tarda-vespre avió directe a Barcelona.

Inclou: Vols Bcn-Edimburg. Taxes aèries. Cotxe de lloguer, tots els allotjaments. Entrada Castell d’Edimburg. Ferry a Skye. Acompanyant des de Barcelona.
No Inclou: Assegurances de Viatge (obligatori), menjars i despeses personals.
PREU: 1,700€