Viatge Organitzat a Egipte navegant pel Nil amb Dahabiya del 6 al 13 de Desembre 2020. 

Dies Grup min/max Preu
8 6/14 2.950€

Organitzem un viatge en grup reduït per descobrir els escenaris mítics on es va desenvolupar una de les primeres civilitzacions humanes amb una cultura complexa, diferenciada i estable que va influenciar a la resta del món. Proposem un viatge exclusiu en una embarcació clàssica privada que ens acostarà al cor del Nil: temples, tradicions i bonics paisatges. També visitarem el Caire, on gaudireu del famós mercat del Khan al-Khalili i veurem les espectaculars Piràmides i el Museu Egipci.

PUNTS D’INTERÈS:

TEMPLE DE KARNAK: Karnak que significa “ciutat fortificada”, és una ciutat ubicada a la riba del Nil, a 2 km de Luxor. És coneguda pel seu famós temple, un complex religiós construït al segle XVI aC. El temple principal està dedicat al culte del déu de la salut Amon.

VALL DELS REIS: Fou el lloc d’enterrament principal dels faraons i de la cort reial. La tomba més coneguda és la de Tutankhamon.

ABU SIMBEL: La ciutat “Abu Simbel” significa muntanya pura i dóna nom a un conjunt arqueològic de dos temples que foren construïts per Ramsès II per ell i la seva dona Nefertari. Els temples van ser declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 1979.

EL CAIRE: La capital d’Egipte significa literalment “la Victoriosa” o la “Triomfant”. Té una població metropolitana de més de 16 milions d’habitants i és l’única ciutat d’africa que disposa de servei de metro. El Museu Egipci acull la major col·lecció del món d’objectes de l’antic Egipte, entre ells la màscara d’or de Tutankhamon!

PIRÀMIDES I NECRÒPOLIS DE GIZEH: Amb el nom de Gizeh o Giza, es coneix la zona on fa uns 4.600 anys es van construir les tres grans piràmides de la dinastia IV. Kheops és la més gran de les tres Piràmides, la més antiga de les Set Meravelles del Món Antic, i l’única que segueix en gran part intacta.

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1 (06/12/20). VOL BCN – EL CAIRE – LÚXOR. Sortirem de Barcelona i volarem cap a la capital del país, allà farem els tràmits de visats i embarcarem de nou en un vol curt fins a Lúxor, al sud. Arribada i trasllat a la Dahabiya a la riba del riu Nil on ens allotjarem. Sopar inclòs en el vaixell (depenent de l’hora d’arribada serà un buffet o un sopar ja preparat).

DIA 2 (07/12/20). CREUER PEL NIL. A l’hora prevista començarà la visita a la riba occidental, a la Vall dels Reis, el vall on s’enterrava els Faraons de les dinasties XVIII, XIX i XX, així com algunes reines, prínceps, nobles i inclús animals. Després de dinar continuarem per visitar a la riba oriental de Luxor, amb el Temple de Karnak, la llarga avinguda de les Esfinx i el Temple de Luxor, obra de dos grans faraons Ramsès II i Ramsès III. Nit a bord en règin de pensió completa.

DIA 3 (08/12/20). CREUER PEL NIL. A l’hora prevista navegació fins a Esna, rumb fins a El-kab, gaudint d’un fantàstic paisatge de camps i illes. Visita a El Kab, antiga ciutat de Nekheb, un dels llocs más antics i més importants arqueològics del Nil. Visitarem les restes del seu temple i algunes de les tombes excavades en els penya-segats i el llac sagrat. Continuarem la navegació cap a Edfu. Visita del temple d’Horus, el millor conservat de tot el país. Continuarem fins a una de les illes del Nil on podrem fer una caminada pels seus camps. Nit a bord en pensió completa.

DIA 4 (09/12/20). CREUER PEL NIL. Després d’esmorzar navegarem fins a Gebel El-Silsila. Farem una caminada pel desert i a continuació navegarem fins a Kom Ombo, passant per Gebel El-Silsila, fins arribar al punt més estret del caudal del Nil, on els grans creuers no poden passar entre les muntanyes fins arribar a Kom Ombo. Arribada i visita del seu Temple dedicats als déus Sobek (el deu cocodril) i Hareoris (Horus). Navegació cap a Assuan. Nit a bord en règim de pensió completa.

DIA 5 (10/12/20). CREUER PEL NIL – ASSUAN. Sortida per visitar el Temple de Philae i realitzar un passeig en faluca (típica embarcació pesquera) pel Nil. Després d’arribar a la riba, seguirem el nostre camí per carretera del desert fins a la part més meridional del país: Abu Simbel. Pararem a dinar a una casa nubia al costat del llac Nasser. Després de descansar seguirem fins a Abu Simbel, que significa la “muntanya pura”, per fer la visita als majestuosos temples egipcis. El temple gran està dedicat als déus Amon, Horus, Ptah i al mateix Ramsès II deïficat. Veurem la posta de sol des de les portes d’aquesta obra magnífica i gaudirem de l’ espectacle de llum i so. Tornarem fins Assuan per sopar i passar la nit en un hotel.

DIA 6 (11/12/20). ASSUAN – EL CAIRE. Després d’esmorzar, ens vindran a buscar per agafar l’avió que ens portarà fins al Caire. Començarem la visitar a la Meseta de Gizeh, on es troba el recinte de les Piràmides de Keops, Kefren, Micerinos i la misteriosa Esfinx. La construcció de les piràmides és un dels grans èxits de la civilització egípcia encara envoltada de misteri, el que confereix a aquests magnífics monuments un atractiu extra. Després de la visita a Gizeh, dinarem i per la tarda anirem a visitar l’antiga Memfis i el complex funerari de Koser a Sakkara, amb la seva piràmide escalonada (la més antiga d’Egipte). Un cop finalitzada la visita, ens portaran cap a un restaurant molt autèntic just enfront de l’esfinx, on soparem a la terrassa i gaudirem de l’espectacle de llum i so de les piràmides i l’esfinx i al finalitzar, anirem a l’hotel .

DIA 7 (12/12/20). EL CAIRE. Després d’esmorzar ens endinsarem al centre històric de la metròpolis més gran d’Àfrica. Començarem visitant la Ciutadella de Saladí i la mesquita de Mohamed Ali, coneguda com la Mesquita d’Alabastre pel material que la revesteix. A continuació visitarem el nou museu Egipci si està ja obert o sinó el museu d’Antiguitats de Tahrir, el museu més important no només del país, sinó de tot el món. Allà trobarem, entre d’altres tresors, la màscara de Tutankamon i la resta de relíquies que va trobar l’arqueòleg Howard Carter a la tomba. Després d’aquesta visita, recorrerem els laberíntics carrers del famós Khan Al Khalili, possiblement el soc més famós del món. Dinar inclòs en un restaurant ubicat al pujol de Al Azhar. Finalitzades les visites, tornarem al mateix hotel on ens allotjarem.

DIA 8 (13/12/20). VOL DE TORNADA A BARCELONA. A l’hora indicada, ens recolliran a l’hotel per traslladar-nos a l’aeroport per agafar el vol de tornada cap a Barcelona.

Inclou:

 • Vols internacionals Barcelona – Caire – Barcelona.
 • Vols domèstics Caire – Lúxor i Assuan – Caire
 • Taxes aèries.
 • Tots els allotjaments en règim d’allotjament i esmorzar.
 • Creuer amb Dahabiya 4D/3N
 • Tots els transports.
 • Dinars i sopars descrits.
 • Entrades i visites descrites en itinerari amb guia de parla castellana.
 • Espectacle de llum i so a Abu Simbel i Piràmides.
 • Passeig en Faluca pel Nil
 • Trasllats in/out a l’aeroport.
 • Visat i taxes oficials a pagar en destí (95€/pax)
 • Acompanyant de l’agència durant tot el viatge.

No Inclou:

 • Assegurança de viatge.
 • Menjars no especificats.
 • Despeses personals.
 • Qualsevol despesa no especificada en l’apartat anterior.
Preu: 2.950€
Suplement habitació individual: 400€