Home Viatges Privats EGIPTE, VIATGE PRIVAT

EGIPTE, VIATGE PRIVAT

0
EGIPTE, VIATGE PRIVAT

Viatge Privat a mida a Egipte, per anar al vostre aire

Dies Grups min/max Preus desde
8 A partir de 2 pax. 1.600€

Us proposem un viatge a mida per descobrir els escenaris mítics on es va desenvolupar una de les primeres civilitzacions humanes amb una cultura complexa, diferenciada i estable que va influenciar altres cultures d’Europa, de l’Orient Mitjà i d’Àfrica. Proposem una navegació pel riu més llarg del món: el Nil, per poder observar els vestigis de la història que queden a la riba del riu! Al final del viatge, dormirem en un bon hotel a el Caire, on gaudirem del famós mercat del Khan al-Khalili i veurem les piràmides i el museu egipci.

PUNTS D’INTERÈS:

TEMPLE DE KARNAK: Ciutat ubicada a la riba del Nil, a 2 km de Luxor. Coneguda del seu famós temple, un complex religiós construït al segle XVI aC. El temple principal està dedicat al culte del déu de la salut Amon.
VALL DELS REIS: Lloc d’enterrament principal dels faraons i de la cort reial. La tomba més coneguda és la de Tutankhamon.
ABU SIMBEL: Conjunt arqueològic de dos temples que foren construïts per Ramsès II per ell i la seva dona Nefertari. Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 1979.
EL CAIRE: La capital d’Egipte té una població metropolitana de més de 16 milions d’habitants i és l’única ciutat d’africa que disposa de servei de metro. El Museu Egipci acull la major col·lecció del món d’objectes de l’antic Egipte, entre ells la màscara d’or de Tutankhamon.
LES PIRÀMIDES I NECRÒPOLIS DE GIZEH: Fa uns 4.600 anys es van construir les tres grans piràmides de la dinastia IV. Gizeh forma part de la gran necròpolis de Memfis. Cadascuna de les piràmides tenia el seu propi nom, Kheops, Khefren i Micerí. Kheops és la més gran de les tres Piràmides, la més antiga de les Set Meravelles del Món, i l’única que segueix en gran part intacta del món antic.

Us presentem un itinerari tipus a partir del qual podem adaptar les modificacions que vulgueu:

PROGRAMA DE VIATGE 8 DIES:

DIA 1. VOL BARCELONA – EL CAIRO – LUXOR
Sortiu de Barcelona a El Caire i allà agafeu un vol domèstic fins a Luxor on us estaran esperant per portar-vos al vaixell per fer el creuer. Nit a bord.

DIA 2. CREUER PEL RIU NIL
Comenceu les visites amb el Temple de Karnak, dominant tot el paratge de Tebes, obra de dos grans faraons: Ramses II i Ramses III. Continueu la visita a la riba occidental amb la Necròpolis de Tebes, incloent la Vall dels Reis on es troben les tombes dels faraons més importants de l’imperi nou, el Temple Funerari de la Reina Hachepsut i els gegants i els Colossos de Memnon. Retorn al creuer i navegació cap Edfu. Nit a bord.

DIA 3. CREUER PEL RIU NIL
Visita del Temple de Edfu dedicat al Déu Horus. Torneu al creuer i rumb a Kom Ombo. Arribada i visita del Temple dedicat als déus Sobek i Hareoris. Navegació cap a Aswan. Nit a bord.

DIA 4. CREUER PEL RIU NIL
Sortida per visitar el Temple de Philae i un passeig en faluca (típiques embarcacions pesqueres) pel Nil. A continuació fareu la visita de Abu Simbel, anireu després de la visita del Temple de Philae a dinar a una casa Nubia al costat del Llac Nasser, on veureu els temples al vespre, el millor moment del dia, podreu gaudir de l’espectacle de llum i so i tornar al vaixell. Nit a bord.

DIA 5. VOL A EL CAIRE
Després d’esmorzar, féu el check out del creuer i aneu fins a l’aeroport de Aswan per agafar el vol a El Cairo on us esperaran per acompanyar-vos a l’hotel.

DIA 6. EL CAIRE
Al matí visita al recinte de les Piràmides de Keops, Kefren, Micerí i la misteriosa Esfinx. La construcció de les piràmides, és un dels grans èxits de la civilització egípcia i encara està envoltada de misteri, el que dóna a aquests monuments un atractiu extraordinari. Després de les visites de les Piràmides es pot fer una visita a Memphis i al complex funerari de Djoser a Sakkara amb la famosa piràmide escalonada, la primera de l’antic Egipte. És una monumental escala que ha de permetre al faraó, després de la seva mort i renaixement, pujar fins als dominis del déu Re.

DIA 7. EL CAIRE
Esmorzar i dia de visites per conèixer els llocs més importants de la ciutat: La Ciutadella de Saladí, la Mesquita d’Alabastre, el mercat de Khan el Khalili, el museu Egipci i el barri Copte.

DIA 8. EL CAIRE – BARCELONA
Al matí aneu cap a l’aeroport per agafar el vol de tornada a Barcelona.

Viatge d’Autor a Mida: Això vol dir que us dissenyem el Vostre Viatge segons les vostres prioritats i temps. Ens adaptem a les dates que us vagin millor. Tindreu un viatge únic i exclusiu i no us haureu de preocupar de res més que de gaudir de l’experiència.

Preu: A partir de 1.600€
Demaneu pressupost per les dates i durada que disposeu

Inclou: Vols intenacionals Barcelona-Caire-Barcelona. Vol domèstic Caire-Luxor. Taxes aèries. Tots els allotjaments. Creuer per el Nil a pensió completa. Trasllats. guia egiptòleg per a les visites. Elaboració de RoadBook personalitzat i totes les gestions.
No Inclou: Assegurances de Viatge (Obligatòria 50€), menjars i despeses personals.