Viatge Organitzat en grup a El Cairo i Petra del 30 de Novembre al 8 de desembre 2019.

Dies Grups min/max Preu desde
9 6/14 3.550€

Us proposem un viatge en grup per conèixer dos dels punts més importants de l’Orient Mitjà que amaguen dues Meravelles de la Humanitat: Les Piràmides de Gizeh i Petra. Els vols seran directes i tot en transport privat amb conductor per a per al grup i guia de parla castellana per a tot el recorregut. Ens allotjarem en hotels luxosos i sempre acompanyats d’un coordinador de l’agència. Un recorregut per la història amb tota la comoditat.

PUNTS D’INTERÈS:
EL CAIRE: La capital d’Egipte significa literalment “la Victoriosa”. Amb una metròpoli de més de 16 milions és l’única ciutat africana que té metro. El Museu Egipci d’Antiguitats.
PIRÀMIDES I NECRÒPOLIS DE GIZEH: Gizeh o Giza, és la zona on fa uns 4.600 anys es van construir les tres grans piràmides de la dinastia IV. Kheops és la més antiga de les Set Meravelles del Món antic i l’única que segueix en peu.
AMMAN: Mercats, mesquites i vida local. destaca el Teatre Romà i la Ciutadella dominant la capital.
JERASH: L’antiga Decàpolis, una de les ciutats romanes més importants i més ben conservades del Pròxim Orient. Una joia.
MAR MORTA: El punt més profund de la terra és un mar tancat d’alta densitat de sal on des- cobrir la sensació de flotabilitat única.
PETRA: La ciutat Nabatea de Petra amaga mil tresors, una de les 7 Meravelles del Món. Recòrrer el Siq fins arribar a la façana del tresor per descobrir tota la ciutat antiga.

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1 (30/11/19). VOL BCN – EL CAIRE. Vol directe al Caire. Ens estaran esperant dins de l’aeroport, abans de migració per ajudar-nos amb els tràmits i ens acompanyaran fins a l’exterior on estarà el nostre conductor per portar-nos fins a l’hotel, just davant de les Piràmides.

DIA 2 (01/12/19). EL CAIRE. Al matí, després d’esmorzar veient les Piràmides, ens passaran a recollir el conductor i guia egiptòleg per començar la visita de les Piràmides. Visitarem l’esplanada de les Piràmides i podrem entrar en una. Després anirem fins a la zona de Saqqara i Memphis, les ruïnes de l’Imperi Antic. A la tarda podrem descansar a l’hotel.

DIA 3 (02/12/19). EL CAIRE. Després d’esmorzar ens vindran a recollir per visitar la ciutat del Caire, anirem al barri Copte, la Ciutadella de Saladí, el famós mercat de Khan el Khalili i el Museu Egipci d’Antiguitats.

DIA 4 (03/12/19). VOL EL CAIRE – AMMAN. Vol directe a Amman. Ens estaran esperant dins de l’aeroport, abans de migració per ajudar-nos amb els tràmits del visat i ens acompanyaran fins a l’exterior on estarà el nostre conductor per portar-nos fins a l’hotel, al centre de la capital jordana.

DIA 5 (04/12/19). AMMAN – JERASH – MAR MORTA. Al matí ens recolliran el conductor i el guia per anar a visitar Jerash, una de les majors i més ben conservades ciutats romanes del món. Dinarem a Jerash i tornarem a Amman per descobrir el centre de la ciutat; Visitarem el seu Teatre Romà, construït a segle II d.C i anirem a instal·lar-nos en un hotel resort a la vora del Mar Mort.

DIA 6 (05/12/19). MAR MORTA – MONT NEBO – BETANIA – PETRA. Al matí podrem gaudir del bany al Mar Mort i experimentar la flotabilitat pel seu alt contingut en sal. D’allí podem anar a visitar el lloc on Jesús fou batejat per Joan Baptista i continuar fins al Mont Nebo, des d’on Moisès va veure la Terra Promesa després de conduir al poble d’Israel durant 40 anys pel desert, aquest punt ofereix unes vistes precioses de la Vall del Jordà, Jericó i els dies clars es veu Jerusalem. Des d’aquí ja anireu fins a Petra on us allotjareu en un hotel just a l’entrada.

DIA 7 (06/12/19). PETRA. Dia sencer para visitar la ciudad nabatea de Petra, entrarem pel Siq, un canó estret de 1,5 Km. de longitud que ens portarà fins a les portes de la ciutat rosada com Indiana Jones a la recerca del Sant Grial. Un dia meravellós. Nit al mateix hotel.

DIA 8 (07/12/19). PETRA – WADI RUM – AMMAN. Al matí anirem a visitar Little Petra i continuarem fins al Desert del Wadi Rum, un dels espectacles naturals més impreionantes de Jordània. El seu entorn natural està format per diferents valls, canons i impressionants ponts de pedra creats per la força de la natura. Aquí farem un tour de 2-3 hores amb tot terreny i tot seguit tornarem fins a la capital per passar la darrera nit.

DIA 9 (08/12/19). VOLS DE TORNADA. Vol directe de tornada a Barcelona.

Inclou: Vols Bcn – El Cairo, El Cairo – Amman i Amman – Barcelona. Taxes aèries. Tots els transfers privats. Tots els allotjaments (4-5*) amb esmorzar. Totes les entrades. Guia egiptòleg de parla castellana a El Caire. Guia local jordà de parla castellana. Visats de Egipte i Jordània. Tour de 2-3 hores en 4×4 al Desert del Wadi Rum. Acompanyant des de Barcelona.
No Inclou: Assegurances de Viatge (Obligatòria 50€), menjars (dinars i sopars) i despeses personals.

Preu: 3.550€
Suplement habitació individual: 600€