Viatge organitzat i d’aventura del 21 de Setembre al 3 d’Octubre a Costa Rica. Pura Vida!

Dies Grup min/max Preu
14 6/10 3.550€

Considerat com un dels països amb la major biodiversitat del món, ens endinsem en totes les facetes d’aquest paradís natural, explorant des de muntanyes al voltant dels 2.000 metres d’altitud fins a les costes cobertes per la selva tropical en estat salvatge. El viatge comença en la capital de Costa Rica i ens desplacem a les càlides aigües del carib, al P.N. Tortugero, per després tornar al centre del país, al Volca Arenal i al Bosque nuboso Monteverde. A partir d’aquí ens desplaçarem fins al litoral banyat per l’oceà Pacífic, on descobrirem paratges extraordinaris com el PN. Manuel Antonio o el P.N. Corcovado, al mateix temps que gaudim d’una vivència plena d’emocions i de contrastos.

PUNTS D’INTERÈS:

PARC NACIONAL TORTUGUERO: Considerat una de les zones amb més biodiversitat de Costa Rica, i creat amb l’objectiu de protegir la flora i la fauna, Tortuguero està considerat el santuari de les tortugues marines i un dels llocs on es mes comú veure com posen els ous.
PARC NACIONAL VOLCÀ ARENAL: El Volcà Arenal, és el més espectacular de Costa Rica disposa d’una gran riquesa natural. Va estar actiu fins al 2010 i constitueix una de les meravelles del país.
BOSQUE NUBOSO MONTEVERDE:  Aquesta regió muntanyosa de la serra de Tilaràn, amb les més de 2.500 especies de plantes i més de 600 especies d’animals,  formen la reserva biològica del Bosque Nuboso Monteverde, un del racons més màgics que alberga Costa Rica.
PARC NACIONAL MANUEL ANTONIO: Considerat com una de les joies nacionals, el Parque Nacional Manuel Antonio és un dels indrets amb més bellesa del país, on podrem recorre les seves llargues platges i gaudir de les postes de sol paradisíaques.
PARC NACIONAL MARINO BALLENA- ISLA DEL CAÑO: Paratges espectaculars d’una gran bellesa paisatgística, combinació de selva tropical i penya-segats. Dins les seves aigües es solen trobar dofins i en algunes èpoques fins i tot balenes geperudes.
BAHÍA DRAKE: Un dels destins més aïllats de Costa Rica, un veritable món perdut al costat del Parc Nacional Corcovado. Ideal pels amants de la naturalesa amb moltes oportunitats d’observar de la vida silvestre.
PARC NACIONAL CORCOVADO: Molt interessant tant per poder conèixer una costa molt ben conservada gràcies a la seva protecció com a Parc Nacional, com per la fauna típica de la zona i la vegetació exuberant. Corcovado és la naturalesa en estat pur.

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1 (21/9/19). VOL BCN – SAN JOSÉ. Volarem fins a la capital de Costa Rica fent una escala. Al mateix aeroport recollirem el vehicle i anirem direcció a l’hotel per instal·lar-nos i descansar.

DIA 2 (22/9/19). SAN JOSE – P.N TORTUGUERO. Després d’un típic esmorzar “tico”, pujarem al cotxe i enfilarem unes 3 hores fins a arribar a la Pavona on ens esperarà una llanxa i remuntarem el canal principal fins arribar al P.N Tortuguero. Tortuguero és la llar de centenars d’espècies de plantes i animals. És un dels llocs on la Tortuga Verda posa els ous quan surt del mar, entre els mesos de Juliol i Setembre. Només es pot accedir al Parc per aire o en llanxa, utilitzant el sistema de canals naturals i llacunes. Un cop allà ens instal·larem a un Lodge rústic, on ens esperarà un deliciós sopar i podrem gaudir descansant al costat de la piscina o seguir explorant els voltants.

DIA 3 (23/9/19). P.N TORTUGUERO. Després de l’esmorzar, farem una excursió pel Parc Nacional on podrem observar diverses espècies de flora i fauna. Per la tarda el guia acompanyarà a qui vulgui fer un tour pel poble que està ubicat al mig de la Selva Tropical, en aquest lloc no hi ha carreteres i per tant està lluny de qualsevol soroll de cotxes; les persones que habiten a aquesta comunitat van amb bici o caminant. Després del sopar, tindrem l’opció de fer una visita nocturna guiada per observar les tortugues a la platja i, si tenim sort, veure com ponen els ous. Allotjament en el mateix Lodge.

DIA 4 (24/9/19). P.N TORTUGUERO – CATARATA LA FORTUNA. Després d’esmorzar, agafarem la llanxa fins a Pavona i seguirem el nostre recorregut amb cotxe direcció al Volcà Arenal per arribar a La Fortuna cap al migdia, on dinarem i ens allotjarem. Després de gaudir del dinar anirem a veure la catarata fortuna i, qui vulgui, banyar-se en les seves aigües. Tarda lliure amb opció de relaxar-se als diferents banys termals que ofereix la fortuna.

DIA 5 (25/9/19). VOLCÀ ARENAL – BOSQUE NUBOSO MONTEVERDE. Després d’un bon esmorzar local, començarem la visita al Volcà Arenal. El volcà Arenal és una de les meravelles de Costa Rica, un gegant cònic que va estar actiu fins a l’any 2010 i que al 2013 va tornar a la seva activitat volcànica de forma esporàdica. Realitzarem una excursió circular d’unes 2 hores ( El senderó Ceibo) que comença en zona selvàtica i travesa les riuades de lava i arriba al cerro el Chato i al llac Arenal. Al migdia, després de dinar, enfilarem amb els cotxes cap a Monteverde. Allotjament a l’Hotel de Santa Elena i sopar.

DIA 6 (26/9/19). BOSQUE NUBOSO MONTEVERDE- P.N MANUEL ANTONIO. Visita al Bosque nuboso Monteverde. Aquesta reserva natural privada és un lloc ple de vida situada entre els poblats de Monteverde i Santa Elena. En una extensió relativament petita, aquesta reserva té el 2,5% de la biodiversitat de tot el món. L’excursió dura aproximadament unes 3 hores. Caminar per la seva xarxa de camins de 13 quilòmetres de llarg per veure animals i gaudir del bosc nuvolós és una experiència única! L’àrea és perfecta per veure aus, ja que hi ha més de 400 espècies i amb sort podrem veure a l’escorredís i màgic Quetzal. A més, podrem trobar coatís, micos caputxins, mandrosos i l’agutí centreamericà. Tindrem tot el matí per explorar la zona i tenir la possibilitat de fer excursions. Després de dinar agafarem el cotxe i seguirem la nostra ruta cap al Parque Nacional Manuel Antonio, on ens allotjarem al Lodge, soparem i podrem descansar a la piscina de l’hotel.

DIA 7 (27/9/19). P.N MANUEL ANTONIO. Visita guiada al Parc nacional Manuel Antonio (3h). Aquesta àrea silvestre protegida que està davant de les costes de l’oceà Pacífic a la província de Punta Arenas és un dels parcs amb més bellesa escènica del país. Entre els animals que podreu veure destaquen els micos esquirol, els curiosos mandrosos, els óssos rentadors i les aus, ja que hi ha la increïble quantitat de 352 espècies. El parc tanca a les 16. Després de dinar tindrem la tarda lliure per gaudir d’una de les platges més boniques del país i relaxar-nos veient una meravellosa posta de sol o a l’hotel.

DIA 8 (28/9/19).  P.N MANUEL ANTONIO – DOMINICAL – UVITA. Dia a dominical per gaudir d’un ambient local i relaxar-nos en les seves meravelloses platges, prenent un coco sota les palmeres o gaudint menjant un deliciós “ gallo pinto”. Per la tarda ens traslladarem a Uvita i tindrem la tarda lliure per conèixer la zona o per descansar al Lodge. 

DIA 9 (29/9/19). UVITA- P.N MARINO BALLENA – ISLA DEL CAÑO – UVITA. Després d’esmorzar, entrarem al Parque Nacional Marino Ballena. Un cop dins, pujarem a una llanxa que ens portarà a la famosa Isla del Caño. Una petita illa protegida d’uns 3 km declarada parc nacional i reserva protegida per la seva abundància de corall i vida marina. Dins de les aigües que l’envolten podem trobar mantas rayas, dofins, tortugues marines, taurons i una gran varietat de peixos. Un cop allà, després de visitar caminant l’illa, tindrem l’opció de fer una immersió  tipus “snorquel”, amb ulleres de busseig  i tub. Dinarem al vaixell i tornarem cap a Uvita per relaxar-nos i passejar per Playa Hermosa abans de sopar i tornar al Lodge.

DIA 10 (30/9/19). UVITA – BAHIA DRAKE. Trasllat a Bahia Drake amb parades per menjar als llocs locals. Un cop a Bahia Drake ens allotjarem i tindrem temps per conèixer la zona abans de sopar.

DIA 11 (1/10/19). BAHIA DRAKE-P.N CORCOVADO. De bon matí ens esperarà una llanxa a Playa Aguijitas, Bahia Drake que ens portarà a l’estació La Sirena dins del P.N. Corcovado.  Un cop allà, recorrerem amb el nostre guia els camins del bosc primari i veurem la major quantitat de fauna possible. Durant el recorregut pararem a l’estació per dinar. Per la tarda tornarem amb la llanxa fins a Bahia Drake on soparem i podrem descansar.

DIA 12 (2/10/19). BAHIA DRAKE – QUEPOS – SAN JOSÉ. Després d’esmorzar, tornarem als cotxes i enfilarem cap a San José. Pararem a dinar a Quepos, poble tradicional coster, i seguirem el nostre recorregut fins a la capital. Una vegada haguem arribat ens instal·larem en un hotel cèntric.

DIA 13 (3/10/19). VOL SAN JOSÉ – BCN. Trasllat a l’aeroport internacional Juan Santamaría, on retornarem el vehicle i agafarem el vol internacional de tornada a Barcelona. 

DIA 14 (4/10/19). BARCELONA. Arribada a Barcelona.

Inclou: Vols Internacionals Barcelona-San José-Barcelona. Taxes Aèries. Lloguer de van/cotxe. Gasolina. Tots els allotjaments. Visats. Entrades als Parcs Nacionals. Acompanyant des de Barcelona.
No Inclou: Assegurances de Viatge (obligatori), menjars i despeses personals.
Preu: 3.550€
Suplement habitació individual: 350€